0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Молебен за моми4етата от За4атие/вклю4ете се!
« Отговор #120 -: Август 29, 2007, 15:22:15 pm »
До всички закъснели,които хич не са малко>СПОКОЙНО!Добавени сте :D
*
« Отговор #121 -: Август 29, 2007, 17:57:24 pm »
Тинки, страхотна си   :flower:
Трябва да има повече добри хора на тоя свят, състрадателни и с големи сърца, като теб!
Сигурна съм че Господ ще се вслуша в молбата и ще има много бебенца, на всички страхотни момичета от сайта.
« Отговор #122 -: Август 29, 2007, 19:03:39 pm »
Тинки, ти си невероятен Човек. Благодаря ти за всичко, което правиш за нас. :youwoman: :bighug:
*
« Отговор #123 -: Август 30, 2007, 00:47:04 am »
TINIKITO ,TI SI  STRAHOTNA :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #124 -: Август 30, 2007, 12:34:41 pm »
Tinkito, искрено ти благодаря за това , което правиш за всички нас и за труда, който полагаш,за да помогнеш на всички. Благодаря ти от сърце.
« Последна редакция: Септември 02, 2007, 19:51:37 pm от madlen »
*
« Отговор #125 -: Август 30, 2007, 19:54:27 pm »
Благодаря ти миличка.стискам ти палци в най-скоро време твоята мечта да стане реалност.ти си момиче с голямо сърце.дай Боже  на всички ни. :bfp: :bori_015: :bori_004:
« Отговор #126 -: Август 30, 2007, 21:02:24 pm »
Тинки ти си един страхотен човек с голямо сърце ,възхищавам се на желанието ти да помагаш ,и знай че Бог ще те възнагради за всичките ти добрини. :bighug:
*
« Отговор #127 -: Август 30, 2007, 21:25:44 pm »
Много здраве и успех на вси4ки моми4ета. :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #128 -: Август 30, 2007, 21:26:31 pm »
Ох, трябва6е да има карти4ка но не се полу4и не6то
« Отговор #129 -: Август 30, 2007, 22:07:28 pm »
Момичета,току що говорих на дълго и на широко с Йеромонах Висарион.Много присърце е взел нашите проблеми и с всички сили ще помага.Другата седмица ще каже дата и час за молебена,за да направим обща молитва.Моля ви,проверявайте редовно за новини.Има и още нещо.Той предложи да споменава имената и във всяка литургия,която отслужва,не само в молебена.Но,за молебена няма значение дали сте кръстени или не,но за литургията има.Тоест,който е кръстен,и иска името му да се споменава в литургиите,нека да ми прати лично съобщение че е кръстен.Пак повтарям че за молебена няма значение дали сте кръстени.Само за литургиите.Надявам се че не ви затруднявам,и мисля че е чудесно това с литургиите и е голям жест от негова страна.Е,чакам съобщенията.Лека вечер. :D 
*

vilimili

• 512
  • Ще ми липсваш много татко!Поклон пред паметта ти.
« Отговор #130 -: Септември 01, 2007, 12:48:38 pm »
До сега не бях попадала на толкова всеотдаен ЧОВЕК!Браво,Тинки!Страхотна си! :youwoman:
*
« Отговор #131 -: Септември 03, 2007, 11:13:36 am »
Тинкито, възхищавам се от вярата и оптимизма, които бликат от теб, както и от голямото ти сърце, аз също се моля, но не с такова постоянство и ето 4е от както се появи ти и твоята теми4ка, аз се моля, моля се и вярвам, 4е 4удото ще се слу4и, БЛАГОДАРЯ ТИ  :bighug: :youwoman: :heartbeat:
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #132 -: Септември 03, 2007, 18:02:14 pm »
Тинки, бог да те пази! Дано мечтите ни станат реалност! :balk_103: :balk_104:
« Отговор #133 -: Септември 03, 2007, 18:15:29 pm »
Чудна идея и дано да стават покрай този молебен чудесата и много бебета за напред за всички ни!!!
             :blowingdust2:      :welcome_1:
« Последна редакция: Септември 04, 2007, 08:05:19 am от marina15 »

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #134 -: Септември 03, 2007, 23:54:23 pm »
Тинки, невероятна си! Много мило от страна на Йеромонах Висарион, че иска да споменава имената ни във всяка литургия,която отслужва.... това наистина е голям жест. И двамата сте с големи сърца! БЛАГОДАРЯ ВИ, НЕКА БОГ ВИ ЗАКРИЛЯ И ДА ВИ ПОМАГА!
     :youwoman:
 :bighug:   :bighug:
« Отговор #135 -: Септември 10, 2007, 16:02:54 pm »
Момичета,тъй като много от вас ми изпращат лични съобщения с въпроси за молебена,мисля че е добре да кажа тук.Най/вероятно молебена е отслужен през изминалата седмица,а Йеромонах Висарион не е намерил начин да се свърже с мен за да ми каже датата и часа.От 10/тина дни нямам връзка с него,и предполагам има проблем с осигуряването на телефон,от който да ми се обади,защото съвсем не е евтино.В момента в който се свърже с мен,ще ви пиша подробностите, а чакам и е/майл от него,но моля ви,разберете че на човека хич не му е лесна комуникацията, а и на мене не ми е лесно да се свързвам с него,тъй като няма стационарен телефон,на който да го търся.А тъй като имаше и няколко момичета,които си поръчваха дати за молебена,искам да кажа че не става така,все пак доста хора се записаха,а ако всеки си поръча дата?
Надявам се да ви пиша много скоро,и съвсем не си мислете че молебена е забравен,или подобни неща,просто затруднения с комуникацията.
Успех на всички.
« Отговор #136 -: Септември 10, 2007, 16:10:35 pm »
благодарим ти, Тинки!
Аз и за миг не съм се усъмнила, че нещо се е провалило. Вярвам, че ако Отец Висарион не го е отслужил молебена, то това е въпрос на дни, вероятно.
Успех на всички, всички тук!!!

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #137 -: Септември 10, 2007, 18:38:45 pm »
Бъди спокойна мила,аз също не се съмнявам в думата на отеца, нито в твоя та .надявам се и се моля, всички да успеем и да гушкаме съкровищата си. :balk_127: :sbabygirl: :babyboy: :blowingdust:
« Отговор #138 -: Септември 11, 2007, 00:25:24 am »
Здравей, мила!
Искрено се впечатлих и възхитих на това, което правиш и смело вярвам, че ще бъдеш възнаградена като станеш щастлива майка! Пожелавам ти го от цялото си сърце!
Аз както винаги закъснях - и в живота, и за молебена, но смятам че за вярата и надеждата понятие време не съществува и Бог ще се смили над всички ни в подходящия момент. Благодаря ти!
Поздрави!
Красимира
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
« Отговор #139 -: Септември 11, 2007, 07:09:14 am »
Хиляди благодарности на теб и на Отеца.Нямам дума да изразя колко съм благодарна и всички момичета от зачатие разбира се. :youwoman: :ballons: :dance2:УСПЕХ на всички.

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"