0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Предложение за финансово подпомагане
« Отговор #60 -: Октомври 04, 2007, 20:57:35 pm »
Комуникирам си с нея от вчера успешно.И тя е съгласна с мене, но мисля че измислих по-лесен начин.А и тя се занимава с по глобални неща жената.Няма смисъл да я занимавам с жълти стотинки и претенциите си.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #61 -: Октомври 04, 2007, 21:43:38 pm »
Май не ме разбра. Ако аз кажа имам 7 стотинки, които искам да даря на Касиел, всички ще ми се изсмеят в лицето. Само дето аз ще съм по-коректна от теб. Ти вече в три постинга тръбиш, че ще правиш дарение. Но не споменаваш нищо по-конкретно. Смятам, че след като си ни занимавала с намеренията си е редно да кажеш и какво е било и за кого е било дарението.

П.П. ако се откажеш от седемте стотинки ще ги приведа на зачатие със следващият превод на членски внос. Така че мисли до края на годината искаш ли ги.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #62 -: Октомври 04, 2007, 22:08:17 pm »
Tamara :balk_103:  Не си заслужава да се занимаваш... :wink: Има хора,които наистина даряват и не парадират с това.Когато някой реши да направи нещо,той просто го прави.Не се обяснява,няма претенции,условия...Смятам,че на повечето им е станало ясно,че някой само се опитват да направят впечатление.
« Отговор #63 -: Октомври 11, 2007, 19:45:21 pm »
Тамара, дарила съм парите още в понеделник.Самата аз незнам при кои момичета ще отидат ,но когато науча, първо на тебе ще пиша обещавам.Знам само че ще са за 4 инсеминации и ще са за момичета които ги заслужават и им е трудно и за тях дори да отделят пари. Извинявай ако написаното от мене те е раздразнило, но първо не съм чела темата от миналата седмица и второ не исках да парадирам с това още. Щом съм го написала, очевидно съм имала намерение да го направя наистина,което е по-важно а не писането по 10 пъти на ден какво правя и как го правя и т.н.
П.П. радвам се че ще приведеш 7 стотинки. Ако веднъж не пиеш кафе може и 70 да бъдат при добро желание разбира се.А ако всяка от нас го прави всеки месец ще засрамим даже тъпото ни МЗ.
« Отговор #64 -: Октомври 16, 2007, 10:34:00 am »
Здравейте на всички!
Надявам се, че сте добре.
Не съм писала отдавна. Наложи ми се дълго да пътувам. Между другото от 25 октомври в Кино Арена Младост ще започне моя фото изложба за страната Мианмар. Само ден след като отлетях от там, избухна кървава революция. Предполагам много от вас са чели по вестниците. Заповядайте да я разгледата.

Сега за темата с хонорарите. Добрата новина е, че са се продали всички книги! Е, очаквах сумата да е по-голяма, но пак ще могат да се покрият разходите на поне 3 двойки. Ако на първите 3 двойки проблемите на са чак толкова големи и разходите малко, ще останат средства и за други. Все още се бавя, защото се опитвам да намеря добра зала, в която в скоро време да организирам благотворителен търг и да се съберат още средства. Само залата е проблем. Ако не намеря, до седмица ще разпределя натрупаните да тук средства и ще ви пиша резултатите. За всички участници ще кажа пак че всичко е абсолютно анонимно и няма да обявявам имената им.
Също искам да уточня, че няма да има никаква дискриминация. Писаха ми хора с предложения да избирам двойки с "по-ефтини" проблеми, за да има средства за повече семейства. Да, но ми се струва не честно.
Искам да спомена, че без благородната помощ на центъра на д-р Владимиров, парите едва щяха да покрият двойка и малко. Дано никой от спечелилите няма против да опита при него, защото само така ще останат повече средства за другите. Искам също да кажа, че въпреки помощта му, ако не вярвах че е добър специалист, никога не бих се спряла на него.
Пишете ми ако имате идеи и възражения.
Поздрави,
Людмила
*
« Отговор #65 -: Октомври 16, 2007, 10:37:22 am »
Къде да кандидатстваме
« Отговор #66 -: Октомври 16, 2007, 10:54:33 am »
В какво се изразява помощта на д-р Владимиров? Питам с оглед на това, спечелилите двойки сами да изберат клиниката, в която ще направят опитите си. Иначе на практика се получава позната ситуация. 
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
« Отговор #67 -: Октомври 16, 2007, 11:05:53 am »
В какво се изразява помощта на д-р Владимиров?

В това ,че дарява безвъзмездно труда си и необходимити консумативи .
Мисля , че някъде беше споменато , но нямам спомен къде.

С други думи г-жа Филипова , поема медикаментозната част от процедурата , а останалото се поема от клиниката на д-р Владимиров.
« Последна редакция: Октомври 16, 2007, 11:08:19 am от Efirche »
*
« Отговор #68 -: Октомври 16, 2007, 11:08:37 am »
kapka_lubov, не се получава познатата ситуация.Това, което Людмила искаше да каже е, че д-р Владимиров поема всички разходи по евентуална процедура при него без лекарствата.Така че ако всички момиччета са съгласни да направят процедурите си там, Людмила ще плати само лекарствата, а д-р Владимиров всичко останало.Така ще има пари за повече двойки.Ако избраното момиче предпочете друга клиника, тогава Людмила ще финансира и самата процедура.Сама виждаш, че така наистина ще останат по-малко парички.
Всеки решава сам за себе си!
« Отговор #69 -: Октомври 16, 2007, 11:21:52 am »
Аха, сега разбрах, благодаря момичета. Този вариант е по-добър наистина от гледна точка на това,че сумата ще стигне за медикаментите на повече двойки.
В такъв случай, ако, например, аз съм сред избраните, какво ми пречи да реша сама къде да направя опита? Аз зная каква е таксата на моята клиника и ще си я поема, и ще съм спокойна.
*
« Отговор #70 -: Октомври 16, 2007, 11:24:13 am »
 По-добре да има шанс за повече момичета,отколкото за по-малко ,избрали сами клиниките.Е,аз няма да участвам,защото вече съм избрала своя лекар,но има момичета,които или са при д-р Владимиров,или все още се лутат,и на колкото повече се помогне,толкова по-добре.Мен това ме радва.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #71 -: Октомври 16, 2007, 11:26:40 am »
По-добре да има шанс за повече момичета,отколкото за по-малко ,избрали сами клиниките.Е,аз няма да участвам,защото вече съм избрала своя лекар,но има момичета,които или са при д-р Владимиров,или все още се лутат,и на колкото повече се помогне,толкова по-добре.Мен това ме радва.
Това е и моята позиция!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #72 -: Октомври 16, 2007, 11:28:32 am »
Дано никой от спечелилите няма против да опита при него, защото само така ще останат повече средства за другите.

Людмила

Това е  волята на дарителя !

п.п. аз не съм сред кандидатите
« Отговор #73 -: Октомври 16, 2007, 11:46:57 am »
kapka_lubov, момичетата са обяснили много добре. Само ще добавя, че се опитвам да организирам инициативата по максимално справедливия за всички начин. А дали ще се получи така ще зависи от волята на избраните, както стана ясно.
Хубав ден на всички
« Отговор #74 -: Октомври 16, 2007, 11:52:52 am »
Успех с намирането на зала и събирането на повече средства за повече двойки!
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #75 -: Октомври 16, 2007, 19:05:14 pm »
Малко ще изляза извън темата, но горещо ви препоръчвам да прочетете книгата на Людмила Филипова "Червено злато". Разбира се на тези, които не са го направили все още. На мен много ми хареса. Разтърсваща е. Браво, Людмила. :D
ПП И за да не се породят някакви съмнения само искам да кажа,че понеже вече кандидатствах на друго място, тук не съм го направила. :D

*
« Отговор #76 -: Октомври 16, 2007, 19:08:58 pm »
Как да кандидатства?
Знае ли някои?
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #77 -: Октомври 16, 2007, 19:10:40 pm »
Доколкото си спомням от началото на темата, трябва да напишеш мейл до Людмила. Виж в началото. Там й го имаше мейла. Успех.
ПП Ако не е така, моля някой да ме поправи. :D

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #78 -: Октомври 16, 2007, 22:35:20 pm »
Как да кандидатства?
Знае ли някои?

Пишеш  на посоченият в началото e-mail На Людмила.Разкажи й историята си.Така се кандидатства.Успех! :D

Людмила,благодарим ти за положените усилия !Поздравления за успеха с продажбата на целия тираж! :D
« Отговор #79 -: Октомври 18, 2007, 15:16:00 pm »
Здравейте и от мен,
да само ми пратете мейл (filipoval@yahoo.com) с кратка история за това какъв е проблемът, от кога се борите с него, нещо за вас и каквото още решите за нужно. Всички факти остават анонимни, но аз трябва да зная на кой и защо помагам.
Май ще се намери зала!!! Само затова се бавя още, за което се извинявам. Най-късно до средата на ноември всичко ще приключи, но ако организирам и благотворително събитие кой знае още колко средства ще се съберат.

Zlatulka, благодаря ти за думите за романа ми Червено злато. Оценката на читателите е единственото което ме мотивира да пиша. Сега бързам да завърша романа посветен на проблемите и рисковете на семейства които им се налага да стигат до асистираната репродукция.
Поздрави,
Лудмила