0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Предложение за финансово подпомагане
« Отговор #180 -: Ноември 23, 2007, 09:32:35 am »
Слънчице, Вaracuda, много сте мили, момичета! Благодаря ви за пожеланията!  :bighug: :thankyousign: :bighug:
Вarbaron0708, честито и тук! Дано! Дано и краят е такъв хубав, като началото! 

*
« Отговор #181 -: Ноември 23, 2007, 09:36:39 am »
Още веднъж да благодарим на Людмила Филипова - прекрасен човек, професионалист, жена с голяма душа!!! Да благодарим и на всички, които са учавствали в благотворителния търг! И не на последно място - на Лекарите, които ще направят безплатно тези успешни процедури!!!  :thankyousign: :bighug:

*
« Отговор #182 -: Ноември 23, 2007, 09:51:09 am »
Барбарон,честито!Желая ти късмета да продължава да е с теб и успешна процедура!
« Отговор #183 -: Ноември 23, 2007, 09:53:32 am »
Браво Барбаронче! Много късмет и само положителни емоции  :wink:
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
« Отговор #184 -: Ноември 23, 2007, 10:07:10 am »
Честито момичета  :D
Помнете, че няма начин да не успеете, добрите дела водят до добър край, винаги  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #185 -: Ноември 23, 2007, 11:18:12 am »
Барбаронче, и от мен честито!  :D Много е хубаво, че има момичета от Зачатие, които ще започнат процедури защото, когато човек вижда доброто около себе си се изпълва с Надежда. Едно е да чуваш само, че хубави неща се случват на хората, а съвсем друго е да "познаваш" (макар и задочно) хора, на които се е случило подобно чудо. Ще стискам палци до края и мисля, че след като толкова мн. хора мислят позитивно в дадена насока, истинското чудо ще се случи. :D Успех на всички.

« Отговор #186 -: Ноември 23, 2007, 12:41:43 pm »
Благодаря, момичета, за пожеланията!
Взех решението, за което мислих тези два дни. Ще правя процедрата при д-р Владимиров. Чух се вече с него по телефона. Другата седмица ще ходя на първи преглед-консултация и да начертаем по-нататъшни планове.
Днес ще се теглят още 6 двойки. Успех!
Благодарности отново на Людмила и всички, които се се отзовали на призива за помощ!
Ледена луна, Душка, успешни процедури и на вас! Нека късметът ни съпътства винаги!
Вярвайте в това!
И мислете само положително! Това е много важна част от процедурата!  :bighug:
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #187 -: Ноември 23, 2007, 12:55:56 pm »
От няколко дни не съм влизала и какво станало тука :) Душка, Луничка и Барбаронче - честито! Сигурна съм, че процедурите ви ще са успешни и скоро ще отворите свои темички в "Дългоочаквана..." Ех, че се радвам за вас :)
Душке мила, ти се беше отчаяла и виж какво чудо ти се случи - безкрайно се радвам за теб и се моля да успееш с инвитрото :balk_21:
Аз не писах на Людмила - някак не вярвам, че би ми излязъл късметът. Но на мен ми помогнаха други хора за последното инсе и много се надявам да ги зарадвам ;)
Людмила - благодаря ти за това, че помагаш на двойки с нашите проблеми! Но не по-малко важно е, че даваш гласност на тези неща!

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #188 -: Ноември 23, 2007, 15:25:20 pm »
Вarbaron0708, честито!!!!!!! :D
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #189 -: Ноември 23, 2007, 15:38:01 pm »
    :D :D :D Ехааааа,Барбаронченце!Прекрасна новина!Дано,дано това е успешният ти опит!
   Късмет ти желая от сърце!
:goodluck: stork-girl stork-boy yahoo_17
*
« Отговор #190 -: Ноември 23, 2007, 16:04:28 pm »
Благодаря ти, bebe_вече 2007!  :thankyousign:
Успех на инсето!   :goodluck:
 :bighug:

*
« Отговор #191 -: Ноември 23, 2007, 16:26:49 pm »
Вчера с мъжа ми обсъждахме варианта да продадем апартамента.С Разградските заплати посмъртно не можем да си позволим цената на процедурата.А д-р Владимиров отсече, че инвитро е единствения начин да имам свое дете.Мели, peta, alia_alia и bebe_вече 2007 знаят какъв срив беше за мен тази окончателна диагноза-ФСХ 13.33.Порой от сълзи и най-голямото отчаяние, което съм имала.
Телефона звъни.Вдигам и чувам женски глас-Здравей, Мария ли е на телефона?
Когато затворих телефона, след разговора с Людмила плаках повече, отколкото плаках на излизане от кабинета на Владимиров.
Ако ми е писано да нямам дете, колкото и процедури да направя няма да са упешни.Но шанса, който ми се дава е най-прекрасния подарък, който получавам малко преди 27 мия си рожден ден.Най-прекрасния подарък, който някой някога ми е правил.
Людмила....наистина нито за миг не поврвах, че аз ще бъда сред избраните момичета.Никога, нищо не съм печелила, даже дъвка от някой панаир.А сега получавам най-яркия лъч надежда, който някой някога е получавал.
Благодаря ти!Благодаря ти за всичко!Това, което правиш е неописуемо.Незнам как да изразя благодарността си!Обадих се на мъжа си и му говорих около 2 минути преди той да ме прекъсне, че не е разбрал нито дума....
Наистина още не мога да си събера мислите.
Затова ще кажа едно голямо-Благодаря!!!!!
« Отговор #192 -: Ноември 23, 2007, 16:39:39 pm »
Барбаронче, Мимика,
успех и на Вас момичета  :blowingdust:

lb2f
*
« Отговор #193 -: Ноември 23, 2007, 16:43:57 pm »
Честито Мимка!
Радвам се за теб!
Заслужаваш го!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #194 -: Ноември 23, 2007, 16:48:49 pm »
Мимка :bighug:

*
« Отговор #195 -: Ноември 23, 2007, 16:50:34 pm »
Барбаронче, Мимка, и на вас да пожелая от сега нататък да не ви напуска късмета и много скоро да се похвалите с успешни процедури!
*
« Отговор #196 -: Ноември 23, 2007, 16:50:53 pm »
Браво, Мимка!!!  :balk_46:
Толкова много се радвам за теб!  :bighug:
И аз не вярвах, че ще бъда между избраните, но сега, като разбах, че всъщност сме били изтеглени 5 момичета от 30 - все пак шансът на всички ни е бил доста голям. Очаквах, че Людмила Филипова е била засипана от стотици, даже хиляди писма...
Е, късметът ни най-после проработи, дано да е до край!!!

*
« Отговор #197 -: Ноември 23, 2007, 16:58:18 pm »
Честито Мимка! Успешна процедура ти пожелавам! :)
Благодарности на Людмила Филипова и на докторите, които ще поемат безплатно процедурите - екипите на клиниките на д-р Владимиров и доц. Щерев!
*
« Отговор #198 -: Ноември 23, 2007, 17:01:06 pm »
Честито Мимка!
Дано от тук нататък късмета да не те напуска и процедурата ти да бъде успешна!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #199 -: Ноември 23, 2007, 17:38:58 pm »
Днес в 16.14 позвъни и моя телефон!Аз казах да......и отсреща един много мил глас ми казва ...обажда се госпожа Филипова.................... .В момента в който чух името г-а Филипова ,всякаш времето спря........разплаках се ,изгубих думи..........дори и сега още немога да повярвам,че се случи на мен,мен която цял живот всичко съм постигала с много труд и много мъки.Благодаря от все сърце на г-жа Филипова ,нека Господ да я благослови!!!!!!!Това ,което направи тази жена,е огромен жест,огромна надежда за много семейства и надявам се и много скоро много бебенца!!!!Съжалявм ,че нямам дар слово ,че немога да опиша какво чувствам......още ми треперят ръцете и сърцето ще ми ми изскочи....