0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Препоръчайте лекар в Стара Загора
« -: Септември 13, 2005, 20:37:11 pm »
Здравейте! Аз съм една от тези, които се опитват да забременеят.Правим опити от седем месеца и за сега нищо.Затова моля  някой от вас ако може да ми препоръча добър лекар в Стара Загора.Не съм се отчаяла ,но мисля ,че вече е време да предприема нещо.Ние опитваме от скоро, но все пак сме семейство от осем години и нито веднъж не стана "грешка"

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #1 -: Септември 13, 2005, 20:48:15 pm »
Момичетата от Стара Загора са се ориентирали към Пловдив.
*
ЗДАВЕЙ
« Отговор #2 -: Септември 14, 2005, 11:05:18 am »
ПРАТИХ ТИ ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ ПОГЛЕДНИ ГО.
*
« Отговор #3 -: Септември 14, 2005, 20:37:38 pm »
БЛАГОДАРЯ ДЕСИ.ОТГОВОРИХ ТИ.

*

Anonymous

« Отговор #4 -: Септември 19, 2005, 11:59:01 am »
Здравей, ние се насочихме към д-р Кънев. Много е добър и изключително много му вярвам. Ние обикаляме лекари 5 години, така че ...може да се каже че съм профи по доктори :) ,ако ти чуеш за някой друг пиши..
*
« Отговор #5 -: Септември 19, 2005, 18:30:48 pm »
Момичета, не ми се иска да обиждам лекари, но от Д-р Кънев едва ли ще имате голяма полза. Това, което прави добре са може би цветните снимки/и то без упойка/ и спермограмите, но след това някак зацикля. Моето скромно мнение е, че единствения, който се развива като специалист в областта на стерилитета в СЗ е Д-р Тодоров. Само че комуникацията с него е малко сложна - в смисъл, че малко е тежък, не говори много, трябва непрекъснато да питаш и да настояваш за това и онова. Но като специалист аз бих му се доверила във всеки един момент....а може би съм пристрастна, т.к. благодарение на него сега имам момченце на три годинки.
УСПЕХ на всички.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #6 -: Септември 20, 2005, 09:21:13 am »
Цитат
Здравей, ние се насочихме към д-р Кънев. Много е добър и изключително много му вярвам. Ние обикаляме лекари 5 години, така че ...може да се каже че съм профи по доктори  ,ако ти чуеш за някой друг пиши..

Малеееееееееееееееееееееееееее
Луди хора, недейте така бе
Този човек не е наясно със стерилитета
Как ме ядосахте с това изказване
Ужас
Ходете, ако имате време за губене
НЯМА СВЕТСЕН СПЕЦИАЛИСТ ПО СТЕРИЛИТЕТ В СТАРА ЗАГОРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Момичета, я вземете първо да прочетете малко туй онуй и тогава да се изказвате, а! Ще ми докарате инфаркт на млади години?!? Правел добри спермограми -ХА ХА ХА ХА ХА. Като нашата ли- че не можела съм да осъдя съпруга си за бащинство, ако някой ден родя и решим да се развеждаме.
Ама живеем в демократична държава- всеки прави това, което смята за правилно.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #7 -: Септември 21, 2005, 20:06:04 pm »
Зравейте пак.Много странно - толкова различни мнения.Така ли няма свестен лекар в Ст.Загора?Чух добри думи за д-р Бузалов.Знае ли някой нещо повече ?

*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
« Отговор #8 -: Септември 23, 2005, 11:11:57 am »
Цитат на: dani_j
Зравейте пак.Много странно - толкова различни мнения.Така ли няма свестен лекар в Ст.Загора?Чух добри думи за д-р Бузалов.Знае ли някой нещо повече ?

Може да е добър гинеколог но познанията му стигат до тук...не е добър в стерилитета.
Ориентирайте се към друг лекар извън СТара Загора. Ние ходим в Пловдив
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
« Отговор #9 -: Септември 23, 2005, 11:14:46 am »
Цитат на: Anonymous
Здравей, ние се насочихме към д-р Кънев. Много е добър и изключително много му вярвам. Ние обикаляме лекари 5 години, така че ...може да се каже че съм профи по доктори :) ,ако ти чуеш за някой друг пиши..

По мои наблюдения въпросния доктор има едни и същи резултати на спермограмите и лечението винаги е едно и също...за мен той не е доктор по стерилитет.
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
*

karelia

« Отговор #10 -: Октомври 27, 2006, 17:21:18 pm »
Загубила съм 6 години,защото вярвах на старозагорските светила  :x След толкова години мога да кажа едно : Всички са много добри на гледане на видеозончето и успокоение,че си при правилния човек за да ти вземат парите.За сведение : В "Майчин дом" София лежах с едно момиче,което е ходило при Кънев.Според него мъжки проблем нямали,а тя беше за лапаро.В София ги накараха да направят нова спермограма,което според нас си беше живо обирджийство,защото не признавали някакъв си доктор Кънев.Какво беше учудването,когато се разбра,че всъщност имат проблем със спермограмата и некадърността на Кънев.Тя дори не прави лапаро,а я пробваха с инсеминация.Вече има момче на 2 години,но........  така ли трябваше да стане.
Моя съвет : стягай багажа и отивай в София.Може и в Пловдив,но и за там съм субективна.
Ако някой тук ми каже,че е имал сериозни проблеми и са ги решили в Стара Загора........   моля го да сподели наистина,защото има момичета,които не могат да си позволят да ходят до София по няколко пъти в месеца и за тях ще е полезно.И като стана въпрос за гинеколози да спомена,че в Стара Загора няма свестен ендокринолог и по тази причина нещата за някои от нас стават още по сложни.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Препоръчайте лекар в Стара Загора
« Отговор #11 -: Октомври 27, 2006, 17:40:07 pm »
Има свестен ендокринолог- д-р Пракова, срещу 6-то основно, или д-р Бенова. И при двете с една дума ми дадоха направления и бяха доста любезни. И двете признават, че по въпроса със стерилитета не са много напред с материала, но поне за направления могат да се ползват и наистина се интерисуват от проблемите.
А за това, че в Стара Загора не можеш да си разрешиш проблемите е факт. Ние имаме точно 10-на по- свестни гинеколози, какво остава за специалисти. За спермограми- няма нито един ембриолог, така че това изобщо отпада като изследване тук.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
« Отговор #12 -: Ноември 01, 2006, 11:26:10 am »
Подкрепям другите,че в СЗ няма нито един специалист по стерилитета.Това ми бе потвърдено и от докторка в Здравната каса.Има добри гинеколози,но и те се броят на пръсти.Мен ме въртяха 4 години,и сега съм се запътила към Сф(на 8.11.06).Ако имаш възможност най-добре отиди в Сф.Има доста клиники и добри лекари.Просто разгледай във форума,има доста информация за тях.За еднокринолог и аз мога да препоръчам док.Пракова.В момента си правя всички хормонални изследвания при нея.Ако искаш информация от мен ми пиши на лични.

*
« Отговор #13 -: Ноември 16, 2006, 13:52:18 pm »
Няма добри лекари по стерилитет в Стара Загора. Единствения ,който  се води е Кънев ,но вече е за пенсия. Пет минути след като ти е казал нещо вече е забравил за какво сте говорили и започва отново. В момента аз си правя изследванията в София в Първа АГ"Света София".
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #14 -: Ноември 17, 2006, 07:44:24 am »
И аз съм съгласна с това че няма добри лекари по стерилитет  в Ст.Загора!!Дори Главчев ми предложи инсе без обработка.......мисля че няма нужда от повече коментар! :(
*

smile76

• *
  • 201
  • Ако искаш да светиш на другите,трябва сам да гориш
« Отговор #15 -: Юни 05, 2007, 16:02:09 pm »
И аз съм съгласна с това че няма добри лекари по стерилитет  в Ст.Загора!!Дори Главчев ми предложи инсе без обработка.......мисля че няма нужда от повече коментар! :(

Главчев не ми го хвалете, заради него изгубих детето си  :cry:
Истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите.

*

gemi78

• 235
  • ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!!!
« Отговор #16 -: Юни 08, 2007, 21:47:38 pm »
По4ти вси4ки се насо4ват към Пловдив,за добър специалист.Така,4е ре6ете сами,къде да отидете - дали в Ст.Загора или в Пловдив.Успех.

*

smile76

• *
  • 201
« Отговор #17 -: Юни 10, 2007, 21:23:51 pm »
Ние изгубихме 1 година при Кънев, той не е добър специалист. Лично ние след това се ориентирахме към София, вместо Пловдив, макар че е по-далеч. Разбира се, ти ще решиш.
Д-р Тодоров не е специалист по стерилитет, всъщност като съм ходила при него той самият ми е казвал, че не може да ми помогне при моя проблем освен да проследява например овулацията ми при нужда вместо да се разкарвам до София за това.
Моят съвет към вас е да не губите време, а да се ориентирате веднага към специалист от друг град - било София или Пловдив.

« Отговор #18 -: Юли 10, 2007, 19:46:54 pm »
Какво ще кажете за д-р Даков? А някой разполага ли с негови координати?
*

smile76

• *
  • 201
« Отговор #19 -: Юли 11, 2007, 00:09:56 am »
Доктор Даков е много добър в неговата област, но не е специалист по стерилитет. Единствените двама, които се занимават на частно със стерилитет, са д-р Лазаров и д-р Тодоров. По здравна каса е д-р Кънев, но при него е безсмислено да ходиш. Въобще според мен лично няма смисъл да си губите времето в Стара Загора. Ние лично се насочихме към София.