0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Easy test
« -: Август 06, 2007, 10:18:54 am »
Отново две черти. Вече не мога да се зарадвам и не смея, защото всеки път този тест ми показва две черти. Всеки път. Бях се зарекла повече да не купувам Easy Test, ама пусти пари - евтин е, а сега съм пред заплата и всяка стотинка ми е ценна. Знаех, че така ще се случи. Знаех, че отново ще се взирам над теста невярваща и питаща се "пак ли са фалшиви". А колко бях щастлива първият пък, когато когато си го купих - гледах втората чертичка, изпълнена с неописуемо щастие. Надежда, че ще имаме така дългоочакваното дете...Бързо се приземявам, обаче, когато направя друг тест от друга марка.  А сега гледам двете чертички и не изпитвам нищо. Този път даже будилника си взех в тоалетната, за да спазя указанията точно - знам ли, може предните месеци втората черта да се е появявала след петата минута. Но не. Точно на 3 минута се появи една бледичка, но забележима втора черта. Ако е вярна, то ще е чудо. Независимо от положителния тест за овулация, не мисля, че е имало такава. Поне според БТ. Сега не мога и друг тест да си купя - дадох си последните пари, а сред 3-4 дена ще трябва да спра Дуфастона, който пия за предизвикване на цикъла. Сама съм си виновна за тези главоболия - никой не е опирал пистолет върху челото ми, че да си купя този отвратително жесток тест, който се подиграва с надеждите и очакванията ми вече 2 години. Чудя се дали компанита, която го произвежда не се гаврят с нас? :(

Има ли някой друг впечатления от този тест? Ако имате възможност, направете си един опит и вижте дали и при вас ще се появи втора черта.

Прилагам и снимка от днешното мероприятие. Увеличих малко контраста, за да се вижда по-ясно.

Re: Easy test
« Отговор #1 -: Август 06, 2007, 10:26:34 am »
Искрено се надявам положителният тест да доведе до успешно износена бременност и след девет месеца да бъдеш мама.  Аз съм си правила този тест и никога не е бил положителен, така че не мисля, че винаги има две чертички.  Може би си чела, че различните тестове са с различна чувствителност и затова може, когато един тест е положителен, друг да не е.  Има вероятност и да си била бременна преди, но бременността да не се е развила.  Това, което мен ме притеснява при първия ти тест е мястото на втората чертичка -- някак си извън рамките на мястото, където се очаква е. 
« Отговор #2 -: Август 06, 2007, 10:35:21 am »
Mia_vn,и аз съм правила едно време такива тестове,и при мен нямаше втора 4ерти4ка.Скоро регистрирах бременност и има6е бледа 4ерти4ка.Ти сигурна ли си,4е при предишните ти опити е нямало бременност.
Купувай си друг път други тестове,ок?  :wink:
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #3 -: Август 06, 2007, 10:36:51 am »
Лаборантката ми каза че около датата на мензиса, ЧХГ-то "играе", но пък толкова да е чуствителен този тест?! Аз също съм правила уринарни тестове /е не много/, но на разл. фирми, е винаги са били отрицателни, така че просто се надявай да си бременна. Пий си дуфастона според инструкциите на твоя лекар, при евентуална бременност, той ще е само от полза. Успех! :D

п.п. Принцес, на първата снимка, втората тъмна чертичка /до h/ е светлосянка, Mia_vn е дала контраст и това те заблуждава. :wink:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #4 -: Август 06, 2007, 10:49:20 am »
Дано, дано сте прави момичета. Имам вече 3 неуспешни бременности - един мисед и два ранни аборта в 5 седмица. За последните два съм почти сигурна, че е заради стреса, който преживях тогава, защото по същото време ми се случваха все неприятни неща.

Преди да спра Дуфастона ще направя друг тест.
« Последна редакция: Август 06, 2007, 18:20:55 pm от Mia_vn »
*

evro

• 5167
« Отговор #5 -: Август 06, 2007, 11:11:41 am »
... Имам вече 3 неуспешни бременности - един мисед и два ранни аборта в 5 седмица.
...

Това звучи сериозно, изследвала ли си се? При кой лекар ходиш?

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #6 -: Август 06, 2007, 11:20:15 am »
Mia_vn здравей
При спонтанните аборти и при мисседа казаха ли ти нещо за дебелината на лигавицата? Моя случай е подобен на твоя и се оказа тънката лигавица проблема. При последния опит пих Естофем веднага след овулация до края на 2 месец и засега слва богу всичко е наред!
Желая ти успех!
« Отговор #7 -: Август 06, 2007, 11:34:12 am »
Започнах вече с изследванията - проверих хормоните и антителата на щитовидната жлеза - в норми са, цитонамазки, токсикоплазмоза, хламидии - всичко е ок, спермограма - ок. Този месец мислех да изследвам половите хормони, затова с лекарят се уговорихме да предизвикаме менструацията. На ехографа се виждаха малки неспукани фоликулчета на единия яйчник, другия беше чист. Не знам имало ли е или не овулация, но по-скоро си мисля, че не. Относно лигавицата спомена се, че имало такава за пред цикъл, но колко см е не сме уточнявали.

Не са много сериозните лекари във Варна, които подхождат с подобаващо внимание към тези проблеми. Всичко научавам от форума. Миналата седмица беше поредното разочарование - аз убеждавам лекарят, че Прегнил се използва освен за задържане при бременност и за спукване на фоликул. А той - не та не. Само при бременност се използвал. Тогава реших, че това ще ми последното посещение при този лекар, който иначе е внимателен и обстоен.
*

evro

• 5167
« Отговор #8 -: Август 06, 2007, 11:38:50 am »
Изследване за Антифосфолипидни пускала ли си?
Питай момичетата от Варна да те насочат към лекар.

п.п. Не, няма значение на кой ден.
« Последна редакция: Август 06, 2007, 11:48:02 am от evro »

Те осмислят живота ни!

« Отговор #9 -: Август 06, 2007, 11:46:07 am »
Не съм ги пускала още. Ще пусна и тях. За тях има ли значение кой ден от цикъла е?
« Отговор #10 -: Август 06, 2007, 18:28:42 pm »
Благодаря на всички, които ми писаха. :flower:

Ако има нещо ново, ще споделя.
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #11 -: Август 06, 2007, 19:42:29 pm »
Късмет, мила! Дано тестът не те подведе този път и съвсем скоро да се зарадваши да ни зарадваш истински!!!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #12 -: Август 06, 2007, 21:09:52 pm »
Не съм ги пускала още. Ще пусна и тях. За тях има ли значение кой ден от цикъла е?

Mia_vn ,Непременно пусни антфосфолипидни антитела!!!!!Няма значение дали е на гладно!!!Това неоказва влияние.Успех!!!!Дай Боже всичко да е наред! :D
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #13 -: Август 07, 2007, 00:11:56 am »
Аз си правих този тест и то 4 дни преди да трябваше да ми дойде.Беше също слабо положителен- по същия начин като твоя.След това си направих още 4 различни марки-също бяха положит.И сега имам дъщеря на 6 месеца и половина :D.Тогава купих него, защото беше единствения в аптеката, който отчиташе на 25 единици и беше най-чувствителен.Дори Шуър чек е за над 50.Така, че надежда има и стискам палци!
*
« Отговор #14 -: Август 08, 2007, 14:14:01 pm »
Мия какво става? Пиши имаш ли новини! Стискам палци
« Отговор #15 -: Август 08, 2007, 20:47:03 pm »
Днес сутринта правих два различни теста - единият положителен, другият отрицателен (clear test и clear choice). Следобед отново направих тест, този път касетка (пак clear) и също е положителен, макар и с едва забележима чертичка. Изобщо не смея да се настройвам, защото не искам да е поредното ми разочарование. Старая се и да не мисля за това. Ще повярвам едва, когато видя на ехографа плодно сакче.

Иначе освен болките в кръста, не чувствам никакви други симптоми. Дори гърдите ми не са така напрегнати и болезнени, както при предишните ми бременности. Да не говорим за БТ (което доста ме притеснява и може би затова не смея да се надявам). Мисля да изчакам няколко дни и тогава да отида на лекар. Същевременно ще продължавам да си пия Дуфастона.

Купуването на тестовете си беше истинско приключение. Добре, че на мъжа ми не му се стори необичайно връщането ми в магазина. :)
« Последна редакция: Август 08, 2007, 20:50:43 pm от Mia_vn »
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #16 -: Август 08, 2007, 20:50:07 pm »
 :balk_87: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #17 -: Август 08, 2007, 21:22:54 pm »
Изследване за Антифосфолипидни пускала ли си?

:oops: Що за изследване е туй нящо?!?  :ask:Дайте малко инфо,please! :wink:
« Отговор #18 -: Август 08, 2007, 22:02:43 pm »
 baracuda, завишените нива на антифосфолипидните тела могат да доведат до ранни спонтанни аборти - Ето тук има повече инфо.

« Последна редакция: Август 08, 2007, 22:05:09 pm от Mia_vn »
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #19 -: Август 08, 2007, 22:06:21 pm »
baracuda, завишените нива на антифосфолипидните тела могат да доведат до ранни спонтанни аборти - Ето тук има повече инфо 

:thankyousign: :thankyousign: :thankyousign:,Mia_vn !
Чудя се как тъй съм пропуснала да го прочета... :ask: Наистина е важно! :bighug: