Здравейте!Кремът ми за лице е на свършване и трябва да си купувам нов.Последно ползвах NUXE и съм доволна,но искам да опитам друг.Вчера в една аптека ми препоръчаха крем на PLANET SYSTEM,казаха че бил страхотен,без консерванти.Май съм решила него да си взема.Моля ,ако някое от момичетата във форума е използвало такъв крем ,да пише.
Здраси!
Аз в момента ползвам на Plante System околоочния гел-крем за уморени очи,тъмни кръгове.За мен той е страхотен,много добре ми се отразява,не ми дразни очите..грам!!Чакам с нетърпение заплата да пазаря гела за почистване на лице/грим(~25лв)
По принцип нямам чусвителна и капризна кожа,но в последно време трудно си намирам подходящата козметика.
За Plante System ..да права си...т.нар. био-козметика,затова и така смело избрах за очите!Колкото за продуктите им за лице..смятам,че ще си заслужават и ще са качествени.Доколкото си спомням имат два вида хидратиращи кремове(за суха и норм.кожа),и други два по-силни anti-age и един lifting!Честно казано дълто ги четох,но за цени с точност не мога да бъда полезна,някъде започваха от 35лв до към 50лв за най-активният им продукт.
Лятото изпробвах и техният "чист "дезодорант...без майтап така пише на етикетчето!С ментол и евкалипт...,направо забравих за тези на Vichy!!
Успех с избора!!Аз съм и с двете ръце за тази козметика!!
P.S.Между другото то и NUXE са био-продукти...да?