0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Молебен за моми4етата от За4атие/вклю4ете се!
« Отговор #80 -: Август 22, 2007, 14:13:33 pm »
Ами знам ли , да не го притесним човека?! :?
Нека другите момичета споделят първо , имат ли нужда от такива консултации?
Може пък идеята да не се приеме?!

Аз мислех да му принтирам страни4ките да ги про4ете,със сигурност 6те се зарадва.

Чудесно ще бъде ! :D
« Последна редакция: Август 22, 2007, 14:19:12 pm от Efirche »
*

ilianabebo

• *
  • 8
  • [url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphic
« Отговор #81 -: Август 22, 2007, 14:16:41 pm »
Здравейте на всички и на теб мило момиче благодаря за прекрасната ти идея нека Господ бди над тев
№ 22572 - Сватби и годишнини
*
« Отговор #82 -: Август 22, 2007, 16:36:19 pm »
Efirche,tinkito,titkata,благодаря ви момичета.
Незнам,моят "Мъж" е категоричен,за сега.По принцип не ми пречи,но в някои случаи си е важно.Надявам се скоро да позволят само църковен брак.
Извинявам се за офф-а
*
« Отговор #83 -: Август 22, 2007, 20:46:33 pm »
http://www.pravoslavieto.com/molitvoslov/molitvi/bezplodie.htm
МОЛИТВИ ПРИ СЪПРУЖЕСКО БЕЗПЛОДИЕ
Третата молитва съм си я харесала от доста отдавна и съм решила да си я избродирам. Още не съм я започнала, но дано скоро ми дойде музата.
Елия, къде е този Араповски манастир.
*
« Отговор #84 -: Август 22, 2007, 21:03:52 pm »

Елия, къде е този Араповски манастир.
След Асеновград по пътя за Първомай,малко преди с.Златовръх.

В този край има и една църква Св.Богородица,в която се празнува празник "Златната ябълка".Мисля,че беше една-две седммици преди или след Великден.Дават на жените едни коланчета от бял конец и ги носят докато заченат,а може и по време на бременноста.Църквата се намира в с.Горно Воден
« Последна редакция: Август 22, 2007, 21:32:07 pm от elliq »
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #85 -: Август 22, 2007, 21:46:32 pm »
Ами знам ли , да не го притесним човека?! :?

Аз мисля ,че при условие ,че човека живее много бедно,нетрябва да го поставяме в такова положение.При условие ,че няма парички да си зарежда редовно ваучера,едва ли ще му остават редовно да влиза в нета.
Лично за мен е предостатъчно човек с такава чиста душа ,да се помоли за нас,за нашите семейства.......................зная ,че молитавата му ще бъде много чиста и от сърце! :)
*
« Отговор #86 -: Август 22, 2007, 22:08:20 pm »

Аз мисля ,че при условие ,че човека живее много бедно,нетрябва да го поставяме в такова положение.При условие ,че няма парички да си зарежда редовно ваучера,едва ли ще му остават редовно да влиза в нета.
Лично за мен е предостатъчно човек с такава чиста душа ,да се помоли за нас,за нашите семейства.......................зная ,че молитавата му ще бъде много чиста и от сърце! :)
и аз съм на това мнение
*

stanley_78

• 408
  • Твоите деца не са твои деца, те са рожба на копнеж
« Отговор #87 -: Август 23, 2007, 10:52:32 am »
Мила, Тинкито иска ми се да те помоля да включиш и имената на моя приятелка. Тя не влиза в сайта, но не е чужда на проблемите ни, напротив от около 5 години се бори с проблема. Ще ти ги пратя на лични.
*
« Отговор #88 -: Август 23, 2007, 17:22:32 pm »
Момичета , знаете ли какво ми хрумна - да съберем някакви средства ( които иска и с каквото може ) и да ги дадем на Йеромонах Васарион , като дар за манастира..Може да отвориме сметка в някоя банка на името на Tinkito...или незнам дайте и вие някакви предложения
« Отговор #89 -: Август 23, 2007, 17:57:48 pm »
Момичета , знаете ли какво ми хрумна - да съберем някакви средства ( които иска и с каквото може ) и да ги дадем на Йеромонах Васарион , като дар за манастира..Може да отвориме сметка в някоя банка на името на Tinkito...или незнам дайте и вие някакви предложения

Не не не,дума да не става!Който иска да помага на църквата,6те намери на4ин да помогне.Йеромонах Висарион живее бедно,за6тото той така си е избрал.Не се тревожи за него,мили4ка.Нито аз желая да събирам пари,нито предполагам той има такова желание.Да не опоро4аваме 4истотата на на4инанието с материализъм.Не затова ви казах 4е живее бедно,а за да преценим дали да го помолим да се вклю4и в За4атие като съветник.Костата ми се изправи като видях постинга :lol:
*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
« Отговор #90 -: Август 23, 2007, 21:50:24 pm »
tanita7, можеш да направиш дарение на всеки храм или манастир, който си избереш. Идеята ти е много добра. В моят град събираме пари за ремонт на храма. Сигурна съм, че ако потърсиш ще намериш къде да ги дариш. Успех! :)
Мога, стига да искам.
*
« Отговор #91 -: Август 24, 2007, 15:05:59 pm »
Не става въпрос да му се дадат пари на Йеромонах Васарион , защото живее бедно или да му се отблагодаряваме в пари , не ме разбрахте. Просто такъв чист човек като него, ако получи някакви средства ще ги употреби за някое свято и добро дело. Не съм искала да комерсиализиръм мероприятието - в никакъв случай. Идеята ми беше да ги дадем за манастира - но понеже незнам как точно затова казах - на него...не случайно казах - като дар за манастира. Но както и да е - считайте, че все едно не съм го предложила ;-))))))
« Отговор #92 -: Август 24, 2007, 17:02:32 pm »
Не не,аз разбрах 4е има6 само хубави намерения,но може би аз се изразих неправилно,извинявай ако е така.Изпла6их се да не вземе да си помисли някой 4е цялата работа с молебена е за пари,или не6то такова.Ина4е който иска може да си дари,на църква,манастир,както си предцени.Извинявай ако съм ти прозву4ала грубо,ни6то ло6о нямах в предвид :oops:
*
« Отговор #93 -: Август 24, 2007, 17:32:24 pm »
Не не,аз разбрах 4е има6 само хубави намерения,но може би аз се изразих неправилно,извинявай ако е така.Изпла6их се да не вземе да си помисли някой 4е цялата работа с молебена е за пари,или не6то такова.Ина4е който иска може да си дари,на църква,манастир,както си предцени.Извинявай ако съм ти прозву4ала грубо,ни6то ло6о нямах в предвид :oops:
Няма проблем - не се притеснявай;-))))
« Отговор #94 -: Август 27, 2007, 22:31:56 pm »
Моми4ета,утре наобяд 6те изпратя списъка,6те ви държа в те4ение оттук натам,6те е много добре ако си спретнем една об6та молитви4ка,но зависи от Йеромонах Висарион,и от това дали 6те има възможност да ме уведоми кога 6те отслужи молебена.4етете тук във форума новините около молебена,за6тото има 232 имена,и 6те ми е малко трудно да пи6а на всеки поотделно какво се слу4ва.Ако искате,мога да отворя нова тема,например 'Новини за молебена',но не съм сигурна 4е има нужда,мисля 4е тук си е ок.Вие как мислите,какво да направя?Вси4ко хубаво,моми4ета,стискам ви палци и се моля за вас.Молете се и вие за вси4ки нас,и ми стискайте палци и на мен.4акам О скоро,дай Боже! :D
*
« Отговор #95 -: Август 27, 2007, 22:51:41 pm »
Според мен можеш да продължиш тук Тинки, ние всички, които сме заинтересовани си следим тук.  :D
« Отговор #96 -: Август 27, 2007, 22:56:30 pm »
Тинки,мисля 4е тук всеки може да е в те4ение какво става,няма нужда от друга тема според мен!Много ти благодаря 4е имаш търпението това наистина са много имена!!!Стискам палци на вси4ки от "за4атие"и се моля за Вас!!!стискаите палци-утре би трябвало да ми дойде,дано не идва-моля се!!!Успех на вси4ки!Тинки стискам  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #97 -: Август 27, 2007, 23:01:30 pm »
Вики с теб сме утре и стискаме палци да не ти дойде!  :crossfingers: :bfp:
« Отговор #98 -: Август 27, 2007, 23:19:23 pm »
Благодаря ви моми4ета!И аз   :crossfingers: на Вас!!!!!!!!!!!!
« Последна редакция: Август 27, 2007, 23:33:43 pm от VIKTORIA M. D. »
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #99 -: Август 27, 2007, 23:21:24 pm »
Според мен можеш да продължиш тук Тинки, ние всички, които сме заинтересовани си следим тук.  :D

Да, така е.