0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Препоръчайте лекар в Стара Загора
« Отговор #20 -: Юли 11, 2007, 00:27:25 am »
Какво ще кажете за д-р Даков?
честно ли искаш да ти кажа   :mrgreen:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

Pipi_M

• **
  • 148
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #21 -: Юли 11, 2007, 14:44:39 pm »
Момичета,имате ли някаква информация за възможностите на д-р Мангърова?
« Отговор #22 -: Юли 12, 2007, 09:04:02 am »
ДА
« Отговор #23 -: Юли 12, 2007, 09:06:01 am »
Какво ще кажете за д-р Даков?
честно ли искаш да ти кажа   :mrgreen:
да
*
« Отговор #24 -: Юли 25, 2007, 11:11:12 am »
 Момичета,моят въпрос е малко по-различен от разискваното,макар че имам мнение и по него.От двете си ходения при Главчев,не спечелих нищо,освен неоснователни успокоения и съответно загубено време.Добре ,че не изчаках срока ,който ми препоръчваше....А за Кънев мнението ми е подобно на вашето,макар че съм му благодарна за това че откри мъжкия ни проблем,но това забравяне...И недоизказването,което ни докара до неприятни емоционални изживявания.Остави ни 10 дена да живеем с мисълта че за нас няма решение...И така ,мисля че ако можете да ги ползвате за изследвания  СЗ лекари ,добре ,но инъче няма смисъл!
  Сега да попитам и аз нещо.Предполагам от написаното че сте от СЗ,знаете ли коя лаборатория в града работи със Здравната каса?Аз си правя изследванията в Германско -Българска Лаборатория Зинвест -К ООД.Моля ви насочете ме,т .к. знам че Касата работи с определени лаб,но не мога да намеря инфо.Благодаря ви!
*

Pipi_M

• **
  • 148
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #25 -: Юли 25, 2007, 14:40:22 pm »
Клинична лаборатория МЦ"Свети Иван Рилски"-тел.042/664337(Институтска клиника-до кв.Лозенец)
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #26 -: Юли 25, 2007, 20:41:07 pm »
кръвните изследвания ги правя на Ритъма.работят с здравна каса :D
*
« Отговор #27 -: Юли 26, 2007, 10:02:45 am »
   Благодаря ви Пипи и АдиЧЧудя се дали вече направените  в Зинвест(това е на бул.Руски) мога да ги ползвам евентуално ? :)
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #28 -: Юли 26, 2007, 22:32:18 pm »
   Благодаря ви Пипи и АдиЧЧудя се дали вече направените  в Зинвест(това е на бул.Руски) мога да ги ползвам евентуално ? :)

предполагам ,че да! :D
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #29 -: Юли 26, 2007, 22:38:55 pm »
От Ритъм ми написаха, че съм с хемоглобин 120 3 седмици преди да родя, след раждането хемоглобина ми беше 67,3- искаха да ме кръвопреливат заради това, че някой си измисля резултати- не им се доверявам за нищо на света, нищо че си платих като поп 28 лева.  Предпочитам да отида в Пловдив за каквото и да е.:x
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит