хорманалните ги правих в АГ-всичко си платих, имах направление и видях бележката на вратата, но ми беше обяснено, че това важи само за ин-витрото, което минавало през ЗК - всички останали си плащали...
Иначе спермограмите отначало го правихме в АГ при Александров, но после нашата док ни каза, че можем да ги правим в Лаборекспрес и започнахме да ходим там и така почти година...до миналата седмица, когато док откри "нещо" в изследванията. Предпоследния път в спермограмата излязоха трихомони ??? /без да има външните симптоми,направих си и аз изследване - при мен нямаше. Представете си как се почувствах и какво се наложи да си кажем.../ и се започна лечение+изследване за поносимост към антибиотици. Предписаха му съответните антибиотици, изпи ги и отново направи изследване специално за трихомони+нова спермограма. И какво беше учудването ни когато взех резултатите: изсл. за трихомони - отрицателно. А в спермограмата пише: подвижни трихомони???
Та док каза, че най-вероятно са сменили този, който прави изследванията и новия вижда младите сперматозоиди като трихомони... И ни посъветва да сменим лаболаторията... Не искам нищо лошо да кажа за Лаболаторекспрес, ама вече ще ходим другаде, иначе при тях цените са поносими, де.