0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: i as iskam da imam bebe chakam veche 14godini
« Отговор #20 -: Август 10, 2007, 12:30:50 pm »
Здравейте!Вече четири години чакам да ми се случи най-хубавото на този свят,но....Днес пак правих тест и  :bfn:.Поредното разочарование...........
« Отговор #21 -: Август 10, 2007, 20:13:30 pm »
освен тестовете какво друго правиш? Изследвания, избор на правилен лекар?
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #22 -: Август 10, 2007, 23:12:14 pm »
Здравей Ледена Луна!!!Имам проблеми със щитовиднвтв жлеза а от там и с редовността на месечния ми цикъл.Преди 8 години започнах да приемам л-тироксин.Тогава лекарят ми каза,че имам понижена функция на жлезата и след като приемах около година тези лекарства всичко се нормализира.Спрях лекарствата на ;своя глава;
   От около 4 год. се опитвам да забременея.От преди близо 7-8 месеца цикъла ми стана много нередовен.Напълнах с 10-15кг за много кратко време.Отидох при ендокринолог.
   Анамнеза:Касае за засилена функция на щит. жлеза,уголемена II степен,менструални смущения.
   TSH-0.020 при референтни стойности 0,35-5,50
   Предписа ми Дуфастон за предизвикване на цикъла и Пропицил -4 tabl.на ден.
   Но вече толкова месеци няма никакво подобрение.Цикала ми пак е нередовен-всъщност,той изобщо не се появава без да приемам преди това 5 дена Дуфастон.
  Незнам какво да правя.
  Ако има момичета от Бургас-моля Ви посъветвайте ме за добър ендокринолог.
*
« Отговор #23 -: Август 10, 2007, 23:28:47 pm »
Здравей, Хриси!
Ето ти координати на д-р Великова. Чувала съм само добри неща за нея. Аз лично не съм я посещавала, защото ходя при д-р Тодорова в София, но преди време, когато и аз се лутах като теб ми я препоръча една съфорумка, която м-ду другото скоро трябва да си роди бебчето.  :D

GSM:0888726700
Кабинета се намира до I РПУ в центъра - в сградата на лаболаторията на д-р Тошкина.
На 1-вия етаж е д-р Великова, на 2рия е лаболаторията.

Ако те интересува нещо друго - насреща съм!
Успех! :)
« Отговор #24 -: Август 10, 2007, 23:40:03 pm »
Благодаря ти много Galli!!!
Със сигурност още в понеделник щте я потарся!
Благодаря!
« Отговор #25 -: Август 11, 2007, 19:40:34 pm »
Наистина е добре да чуеш още едно мнение относно лечението. Пожелавам ти успех и скоро да вкарате положението в норма.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #26 -: Август 12, 2007, 12:31:08 pm »
Ей,моми4ета,не се от4айвайте.Знам колко е трудно,и аз на моменти се предавам,но тогава се се6там 4е като дойде дългоо4аквания момент,беб4етата ни 6те имат нужда от здрави физи4ески и психи4ески мами.И това ме зарежда с търпение.Горе главата!Дай Боже вси4ки в най/скоро време да станем мами!!!
« Отговор #27 -: Август 12, 2007, 19:06:43 pm »
SAGLASNA SAM S TINKITO PSIXI4ESKATA NAGLASA VLIQE STRA6NO MNOGO!GORE GLAVITE VSI4KI BADE6TI MAMI!!!NQMA DA SE PREDAVAME.JELAQ VSI4KI TYK DA SE ZARADVAT V NAI SKORO VREME :bfp1: STISKAM VI PALCI OT SARCE :bighug:
« Отговор #28 -: Август 13, 2007, 12:40:36 pm »
ЗДРАСТИ НА ВСИЦКИ МНОГО ВИ БЛАГОДАРИЯ ЗА ПОДКРЕПАТА
ПРЕЗ 1994РОДИХ В ДЕЖЕТИЯТ МЕСЕЦ ТОЧНО НА ТЕРМИНА МИ НО БЕБЕТО Е БИЛО МАРТВО ДВЕ СЕДМИЦИ ПРЕДИ ТОВА ХОДИХ НА ПРЕГЛЕД И МИ КАЗЖАХА ЧЕ ВСИЧКО Е НАРЕД АМА ЗА ЖАЛОСТ НЕ БЕШЕ ТАКА
*
« Отговор #29 -: Август 13, 2007, 12:49:01 pm »
 :offtopic:

VIKTORIA M. D., ще те помоля да пишеш на кирилица, тъй като е по-лесно за четене, а и правилата на форума го налагат.
И пишете с малки букви, тъй като главните букви в интернет пространството означават крещене.
« Отговор #30 -: Август 13, 2007, 20:05:00 pm »
Здравейте!Вече четири години чакам да ми се случи най-хубавото на този свят,но....Днес пак правих тест и  :bfn:.Поредното разочарование...........
Мила не се отчайвай ,бъди силна ,знам че е трудно ,но усилията ти един ден ще бъдат възнаградени :babbycarrage:Стискам палци скоро да се похвалиш.
« Отговор #31 -: Август 13, 2007, 20:11:37 pm »
Мила ,Catcze ,много съжалявам за това нещастие което ти си е случило,имаш моята подкрепа ,желая ти в най скоро време всичките ти мечти да се сбъднат,не губи надежда.Успех!! :bighug: :crossfingers: