Загубила съм 6 години,защото вярвах на старозагорските светила
След толкова години мога да кажа едно : Всички са много добри на гледане на видеозончето и успокоение,че си при правилния човек за да ти вземат парите.За сведение : В "Майчин дом" София лежах с едно момиче,което е ходило при Кънев.Според него мъжки проблем нямали,а тя беше за лапаро.В София ги накараха да направят нова спермограма,което според нас си беше живо обирджийство,защото не признавали някакъв си доктор Кънев.Какво беше учудването,когато се разбра,че всъщност имат проблем със спермограмата и некадърността на Кънев.Тя дори не прави лапаро,а я пробваха с инсеминация.Вече има момче на 2 години,но........ така ли трябваше да стане.
Моя съвет : стягай багажа и отивай в София.Може и в Пловдив,но и за там съм субективна.
Ако някой тук ми каже,че е имал сериозни проблеми и са ги решили в Стара Загора........ моля го да сподели наистина,защото има момичета,които не могат да си позволят да ходят до София по няколко пъти в месеца и за тях ще е полезно.И като стана въпрос за гинеколози да спомена,че в Стара Загора няма свестен ендокринолог и по тази причина нещата за някои от нас стават още по сложни.