0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: Предложение за финансово подпомагане
« Отговор #40 -: Септември 11, 2007, 08:54:10 am »
  lessyy,благодарим ти за подкрепата!Ти си прекрасен човек!Бъди здрава и благословена! :hug2:
*
« Отговор #41 -: Септември 11, 2007, 12:59:31 pm »
Людмила е много добър човек,надявам се всички да са го разбрали.
*
« Отговор #42 -: Септември 11, 2007, 18:07:34 pm »
Lessyy, благодаря ви, че ви има! Дано хората, като вас се множат! Бъдете щастлива и много обичана!

« Отговор #43 -: Септември 13, 2007, 18:19:08 pm »
Здравейте на всички съпричастни към темата.
Искам само да ви информирам как вървят нещата.
В момента подготвям нещо като благотворителна вечер, на която ще даря събраните от мен средства и се надявам допълнително да събера още. Ще гледам събитието да е около началото на ноември, тъй като са нужни поне месец и нещо да се наберат спонсори и да се организира.
Който има идеи да пише.
Поздрави,
Людмила

« Отговор #44 -: Септември 13, 2007, 18:30:04 pm »
Lessyy,предполагам знаеш....ДОБРИНИТЕ НЕ СЕ ЗАБРАВЯТ.    Ако всеки човек има поне малко от твоята човещина......  светът щеше да е друг. :(   
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #45 -: Септември 13, 2007, 19:18:47 pm »
Lessy, радвам се че просто е станало недоразумение. Не ни се сърди - знаеш какво е да си в нашето положение :(
Благодаря ти за всичко, което правиш за нас и ти пожелавам добрите ти дела да бъдат възнаградени - Нушка е права, че добрините не се забравят.  Вярвам, че като направиш добро и ти се връщо добро ;)

« Отговор #46 -: Септември 14, 2007, 09:56:13 am »
И аз се радвам ,че недоразумението е изяснено ! :D

Успех в благородното начинание , lessyy !

По повод идеите , аз нямам никакъв опит в такива мероприятия и се страхувам ,че не мога да бъда полезна.
Но ако имаш нужда от нещо конкретно за което ,смяташ , че можем да бъдем полезни , пиши ни !

Поздрави!
*

georgeel

• 625
  • На мама разбойника
« Отговор #47 -: Септември 14, 2007, 10:18:53 am »
И аз пожелавам успех в начинането.
« Отговор #48 -: Септември 15, 2007, 18:12:24 pm »
Четох писмото и едно нещо не ми дава мира - не би ли трябвало да се обърне внимание на тези здравно неграмотни хора в репродуктивна възраст, които следвайки нагона си се сдобиват с дете и после го оставят на произвола на съдбата?! И докато има такива елементи, детските домове ще бъдат пълни.
Аз лично желая собствено дете. Ще направя всичко, за да го имам.
Успех Людмила! Хубаво е да има повече хора като теб.
*
« Отговор #49 -: Септември 15, 2007, 21:24:06 pm »
Успех и от мен Людмила
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #50 -: Септември 15, 2007, 21:26:02 pm »
Момичета, хубаво благодарите на Людмила, но по-добре ще е да й помогнем с идеи и с работа, за да успее да организира добре благотворителната вечер и да се съберат повече средства.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #51 -: Септември 15, 2007, 22:48:37 pm »
Да, клиниките по ин-витро никнат като гъби. Попадала съм на не малко лекари, които са склонни с години да те размотават само и само да изхарчиш повече пари в клиниката им. Да, правят си и експерименти на наш гръб, защото знаят че на всичко сме склонни. Мога да ви изброя доста експерименти и злоупотреби с процедури, медикаменти…
Но така или иначе всичко това ще продължи. Защото и едните и другите така сме устроени.
поздрави на всички

Съгласна съм с това.

:balk_602: :good_post:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #52 -: Септември 16, 2007, 18:56:04 pm »
незнам,дали няма да е хубаво да се сържем и с БТВ и да ги помолим за помощ.....
......ако можем да направим нещо като българска коледа.......например да може да се гласува с SMS ..(1лв),......мисля че ако всеки 4 българин пусне по 1 SMS,ще може да се помогне на много семейства........

....лично аз бих пусналя няколко SMS,моите близки също....познати ...също....и предполагам така и останалите момичета и семейства.....
« Последна редакция: Септември 16, 2007, 18:59:45 pm от adi »
« Отговор #53 -: Септември 16, 2007, 19:15:12 pm »
Момичета, защо не подемем една благотворителна акция за събиране на средства сред нас самите. Мисля, че всяка може да отдели по нещо. Преди време имаше идея за взаимоспомагателна каса, не помня с какви аргументи беше отхвърлена тя :? В тази акция обаче всеки би могъл да участва според възможностите си и в крайна сметка да се разчита на масовост. Мнозина биха могли да се отзоват - потребители на Зачатие, клуба в Дир-а и Бг-мама :) 
« Последна редакция: Септември 16, 2007, 19:17:09 pm от Миники »

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
« Отговор #54 -: Октомври 03, 2007, 00:34:56 am »
Аз мога да помогна на някой чисто финансово но как ще стане организацията за да ми се гарантира че парите ще отидат за бебе а не по кафета например или нещо друго?
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #55 -: Октомври 03, 2007, 07:25:47 am »
Аз мога да помогна на някой чисто финансово но как ще стане организацията за да ми се гарантира че парите ще отидат за бебе а не по кафета например или нещо друго?
Ако имаш желание и възможност ,можеш да се свържеш например с г-ж Филипова ,тези дни ще се изберат няколко семейства на които ще им се омогне финансово.парите няма да се дават директно и ще сепреведат на клиниката в която ще се извърши процедурата.......
 е-маил: filipoval@yahoo.com
 Ако те интересува темата, може да видите подробности на сайта й....
http://ludmilafilipova.com/
в сектор: Новини         
« Отговор #56 -: Октомври 03, 2007, 13:23:49 pm »
Писах й мейл. Обаче да ви питам, няма ли да е разумно да се помогне финансово и на момичета за инсеминации, така май повече семейства ще имат шанс.Това питах и нея де. Защото аз имах пари за инвитро ама сега реших да не правя инвитро а инсеминация и всъщност мога да дам парички на няколко семейства за същото.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #57 -: Октомври 03, 2007, 13:55:40 pm »
Касиел, винаги има начини да се проследи дали парите се ползват по предназначение. Например можеш да направиш дарение на избрана от теб двойка с условие на дарението парите да се използват за ин витро, за инсеминация или каквото решиш. Примерно сдружението е получавало дарение с условие да се плати наема на залата за Деня на репродуктивното здраве. Можеш да се свържеш с лекар и център, на които вярваш и да им платиш процедурата. Можеш директно да закупиш лекарства и да ги дадеш. Също вариант е да се включиш към друга благотворителна кампания, напр. сега към Людмила Филипова. Абе има начини, стига да има желание.

И си много права, че е добре да има кампании не само за ин витро.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #58 -: Октомври 04, 2007, 14:35:46 pm »
Мерси Мели.Зарадва ме че може да помогнем и за инсета а не само за инвитрота.Това ми беше желанието и права си че който дава пари има право да знае и иска къде да отидат парите.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #59 -: Октомври 04, 2007, 20:44:23 pm »
Мерси Мели.Зарадва ме че може да помогнем и за инсета а не само за инвитро.Това ми беше желанието и права си че който дава пари има право да знае и иска къде да отидат парите.

Разбира се, че имаш право да знаеш. Предполагам, че никой няма да ти се разсърди ако претенции на каква двойка да помогнеш. Например да не пушат, да нямат предишни деца или нещо друго. Можеш да закупиш директно част от лекарствата или да платиш само част от процедурата.
Само да отбележа, че Людмила Филипова наистина ще го направи и затова пише тук.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.