Много я мразеха, що жени са яли бой заради нея.Когато почина имаше хора, които идваха с усмивка на погребението и.
[/quote]
:lol:На всекиму според заслугите,нали така?
Ина4е и аз съм изпитала проблема с дома6ното насилие,но породен от друго зло-алкохола.Но моята майка не напусна ба6та ми,за6тото се страхува6е какво 6те кажат хората.Изоб6то,полу4ава6е се,през но6та скандали,побои6та,бягаме от къ6ти по но6тници посред зима,а на другия ден се правим 4е ни6то не се е слу4ило.Като бях дете колко пъти съм и се молила да се разведе-не,та не,оби4ала го.Като пораснахме достатъ4но със сестра ми,се изнесохме от нас,и заживяхме у баба ми(майката на ба6та ми).Тогава ба6та ми се поосъзна,изпла6и го това 4е децата му не искат и да 4уят за него.Сега се пооправи,в последните години,поддържаме нормални отно6ения,но колко ни се отразяват глупостите му на мен и на сестра ми,доста поизкривени виждания за не6тата имахме по едно време.Това само мъжа ми го знае,у4удвам се 4е го разказах,явно съм го преодоляла.
А по темата,явно има и добри свекърви.Баба ми,лека и пръст,застана на страната на снаха си(на майка ми),а не на сина си.