Камбозола, страшничко го описваш
При мен не беше толкова силно изразено, ама ... То бебето ще си вземе квотата "късане на нерви" още преди раждането и после има да му се радваш колко е кротко и да се хвалиш с него
Грейси, Мъжо имаше ентерококи. Лекува се в Торакс на Възраждане, тогава още не ходихме на репродуктивен специалист. Ми как ги махна - сума антибиотици изгълта
Микробиология, посявка, антибиограма, рецепта, прием на антибиотици, контролна микробиология, посявка, антибиограма, прием на антибиотици .... и така няколко пъти. Моят мъж пък е толкова завеян, че половината схеми за прием ги опорочи, като току забрави някое хапче
Та изпи сума в крайна сметка. Но пък нашите бяха сигурно по-отдавна, хроничен простатит. Вашите като са чисто ново обзавеждане викам да минат с първия прием на антибиотици
Тъпото е, че антибиотиците и те влошават малко сп-мата, но хубавото е, че като излекувате коките може цялостно да се подобри сп-мата
Може да разпиташ Джамата - нейният мъж така имаше, при тях даже май препоръката беше да си се инсеминират, щото при обработка се отстранявали (!? не съм сигурна че така беше
), щото да не се влоши сп-мата. После май ги лекуваха. Сега сп-мата е добра, та дано Джамата ти каже пътечката до успеха
Иначе, за теб - една контролна микробиология, би трябвало да няма нищо. Докато той се лекува - презервативи.
Успех Грейси