0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Сиси84

Здравейте,
 в неведение съм от две години след тежък аборт какволиставазащо немога да забременея.А днес генекологът ми ме прати на цветна снимка, при поредния ми преглед каза че всичко е наред и може би са ми запушени тръбите.Та сега на къде? Аз съм от Монтана и тук генекологът ми каза че не правели да отида в София в някакъв частен кабинет...еди кои си даде ми и телефон на д-р Йотов които имал частен кабинет някъде в Красна поляна.Е да но много съм объркана и незнам дали да отида при него някоя бъдеща мама да е ходила при него?Ох моля ви препоръчайте ми някои при когото да отида на когото мога да имам доверие.Някои от вас са минали през тази процедура и имат нужния опит.Ами аз си нямам и понятие :(А колко ли ще струва процедурата ако знаете моля да ми кажете.много съм объркана моля пишете ми.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Мин. месец правих снимка в клиника "Надежда", ако трябва да правя отново - пак там бих направила.
Успех!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
А когато е само за цветна снимка отново ли се чака с месеци или става по-бързо?
Лекар ли прави снимката?
И биха ли направили снимка не на тяхна пациентка?
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Там не ги делат на техни пациентки и на други, относно чакането, зависи от графика в клиниката, пък и преди снимката все пак се правят и изследвания, за да не се допусне грешка.
Иначе снимки правят и в Шейново, при Владимиров, при Щерев, както и в държавните болници - въпрос на избор.
Успех!
никога не отстъпвай на принципите си!
*

Tamara

• 1662
Извинявам се за тъпия въпрос, но снимка за последно съм правила 2001 година. Какви изследвания се правят, "за да не се допусне грешка". Аз правих ППК, ама това е за по-малко от ден и може във всяка клиника. Ако се налага гинекологичен преглед... и за него трябва да се чака месец или деветмесечие... вече звучи като невъзможна мисия.

Съвсем нормално е всеки да си препоръчва неговият лекар. Даже би било ненормално да препоръчва друг. Но Владимиров не прави снимки. В клиниката на Щерев като попитах дали трябва да повторя снимката ми отговориха нещо в духа на - ако ще я повториш при нас има смисъл, ако не е при нас - няма...

И такива ми ти работи... И понеже стана дълго. Ако на някой не му се струва тъп въпроса за изследванията, ще съм му благодарна ако отговори.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

evro

• 5167
Преди ЦС е редно да си пуснеш микробиология и пословичните вече микоплазма и уреаплазма. Мисля че в "Малинов" ще е трудно да се вземе скорошен час за ЦС.  :?

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
хламидия.............на моя позната са и я докарали до незнам къде и вече 6 месеца ги лекува, така, че умната преди снимки.
никога не отстъпвай на принципите си!
*

Tamara

• 1662
Първо мислих да питам, после се отказах, ама като стана дума дай и тук кои изследвания се правят за хламидия и кое е за сегашна инфекция и кое за минала.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

evro

• 5167
За достоверни резълтати приемам тези от церв. канал.

Иначе IgG - минала инф.
IgM - настояща

Те осмислят живота ни!

*
момичета, и мен ме вълнува горещо въпроса за ЦС.

Ние сме с мъжки фактор, но аз не искам да чакам, и после да се окаже проблем при мен. При д-р Владимиров ми обясниха да чакаме подобрение на спермограмата (опрерация от варикоцеле) и аз няма нужда да се изследвам. Това ми го казаха преди 6 месеца. С много зор си записах час за края на септември :( Но все пак се вредих...

Ходя при една гинеколожка, много е мила, уж се занимава със стерилни 2ки, но абсолютно не е в час с проблема ни, и всеки път обяснявам отначало. Направих фоликуметрия при нея - имах овулация този месец, макар и много късна. Чиста микробиология. И попитах за цветна снимка и тя едва не ми се скара. За какво ми било, ето каква хубава овулация си имам...и аз си тръгнах, и отново се чудя накъде да поема.

Някой да препоръча място за ЦС където не се чака 6 месеца....?! Иначе ще си чакам реда за д-р Владимиров.

Евро, какво е "микоплазма и уреаплазма"? извинявайте , но наистина не знам
*

Aida, Микоплазма и Уреаплазма са вид бактерия подобно на хламидия.Желателно е да се изследват.
Здравейте,
 в неведение съм от две години след тежък аборт какволиставазащо немога да забременея.А днес генекологът ми ме прати на цветна снимка, при поредния ми преглед каза че всичко е наред и може би са ми запушени тръбите.Та сега на къде? Аз съм от Монтана и тук генекологът ми каза че не правели да отида в София в някакъв частен кабинет...еди кои си даде ми и телефон на д-р Йотов които имал частен кабинет някъде в Красна поляна.Е да но много съм объркана и незнам дали да отида при него някоя бъдеща мама да е ходила при него?Ох моля ви препоръчайте ми някои при когото да отида на когото мога да имам доверие.Някои от вас са минали през тази процедура и имат нужния опит.Ами аз си нямам и понятие :(А колко ли ще струва процедурата ако знаете моля да ми кажете.много съм объркана моля пишете ми.
Д-р Тюфекчиева например и снимките са и добри.
работи в Майчин дом
  Д-р Елиза Тюфекчиева
частен к-т - бул."Витоша"51
  тел.9888224- понеделник и сряда след предварително записване
не знам каква е цената там, обади се и питай.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
Здравей/Аз моята снимка я направих в клиниката на Д-ор Мазнейкова в София.Беше под пална упойка и нищо не усетих.Всичко ми излезе около 200 лв.Успех
Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат
*
Аз съм правила в Шейново при Николай Попов. Беше абсолютно безболезнено и не съм чакала.
Много благодаря на всички отговорили ми вече реших първо да си направя някои изследвания  :)и след това да направя цветната снимка.Явно така е редно и правилно.А за чакането ще си почакам толкова време съм чакала но всичко по реда си първо микробиология.Ще видя после насочих се помеждо другото към Майчин дом доста добри отзиви прочетох за него.О ще веднъж сърдечно Ви благодаря.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Мин. месец правих снимка в клиника "Надежда", ако трябва да правя отново - пак там бих направила.
Успех!
А колко парички ти беше там снимката и дали слагат някаква упойка (нищо, че не ме боля предния път съм си бъзла)? Моята ЦС след 4 месеца "навършва" две години и ако каже Док, че трябва пак - да съм подготвена.   

*
А колко парички ти беше там снимката
Бебе, ето тук за цената:
http://www.invitro-bg.com/display.php?page=m16 - Хистеросалпингография

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
Ще видя после насочих се помеждо другото към Майчин дом доста добри отзиви прочетох за него.О ще веднъж сърдечно Ви благодаря.

къде прочете добри отзиви за майчин дом 8O 8O 8O

Знайт, че Цветната снимка се поема от касата. !!! Може да се направи във всяка по-голяма болница. Сигурно и в Плевен биха могли да я направят. В София доста се чака за записане на час. На мен ми правиха микробиология преди цветната снимка, но си струва да се пуснат изследвания и за хламидия. Струваше ми 130лв ЦС, но смятам, че злоупотребиха с нас, защото после разбрах, че касата ги покрива тези изслевания. Аз бях в Св. София и цялата процедура отне 15-20 минути. Ме не ме боля, тук някои от момичетата казват, че много ги е боляло. Не е приятно, но и не е кой знае какво. Зависи от човека и от състоянието на тръбите- колкото по-малко те боли, толкова по-запушени са.
Успех и да кажеш какви са резултатите
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Re: Моля помогнете с инфо!Къде да направя цвет
« Отговор #19 -: Август 17, 2007, 15:32:29 pm »
колкото по-малко те боли, толкова по-запушени са.
8O не е ли обратното??
White, мерси за линка мила :)