Здравейте,
бързам да пиша какво стана на дългоочакваното събитие. Всички посетители казват, че на са виждали по-успешен и интересен търг в България. Аз съм безкрайно приятно изненадана от отзивчивостта на всички, които се включиха. Не зная как ще им благодаря, как семействата ще им благодарят… Затова се моля да има Господ, да вижда всичко, да си записва някъде
И така, успяхме да съберем невероятната сума от 30 000лв. (все още не съм 100% сигурна до стотинка, утре ще се броят подробно). Половината от тези пари, както знаете ще отидат за друга кауза за защитено жилище за сираци. 15 000 + моите 7 500лв, ще отидат за каузата за семейства, които нямат средства за ин витро. Изтеглихме 5 семейства, на които аз утре ще се обадя. Може би ще се изтеглят още 5 идните дни пред нотариус, но първо трябва да се преброят точно средствата.
Благодаря ви, че ме подкрепихте!
Благодаря на всички звезди, които се включиха, и всички дарители, а някои дадоха МНОООГО.
Благодаря на Богдан Томов, 24 Часа, Издателство Сиела, Гранд Хотел София, Агенция ПР Тйим, Раух Б-я, Перно Рикар, списание ОК, д-р Владимиров, Фондация помощ на българската благотворителност, доцент Щерев, Движение на БГ Майки, Венета Райкова, Зачатие, БГ Мама, Агент Тенев и всички гости.
Дано не пропуснах някого…
Поздрави и до скоро,
Людмила