Ох Морк, колко добре те разбирам, не си само ти мила, само хората които не са се сблъсквали с проблема незнаят какво е това чувство. И аз често изпадам в такива настроение, когато всичко ми се вижда безнадеждно, света черен и не намирам смисъл в нищо. Стегни се, сама трябва да се измъкнеш от това състояние, какво и да ти кажа аз или някой друг, сигурна съм, че ефекта ще е моментен. Ти сама трябва да се вземеш в ръце и да продължиш, намери за какво да се хванеш, сламчицата която да те измъкне. Помисли дали заслужаваш да си съсипваш живота, та той ни е само един, трябва да го изживеем по най-добрия начин, защото аз съм сигурна, че всяка от нас ще стане майка по един или друг начин. И тогава какво, ще бъдем щастлива разбира се, но като се обърнеш назад и ще видиш 5 години прекарани в терзания, сълзи и напразни надежди, години изпълнени с мъка
Та това е една не малка част от нашия живот.
Така че, мила, бърши сълзите, слагай нервите в торбата, усмихни се, вдигни гордо глава и да не ти пука. Всички ние сме по-цени от повечето майки с деца, защото сме сърдечни, умни, добри и най-вече мъжете до нас ни обожават
Дано поне мъничко съм помогнала с моите излияния, цунки.