Жекова е права, че новите "комби" кремове са хем по-удобни за ползване, хем по-еФтинко излизат в крайна сметка и пестят време. Аз фон дьо тен слагам, само за нощен клуб например, понеже заради осветлението там - бива и гримът ми да е по-тежък та да личи изобщо. Но за всеки ден - нЕма седна да се мацам с това, а и дал Господ хубава кожа
(минутки за самореклама). И понеже съм дърта вечИ - денем слагам лек и свеж грим, та да си помисли (дано) 1 на 1000 души, че съм година-две по-младичка... Сори лигаво ми е.
Черешке, баш Мейбълин ползвах с години преди тоя Лореал, по същата причина. Мигли имам и гъсти и дълги, но са с руси краища моите
и без спирала - не си личат така "драматично"
Та обичам спиралката да ми е повече и да не слепва. Те тая дето ти я хваля има много особена четка - хем насловява, хем не слепва. Пробвай наистина, повече от Мейбълин ще ти хареса според мен. Мицеларната водица ти я казвам, щото сравнено с другите е три пъти по-еФина, а е наистина мнооого добра.
Аз понеже си имам сенки под оченцата, явно генче - мога да поФаля и жесток коректор за същите, всякакви съм извъряла. Недостатъкът му е, че не се внася в БГ и го поръчвам все. Но пък една опаковка близо 2 години ми кара, та не е дерт.
.... а портфейлът... и той да тръпне в очакване да бъде опустошен.
Аааа не! Нали затова ни е темата - да си споделим кое е добро като качество, НО и като цена. То всеки моЕ си купи мега скъпото и да вика - супер е. Има и по 400лв. кремове за лице, ми нЕма да са гадни, ама не е там номера. Пък и те не са вълшебни зер. По-скъпото, което съм склонна да похваля аз е наистина продукт, който не съм срещала с аналогично качество/ефект при по-евтина (популярна) марка, но пък тези ми продукти се ползват мнооого време и всъщност са на сметка. Сега за кремове ползвам Шисейдо (японски са), с отстъпки и през нета - по 120 лв. ми ляга една кутийка... Еми хубави са, ама с НИЩО не са по-добри от едно Виши. За тия пари ще си взема три кутийки Виши. Тия пари да не ни растат пред блока пък - аре холан!