0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Търси се
« -: Август 07, 2007, 15:58:35 pm »
грижовен стопанин за млада персийска дама, родена на 21.06 в гр. Варна  :D

Re: Търси се
« Отговор #1 -: Август 07, 2007, 17:53:00 pm »
Панде, отрочето на твоя палавник Кот ли е?

Ах, душица ненагледна, направо е чудесен мъника, умирам да гушна едно такова сладко като него.

Липсва ми котката мииииии ....  :balk_144:
*
« Отговор #2 -: Август 07, 2007, 18:03:06 pm »
Хей, Рониии! Привет, сладур! :D
Ами да, имаме си ново поколение. Кот се справи чудесно,
не мога да се нарадвам на малките котенца!
А какво става с Шива? Май съм пропуснала доста неща,
нали не влизам често напоследък.. 
« Отговор #3 -: Август 07, 2007, 18:08:14 pm »
Ох, моето дълго за обяснение, ще ти пиша на лични да не спамя темата.

С няколко думи - в чужбина съм, а Шива остана в България при леля. Намерила се с един селски ергенин, и тя има 3 сиво-бели бебета сега. Гордост голяма, само дето още не съм ги виждала и тук умирам за едно котешко присъствие в къщи, ама няма ...

Бебето е невероятно просто.

Поздрави!  :)
*
« Отговор #4 -: Август 07, 2007, 20:33:46 pm »
Аууууууууу, толкова е сладко. И аз искам такова, но условието да се сдобия с персийска, е да се разделя с Дениз. А аз не мога, но това не ми пречи да си искам. Ще следя темата, а аз през това време ще се пазаря.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #5 -: Август 07, 2007, 21:14:42 pm »
  :D Ах,какво сладурче!Желая й късмет,грижовни и любящи стопани! :goodluck:
« Отговор #6 -: Август 07, 2007, 21:32:19 pm »
Здравей Панда. Много е сладко котенцето, :D ние си търсим едно такова сладурче, но скоро нямаме път към Варна. А не разбрах продавате ли го, или подарявате, само едничко ли ви е останало?
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #7 -: Август 07, 2007, 22:08:35 pm »
Леле, Пандичка, убиец е котаната! Ако не трябваше да заминем пак за Германия, където не дават много много да имаш котка, ако си под наем, до сега да съм се обадила, че я искам... Много е красива :) И аз като Рони съм от страдащите за котето си, ама не мога да си взема ново :(
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #8 -: Август 07, 2007, 22:15:34 pm »
   Момичета, сега виждам тази тема...и моля Пандичка да ме извини за спама малко.
Нашата котка, до скоро домашна, но от три месеца е на вилата ни, роди котенца. Милата, веднага си намери жених там и сега си имаме 4 бебета. Родиха се на 4 август. Тя е жълта ангорка, а таткото е котарака на съседите. Котенцата също са жълтички. Много са сладинки и милинки. Ако някой от вас има желание да се грижи за котенце, нека ми пише на лични или тук. Ще ги снимам тези дни и ще пусна снимки.
   Пандичка, много е сладък и твоя бебок, направо е красавец! Дано си намери добри стопани!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #9 -: Август 07, 2007, 22:31:11 pm »
Здравей Панда. Много е сладко котенцето, :D ние си търсим едно такова сладурче, но скоро нямаме път към Варна. А не разбрах продавате ли го, или подарявате, само едничко ли ви е останало?
Привет! Ако много, много, много желаете точно това малко, сладко пухче и обещавате да го обичате и да се грижите за него, с удоволствие ще ви го подарим!
А къде точно трябва да го доставим?  :lol:
*
« Отговор #10 -: Август 07, 2007, 22:45:11 pm »
Аууууууууу, толкова е сладко. И аз искам такова, но условието да се сдобия с персийска, е да се разделя с Дениз. А аз не мога, но това не ми пречи да си искам. Ще следя темата, а аз през това време ще се пазаря.
Mary, моят Кот е много активен този сезон, така че не губи кураж за следващия тираж! Очакваме ново поколение след няколко месеца и по право ни се полага едно коте по избор.  :D
*
« Отговор #11 -: Август 07, 2007, 22:50:59 pm »
Баракуда, Ганка, Каси! Благодаря ви за пожеланията! :D
И аз си харесвам малката котана, много е миличка, игрива и любвеобилна!
Надявам се да й намерим добър стопанин скоро! 
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #12 -: Август 08, 2007, 18:51:48 pm »
Моите котета вече ги няма.... :( и те се оказаха жертви на проливния дъжд, който е проникнал в стаята, където са били с мама.   :balk_145:

*
« Отговор #13 -: Август 08, 2007, 19:44:18 pm »
  Колко е хубавооооооо! Точно такова искам от много време да си имам и аз. Ама и ние сме в София! :(
*
« Отговор #14 -: Август 08, 2007, 19:51:26 pm »
Моите котета вече ги няма.... :( и те се оказаха жертви на проливния дъжд, който е проникнал в стаята, където са били с мама.   :balk_145:

Ооо Каси съжалявам...много гадно , горките душички  :balk_145:
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #15 -: Август 08, 2007, 20:44:09 pm »
Моите котета вече ги няма.... :( и те се оказаха жертви на проливния дъжд, който е проникнал в стаята, където са били с мама.   :balk_145:

Ооо Каси съжалявам...много гадно , горките душички  :balk_145:

:balk_144: :balk_144: :balk_144:Съжалявам...миличките... :balk_145:
« Отговор #16 -: Август 08, 2007, 23:16:06 pm »
Горките бебчовци  :(
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #17 -: Август 09, 2007, 10:03:54 am »
Оказа се, че бебетата ги няма никъде. Все пак аз си мисля, че може и да са живички, но къде са....в неделя ще разберем:(

Търси се
« Отговор #18 -: Август 18, 2007, 22:44:47 pm »
Здравей panda! Чак сеега видях това прекрасно малко създание, много е сладко. Моя приятелка търси котенце. Има ли си вече стопани малкото мъниче?
*
« Отговор #19 -: Август 20, 2007, 10:24:36 am »
Здравей, Котарана! Извини ме за забавянето.
Да, котана си намери една мила и добра стопанка.  :D
Ако твоята приятелка не бърза, след три месеца ще има котенце и за нея.  :D