0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

една маточна тръба :(((
« -: Август 08, 2007, 16:59:40 pm »
Здравейте, преди повече от половин година ме оперираха от киста и ми махнаха и едната маточна тръба. Сега с мъжа ми се пробваме за бебе, но първия месец не стана и ми се плаче :( Съвети...? :(

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: една маточна тръба :(((
« Отговор #1 -: Август 08, 2007, 17:01:34 pm »
та то един месец какво е? изчакай още няколко пък тогава помислете за консултация със специалист. успех
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #2 -: Август 08, 2007, 17:03:43 pm »
Нищо стрешно не се е случило. Нека минат поне 6 месеца опити и тогава търсете причини.
Късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #3 -: Август 08, 2007, 17:04:08 pm »
Руми един месец е много рано за да се притесняваш, трябва търпение и надежда!
УСПЕХ :wink:
« Отговор #4 -: Август 08, 2007, 17:22:57 pm »
лошото момичета е че никой не ми гарантира че другата тръба е проходима. абе въобще незнам искам всичко да стане като с магическа пръчица, но няма как. Благодаря на всички тук. В малък град информацията за тези неща е малка и интернет успокоява в някой случаи ако не може да помогне!

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #5 -: Август 08, 2007, 18:22:52 pm »
Руми, в такъв случай е добре да си вземеш час в клиника по стерилитет. Ще трябва да направиш цвента снимка, и ако е проходима тръбата /което ти пожелавам/ ще трябва да следите с фоликулометрии овулацията откъм яйчника с тръба и да дебнете момента.
Успех! :)

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #6 -: Август 08, 2007, 20:58:58 pm »
Руми,аз съм като теб-едната ми тръба е махната преди 10год.!Направих си снимка другата е добре.За съжаление при мен също не се получава вече доста време.Все още ти е рано да се отчайваш,скъпа,вероятно просто трябва да се изледваш.Това което мога аз да ти кажа,е че като последствие от това се появяват хормонални проблеми,но могат да бъдат овладяни с медикаменти.Пожелавам ти да забременееш скоро и да не се налага нищо от това за което писах.
« Отговор #7 -: Август 09, 2007, 08:56:27 am »
от какво естество са тези хормонални проблеми и причината е че едната тръба я няма ли? никой не ми е споменавал за това. казаха ми че и двата яйчника са ми ОК затова ще си ми идва както нормално и т.н. но не ми се иска сега да стана 100 кила примерно. никой не ми е казал че може да ми се промени хормоналния баланс.... :(  :(  :(

« Отговор #8 -: Август 09, 2007, 09:08:04 am »
Руми никой не е казал че трябва непременно да ти мине всичко това през главата.Поткрепям мнението на Евро-обърни се за към клиника по стерилитет.Там ще получиш адекватно решение.А до тогава не се измъчвай напразно.Просто шанса ти е на половина а не нулев :goodluck:  Хайде горе главата :bighug:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #9 -: Август 09, 2007, 09:36:19 am »
Руми, в такъв случай е добре да си вземеш час в клиника по стерилитет. Ще трябва да направиш цвента снимка, и ако е проходима тръбата /което ти пожелавам/ ще трябва да следите с фоликулометрии овулацията откъм яйчника с тръба и да дебнете момента.
Успех! :)
наистина това е най-правилното решение и за мен, като подкрепям Евро с двете ръце!
Успех.
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #10 -: Август 09, 2007, 09:46:58 am »
благодаря на всички, и наистина мисля да отида в клиника след неуспех и този месец, но тук в този сайт намери 2 клиники в Пловдив - Бора и Торакс, да им се доверя ли?

*
« Отговор #11 -: Август 09, 2007, 09:47:25 am »
Здравейте, преди повече от половин година ме оперираха от киста и ми махнаха и едната маточна тръба. Сега с мъжа ми се пробваме за бебе, но първия месец не стана и ми се плаче :( Съвети...? :(
Ауууууууууу, цял месец опити и нищо!!!  :lol:
Ако бързаш - приеми съветите на момичетата!
Желая ти успех в най-близко бъдеще!  :goodluck:

*
« Отговор #12 -: Август 09, 2007, 09:50:50 am »
благодаря на всички, и наистина мисля да отида в клиника след неуспех и този месец, но тук в този сайт намери 2 клиники в Пловдив - Бора и Торакс, да им се доверя ли?
Ако си решила да се насочиш към Пловдив, то моят съвет е, да се обърнеш към д-р Даскалов. До скоро работеше в "Торакс", но от този месец е в нова клиника. Координатите му ги има в неговата тема - обади му се и се разберете! Няма да съжаляваш - прекрасен лекар и човек е! Още веднъж успех и пиши после!

« Отговор #13 -: Август 09, 2007, 10:20:59 am »
пак съм аз, искам и още нещо да питам... все пак всичко опира и до пари не че няма да се намерят за така исканото бебе, но все пак, тези които са се насочили към специализирани клиники - какво излезе накрая, за изследвани я т.н. де да знам нещо ориентировачно като сума...

*

evro

• 5167
« Отговор #14 -: Август 09, 2007, 10:25:38 am »
Руми, 1 преглед варира от 20-50 лв., хормоните са по 12-15 лв./бр., снимка - 120-150 лв.. Имай предвид че голяма част от изслезванията се покриват от Здр. каса, стига да си  здр. осигурена /реда е: отиваш при Джи Пи-то, то ти дава напр. за АГ или ендокринолог, след това съответните лекари ти дават направления за хормоните/. Успех! :)

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #15 -: Август 09, 2007, 10:34:17 am »
т.е. искаш да кажеш че дори и в частна клиника ще имат предвид че съм здравно осигурена, макр че аз като гледам доста от изследванията съм ги направила, преди операцията имах проблеми а и след това за да съм наясно, направих някой от тях, само снимка не съм правила...май

*
« Отговор #16 -: Август 09, 2007, 10:37:46 am »
Обърни се към д-р Даскалов. Сега работи в Алфа медикус. Звъниш, записваш час и смело напред.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

evro

• 5167
« Отговор #17 -: Август 09, 2007, 10:56:40 am »
Нееее, в частните клиники и кабинети си плащаш като поп.

Те осмислят живота ни!

« Отговор #18 -: Август 09, 2007, 11:25:10 am »
Хей, какъв е този бързо растящ песимизъм при това за един месец. Я чакай малко, това твое тяло дане е часовник. Дай си малко време преди да се отчайваш така дълбоко.

Цветна снимка можеш да си направиш във всяка по-голяма АГ болница - Св. София, Шейново, Майчн дом и се плаща от касата, опитай. Трябва да се поухажват лекарите, но немисля, че не е възможно да стане.
« Отговор #19 -: Август 09, 2007, 11:33:39 am »
не че съм се отчаяла толкова но някък лошите чувства от операцията (киста и едната тръба беше запушена) и оплахата играят голяма роля и все едно чакането не е 1 месец а цели 8 ...