0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Билки за забременяване
« Отговор #140 -: Март 28, 2010, 00:56:44 am »
jam за 20г как мислиш дали не съм ходила при специалисти?Не съм си губила времето.Не се откриваше НИЩОЩяло да стане!Мерси за съвета за "моите години",ама да стигна до билки явно не са ми препоръ4али никакво лечение-то няма за какво.За миомните възли няма друго лечение,освен операция,но не ми препоръчват и такава.
По въпроса за специалистите последно преди 3 месеца ходих на консулт при д-р Александров във Варна-цитирам; цветна снимка ИДЕАЛНА,хормонални в норма,овулация с тестове-има.2-3 възела суберозни няма да се пипат,после като стане бебето, ще видим как ще го задържаме...мъжа добре.ТИ къде ще отидеш ако пореден лекар ти каже,че не се нуждаеш от никакво лечение?Ако знаеш такъв специалист който лекува такава диагноза 'нищо ти няма' МОЛЯ СПОДЕЛИ.

нирвана65, ако си 65-ти набор, то ти си на 45 години. потърси какви са шансовете за естествено зачеване на тази възраст. дори и да са ти идеални хормоните и да имаш овулация, това не дава никаква информация за КАЧЕСТВОТО на твоите яйцеклетки, а според статистиката, то драстично спада с нарастване на възрастта на жената. дори и при инвитро, успеваемостта при жени на 45 години е просто нищожна.
аз се учудвам, че д-р Александров ти е препоръчал да наблегнеш на естествените опити за зачеване и го отдавам единствено на факта, че не желае да се занимава с теб. прощавай за откровеността. за 20 години опити никой не ти препоръча като не става по естествен път да опиташ по изкуствен??? независимо, че "нищо ти няма"?? не си попаднала на добри лекари навреме, значи... медицината все още не може да открива на 100% причините за безплодието. това, че не са ти открили никакъв проблем, не значи, че проблем няма - иначе нямаше да опитвате 20 години, нали?
а дори и да си здрава като камък, на 45 години трябва много бутане от страна на медицината, за да се постигне бременност. нашите баби и на 50 били раждали, разправят. да, ама първото са го раждали на 18. а онова на 50 е било ен-тото поред, не първото.

никога ли не сте опитвали асистирани репродуктивни технологии?
« Последна редакция: Март 28, 2010, 00:59:35 am от jam »
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

nirvana65

• *
  • 17
  • Нищо не е по-ценно от днешния ден
« Отговор #141 -: Март 28, 2010, 08:45:23 am »
jam какво по-голямо предизвикателство за докторчетата от това да се занимават с една 45годишна а не с 20-30г?С кого ще се занимават?Толкова не се намери 1 ли?Ама за аборти в 5 месец без упойка имат нали?За пояснение ще кажа само че бях в началото на 5м когато загубих бебето си на 23г и сутринта ми идва дежурната в 6ч и ме пита най-невинно-'Ти няма да искаш да ти го махам без упойка,нали?'Ще кажеш че това е било преди 20г..Некадърника си е некъдърник и преди 20 и след тях.И аз ли да им казвам какви изследвания да ми правят  :ask:Прехвалени имена във Варна "не искат да се занимават с мен".Не ми препоръчват инсеминации и ин витро,тъй като преди това трябвало да ми махнат миомите,а не било желателно-простичко казано,щяла да ми изтънее матката и при бременност евентуално да се пръсне,докато сега имало още шанс да се износи,а при лечение с хормони те пак си излизат,така че била излишна операцията.А,забравих да кажа че ми откриха кисти на двете гърди и хормоналното лечение,трябва да е супер внимателно.Не сме по темата,ще ни се карат  :balk_159: 3 семейства сме,като другите жени са на 30 и 34.Първата също след аборт в 5 месец другата в 3,не сме събрани нарочно и с тях от 5-6г вече,никой "не иска да се занимава" и да ти кажа това "незанимание"става масова практика.Да ме простят,милите ни доктори,ама ако някой от тях ме прочете и мисли,че може да се справи с предизвикателството(с мен)да ми се обади,иначе ще кажа на Слави да направи предаване 'България търси лекар по проблемно забременяване' :balk_15:Много може да си бъбрим,ама както казах не му е тук мястото а и за 22г можеш да си представиш какво ходене е и колко имена,така че приключвам тук и успех на всички с 2те чертички.А билките ги пийте,ако не за друго за успокояване на нерви:)
Ако искаш да се почувстваш богат, просто преброй всичките свои неща, които не си купил с пари
« Отговор #142 -: Септември 20, 2011, 18:03:48 pm »
privet momicheta.iskam da popitam tezi bilki samo az li trqbva da gi piq ili i muja mi
*
« Отговор #143 -: Септември 20, 2011, 18:48:36 pm »
privet momicheta.iskam da popitam tezi bilki samo az li trqbva da gi piq ili i muja mi

Хич и не ти трябва да ги пиеш. Отидете на читав лекар в добра клиника, по възможност специалист по репродуктивна медицина, за да направите изследвания както на теб, така и на мъжа ти.
Не поемай ненужни рискове с билките - те не са безобидни и могат да ти създадат сериозни проблеми.
« Отговор #144 -: Април 09, 2013, 14:10:59 pm »
Здравеи изкам да  питам знаеш ли нещо повеше за този лечител Илия Димитров добър ли е има ли смисъл да си даваме парите аз днес мисля да отида при него имам проблеми със ЩЖ и висок пролактин които реголирах пия и хапчета. Имам и зцапване което ме притеснява 10 дни преди цикъл. Дали може да ми помогме този човек.Търсих някакви отзиви за него по интернет но не открих моля те ако имаш някаква инфорнация за него да ми я споделите аз съм от варна магазина му се намира на ул."Страхил 7"
« Отговор #145 -: Април 09, 2013, 14:27:07 pm »
Момичета,изпила съм една  "бала сено" под формата на какви ли не чай,запарка киснене,вани и всякакви подобни.Не остана лечител който да не съм посетила(това успоредно със посещенията ми в репродуктивна клиника)....един съвет от мен(ако искате го приемете) НЕ СИ ДАВАЙТЕ ПАРИТЕ ...билките помагат,но не и в нашият случай.Ефекта при репродуктивните проблеми по-скоро е плацебо.
Това е от мен
Николай е на 2г.4м.5д.
*
« Отговор #146 -: Април 09, 2013, 21:43:50 pm »
Здравеи изкам да  питам знаеш ли нещо повеше за този лечител Илия Димитров добър ли е има ли смисъл да си даваме парите аз днес мисля да отида при него имам проблеми със ЩЖ и висок пролактин които реголирах пия и хапчета. Имам и зцапване което ме притеснява 10 дни преди цикъл. Дали може да ми помогме този човек.Търсих някакви отзиви за него по интернет но не открих моля те ако имаш някаква инфорнация за него да ми я споделите аз съм от варна магазина му се намира на ул."Страхил 7"

Няма смисъл! Намери си добър гинеколог и ендокринолог! Правиш ли опити за забременяване?

*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #147 -: Април 09, 2013, 22:10:35 pm »
Ходете на истински лекари, момичета, посещавайте репродуктивни клиники, не си давайте парите по лечители и билкари.
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*
« Отговор #148 -: Октомври 08, 2013, 17:49:12 pm »
Ходете на истински лекари, момичета, посещавайте репродуктивни клиники, не си давайте парите по лечители и билкари.
И репродуктивни клиники посещавахме без никакъв резултат.
Сега ще пробвам и с билки.
Поне да си изчиста организма от отровите с които ни блъскат преди и след инвитро.
Аз познавам хора забременели и с билки. :wink:
« Отговор #149 -: Февруари 27, 2014, 19:07:05 pm »
Поне да си изчиста организма от отровите с които ни блъскат преди и след инвитро.

някой забременял ли е с билки с запушени тръби
*
« Отговор #150 -: Февруари 27, 2014, 19:08:23 pm »
Как билки ше отпушат тръби?Ако имате запушени тръби единствения ви вариант е ин витро.Не губете време, нерви и пари пиейки билки.Насочете се към клиника!

« Отговор #151 -: Февруари 28, 2014, 12:42:43 pm »
Един съвет. Не си губете времето с билки, когато имате диагностицирани запушени тръби !!!
« Отговор #152 -: Януари 08, 2015, 03:24:45 am »
Съжалявам, че и клиниките не помагат....струва ми се че повечето неща зависят от психиката ни и храненето ни, сумати неща изчетох и сумати лечения пробвах с какви ли не хапчета...накрая само още и още проблеми си докарах нищо повече. Човек трябва да е щастлив от живота си и да се хране както трябва, за да могат нещата да се получат. С нерви и лекари не става-личен опит, не налагам мнението си на никой.
Желая на всички силни жени тук УСПЕХ! И дано скоро всички се зарадваме с рожба! :)