Благодаря ви за отговорите!
Душе ,ще ти предложа нещо достъпно и качествено..."Dove"-Intensive cream.Можеш да го ползваш по всяко време на деня.Дори си купи голямата опаковка от 150 мл,по-евтино ще ти излезе...е,ако решиш,де.
Фани, харесвам сапуните на "Dove" и предполагам, че и кремовете са им хубави. Ще проверя този, за който ми пишеш каква цена е. Разбрах, че е дневен крем и може да се слага по всяко време на денонощието. А за нощния крем какво ще ми кажете - задължителен ли е или препоръчителен, или не е от първа необходимост?
Какво ще ми препоръчате и или към кого да се обърна за консултация?
П.П. Не разполагам с много финансови средства.
Много харесвам два крема на Арома - с пчелен мед (жълт) и с витамини А+Е (лилав) - особено през зимата и за цената си са чудесни продукти.
Една приятелка работеше в Арома и коментираше, че тези конкретни кремчета са от доброто наследство на продукцията от едно време. На всичко отгоре не съдържат парабени, а това винаги добре дошло.
Ползвала съм и скъпи кремове, но понеже нямам хубава кожа, никой продукт няма да ме напрви фотомодел.
Цигуларче, благодаря ти за изразеното мнение. Преди време съм ползвала този лилавия крем с витамините, но лошото е, че не съм постоянна.
Жълтият, с меда, също го знам, но ми идва малко лепнещ, не знам защо... Може да си взема този с витамините - все пак е зима и кожата има нужда. Ама аз, що ли си мислех, че тези кремове са за ръце?
Душе, Deva Q10 е на добра цена и подходящ за твоята възраст. Ето ги, но тук няма цени. Имаше за празниците промоции в хипермаркетите. Виж ги как изглеждат и се разгледай из магазините, в комплект излизат доста евтино.
http://www.rubella.bg/products.php?w=skin&groupid=52&PHPSESSID=d494ce939be210fe983ae26e6c0cc933
Преди няколко дни ходихме на метро, да си пазарим за месеца. Имаше богати колекции на много разумни цени. Особено българските марки. Гледах по-специално сериите на "Дева" - дневен, нощен, околоочен, с Q10. Зайче, благодаря ти, ще ги разгледам по-подробно.