Здравейте на всички!
Надявам се, че сте добре.
Не съм писала отдавна. Наложи ми се дълго да пътувам. Между другото от 25 октомври в Кино Арена Младост ще започне моя фото изложба за страната Мианмар. Само ден след като отлетях от там, избухна кървава революция. Предполагам много от вас са чели по вестниците. Заповядайте да я разгледата.
Сега за темата с хонорарите. Добрата новина е, че са се продали всички книги! Е, очаквах сумата да е по-голяма, но пак ще могат да се покрият разходите на поне 3 двойки. Ако на първите 3 двойки проблемите на са чак толкова големи и разходите малко, ще останат средства и за други. Все още се бавя, защото се опитвам да намеря добра зала, в която в скоро време да организирам благотворителен търг и да се съберат още средства. Само залата е проблем. Ако не намеря, до седмица ще разпределя натрупаните да тук средства и ще ви пиша резултатите. За всички участници ще кажа пак че всичко е абсолютно анонимно и няма да обявявам имената им.
Също искам да уточня, че няма да има никаква дискриминация. Писаха ми хора с предложения да избирам двойки с "по-ефтини" проблеми, за да има средства за повече семейства. Да, но ми се струва не честно.
Искам да спомена, че без благородната помощ на центъра на д-р Владимиров, парите едва щяха да покрият двойка и малко. Дано никой от спечелилите няма против да опита при него, защото само така ще останат повече средства за другите. Искам също да кажа, че въпреки помощта му, ако не вярвах че е добър специалист, никога не бих се спряла на него.
Пишете ми ако имате идеи и възражения.
Поздрави,
Людмила