Вчера с мъжа ми обсъждахме варианта да продадем апартамента.С Разградските заплати посмъртно не можем да си позволим цената на процедурата.А д-р Владимиров отсече, че инвитро е единствения начин да имам свое дете.Мели, peta, alia_alia и bebe_вече 2007 знаят какъв срив беше за мен тази окончателна диагноза-ФСХ 13.33.Порой от сълзи и най-голямото отчаяние, което съм имала.
Телефона звъни.Вдигам и чувам женски глас-Здравей, Мария ли е на телефона?
Когато затворих телефона, след разговора с Людмила плаках повече, отколкото плаках на излизане от кабинета на Владимиров.
Ако ми е писано да нямам дете, колкото и процедури да направя няма да са упешни.Но шанса, който ми се дава е най-прекрасния подарък, който получавам малко преди 27 мия си рожден ден.Най-прекрасния подарък, който някой някога ми е правил.
Людмила....наистина нито за миг не поврвах, че аз ще бъда сред избраните момичета.Никога, нищо не съм печелила, даже дъвка от някой панаир.А сега получавам най-яркия лъч надежда, който някой някога е получавал.
Благодаря ти!Благодаря ти за всичко!Това, което правиш е неописуемо.Незнам как да изразя благодарността си!Обадих се на мъжа си и му говорих около 2 минути преди той да ме прекъсне, че не е разбрал нито дума....
Наистина още не мога да си събера мислите.
Затова ще кажа едно голямо-Благодаря!!!!!