0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Билки за забременяване
« Отговор #120 -: Юли 05, 2008, 11:07:26 am »
Здравейте,искам да споделя с вас,че аз в момента също пия билки,всичко друго го пробвахме по няколко пъти,но така и нищо не стана,само това не бяхме пробвали и сега решихме да опитаме.Взех ги от една жена от Горна Оряховица,много любезна и за всеки са индивидуални,каза ми че трябва да ги пия 4-5месеца,аз сега започнах 3...и ще чакам

« Отговор #121 -: Юли 22, 2008, 14:16:55 pm »
Някой ще ми напише ли как се казват точно билките , защото съм от Велико Търново и искам и аз да си ги взема , но не знам как да си ги потърся от билкова аптека ... и би ли описал някой схемата по която се пият ?!?
Благодаря !
*
« Отговор #122 -: Юли 22, 2008, 15:31:08 pm »
Привет на всички!
Аз също взех билките от аптеката на ул. "Поп Богомил". Започнах с тази от 11-тия ден от цикъла и вече два дни същия закъснява. Правих тест, отрицателен е. Възможно ли е билката да е повлияла на М.? При вас имаше ли такива промени?
Благодаря предварително!
Не е от билките.

да бе да,не било от билките! 8)
не желая да споря,но...на мен също ми закъсня с 4дни,а след 2м пиене се наложи да направя хорм.изследвания
преди започване на билките ЛХ 7 и ФСХ 23,след 2м прием на билки за ову и забременяване ФСХ 52,ЛХ 10   8O 8O 8O сега след близо 10м откакто съм ги спряла вс.хормони са ми в норма! :lol: а колко нерви изхабих за да ги възстановя!
мили момичета,не се заблуждавайте с пиене на бъркочи,а се обърнете към лекар-специалист,това за мен специално е отбягване,отлагане на проблемите!
не правете моята грешка! :grouphug:
успех на всички!
« Отговор #123 -: Април 22, 2009, 18:28:20 pm »
Някой ще ми напише ли как се казват точно билките , защото съм от Велико Търново и искам и аз да си ги взема , но не знам как да си ги потърся от билкова аптека ... и би ли описал някой схемата по която се пият ?!?
Благодаря !

Побутвам просто ...
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #124 -: Април 23, 2009, 00:38:30 am »

Побутвам просто ...
[/quote]

Мисля, че наистина не трябва да се занимаваш с БИЛКИ , а да  посетиш специалист по стерилитет. Това не е никак безобидно. Сред хората битува мнение, че билка ли е - не е опасно и даже е полезно, НО не се заблуждавай. Все пак и някои лекарства се правят от растения, а е задължително да се изпишат от лекар. Не пий нищо на своя глава !!! По-малко време, нерви и пари ще ти струва да посетиш поне веднъж истински специалист по стерилитет !!!
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #125 -: Април 24, 2009, 13:09:37 pm »

Побутвам просто ...

Мисля, че наистина не трябва да се занимаваш с БИЛКИ , а да  посетиш специалист по стерилитет. Това не е никак безобидно. Сред хората битува мнение, че билка ли е - не е опасно и даже е полезно, НО не се заблуждавай. Все пак и някои лекарства се правят от растения, а е задължително да се изпишат от лекар. Не пий нищо на своя глава !!! По-малко време, нерви и пари ще ти струва да посетиш поне веднъж истински специалист по стерилитет !!!
[/quote]
Посетила съм клиника по стерилитет !Сега чакам одобрение от Фонда.
Не мисля обаче , че докато чакам и бездействам би било толкова фатално да опитам с билки !!!Така или иначе ще минат месеци , докато започнем да действаме с медицината ...И затова моля момичета от В.Търново да ме опътят от къде да си купя въпросните билки ...
« Отговор #126 -: Май 02, 2009, 19:35:43 pm »
кажете ми телефони на тази билкова аптека
*

rejoice

« Отговор #127 -: Май 04, 2009, 04:41:59 am »
Телефоните са-02\983 99 16, 983 60 03
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #128 -: Май 04, 2009, 12:05:49 pm »
Момичета искам само да ви кажа,че билките могат да бъдат много полезни,но и много вредни.Тъй като имам три спонтанни аборта ходих да си пускам генетични изследвания от там    си взех една брошура за профилактика на спонтанните аборти на която пише:Да се избягва приемането на Естествни и Природни препарати на билкова основа.99% от билковите препарати не са изследвани за вредни ефекти преди и по-време на бременност.
Бъдете внимателни с билките.
« Отговор #129 -: Юли 27, 2009, 00:40:16 am »
Zdraveite momi4eta radvam se 4e moga da spodelq problema si s vas.Az imam zapu6eni trabi imam edin neuspe6en opit invitro za sajalenie.Molq vi ako nqkoi znae nqkoq bilka za otpu6vane na trabi ili nqkakav drug lek 6te mu bada mnogo blagodarna.Blagodarq vi predvaritelno.

бел.мод. Пиши на кирилица, моля!
« Последна редакция: Юли 27, 2009, 00:56:14 am от Pesheck »
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #130 -: Юли 27, 2009, 02:36:11 am »
Angel, както пише и по-назад в темата, билки за запушени тръби НЯМА. Моите също бяха запушени, последва лапаро, при което се установи, че и двете са с хидросалпинкс и са неспасяеми. Отстраниха ги. Септември ми предстои ин витро. Това е лечението, за съжаление - АРТ.
Знам че тази диагноза е ужасна и трудно се приема. Но колкото по-бързо я превъзмогнеш и приемеш истината, толкова повече ще се доближиш до сбъдването на мечтата си. В повечето случаи запушените тръби не могат да се оправят. Зависи от степента на увреждане все пак, но така или иначе, шансовете не са много големи. Но забрави за тези билки и бабини деветини, защото те няма да помогнат, а само ще ти дадат напразна надежда и ще удължат агонията и мъката ти. За съжаление ти го казвам от личен опит.
Аз доста тежко изживях шока от тази диагноза. Дълго време отказвах да приема, че това се случва на мен, но в крайна сметка осъзнах, че не си помагам. Приех истината и продължих напред. Не съжалявам, защото вече съм по-близо до моето бебе.
Как се установи при теб, че са запушени тръбите? Лапароскопия правила ли си? Потърсихте ли причина за неуспешното ин витро?
Пак ти повтарям - не се заблуждавай с тези билки и т.н. Това са глупости. Вземи се в ръце, приеми нещата и действай!
Ако имаш въпроси, питай! Пожелавам ти успех, каквото и да решиш!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
« Отговор #131 -: Август 04, 2009, 12:58:03 pm »
здравейте!Може ли някой дами каже как се пие билката клинавиче.Колко от билката в колко вода се вари, колко време и как се пие. Благодаря предваритело на всички.
« Отговор #132 -: Август 04, 2009, 16:13:40 pm »
Прилага се под формата на извлек - 2 чаени лъжички от дрогата в 250 ml вода. Изпива се за 1 ден.Пълна информация може да намериш на този сайт http://www.bgflora.net/families/fabaceae/astragalus/astragalus_glycyphyllos/astragalus_glycyphyllos.html
« Отговор #133 -: Август 04, 2009, 17:12:11 pm »
Благодаря!Купих си билката,но не знаех как да я пия.Ще пробвам още от утре. Някой има ли резултат след като я е пил или и това ще се окаже напразна нажда.
*

nirvana65

• *
  • 17
  • Нищо не е по-ценно от днешния ден
« Отговор #134 -: Август 05, 2009, 15:36:41 pm »
Здравейте момичета :bighug:Да се запиша и аз тук с започването на въпросните билки...Днес ги получих от София и се надявам да имат положителен резултат след всички години мъчение и изследвания и диагноза"нищо ви няма".Та получих 2 чая,1 клинавиче и 2-ри правена смес.Тъй като изчетох коментарите и доста разлики видях в начина по който казвате,че се пият се обадих за изясняване.
 Клинавичето се пие до изчерпване на количеството му независимо колко време ще отнеме.След това се започва с 2 чай от 11 ден на МЦ.
 Пожелавам успех на всички нас и в скоро време  :bfp1:Пишете моля ви за резултати :crossfingers:да има такива.
Ако искаш да се почувстваш богат, просто преброй всичките свои неща, които не си купил с пари
« Отговор #135 -: Февруари 20, 2010, 08:01:58 am »
Има и билки за безплодие при двата пола на силна нервна почва:200гр.царевична коса;200гр.корени от малина;100гр.корени от коприва;100гр.от билката лиутиче.Варят се в един литър вода 10 минути.Пие се по 200гр.сутрин и вечер два месеца..Успех!
*

sixsens

• 4138
  • Благодаря ти, докторе!
« Отговор #136 -: Февруари 20, 2010, 11:31:08 am »
Има и билки за безплодие при двата пола на силна нервна почва:200гр.царевична коса;200гр.корени от малина;100гр.корени от коприва;100гр.от билката лиутиче.Варят се в един литър вода 10 минути.Пие се по 200гр.сутрин и вечер два месеца..Успех!
И какъв точно вид безплодие лекуват, че те са бая видове :wink: Това на нервна почва ми звучи несериозно - като "Успокой се и ще стане!"
Моля ви, внимавайте като препоръчвате подобни рецепти, защото не за всеки са подходящи, а хората масово вярват и си прилагат лечение на своя глава, а после я блъскат в стената!
Билки се изписват от специалист, който се занимава с това и се прави строго индивидуално. Разберете, че максимата "билка не може да навреди" НЕ Е ВЯРНА! Може такива бели да си докарате, че.... :?
Лекувайте се при репродуктивни специалисти, това е истината....
Успех!
Благодаря ти, Зачатие!
Благодаря ти, Мели!     
ПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ БОРИШ ЗА ПРИНЦИПИТЕ СИ, ОТКОЛКОТО ДА ЖИВЕЕШ СПОРЕД ТЯХ!!!
*

nirvana65

• *
  • 17
« Отговор #137 -: Март 26, 2010, 14:20:39 pm »
В крайна сметка от въпросните билки за които писах, при мен няма ефект, освен че малко ми се поотпусна нервната система  :balk_126:ама и не ги изпих съвсем докрая:)
Ако искаш да се почувстваш богат, просто преброй всичките свои неща, които не си купил с пари
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #138 -: Март 26, 2010, 15:07:01 pm »
В крайна сметка от въпросните билки за които писах, при мен няма ефект, освен че малко ми се поотпусна нервната система  :balk_126:ама и не ги изпих съвсем докрая:)

nirvana65, на твоите години не бих губила нито ден с пиене на билки и ходене при обикновени гинеколози.
ако наистина искаш дете - шансовете ти са много, ама много малки и медицината трябва да помогне много. затова - бягай бързо в добра клиника по стерилитет!

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

nirvana65

• *
  • 17
« Отговор #139 -: Март 27, 2010, 08:24:41 am »
jam за 20г как мислиш дали не съм ходила при специалисти?Не съм си губила времето.Не се откриваше НИЩОЩяло да стане!Мерси за съвета за "моите години",ама да стигна до билки явно не са ми препоръ4али никакво лечение-то няма за какво.За миомните възли няма друго лечение,освен операция,но не ми препоръчват и такава.
По въпроса за специалистите последно преди 3 месеца ходих на консулт при д-р Александров във Варна-цитирам; цветна снимка ИДЕАЛНА,хормонални в норма,овулация с тестове-има.2-3 възела суберозни няма да се пипат,после като стане бебето, ще видим как ще го задържаме...мъжа добре.ТИ къде ще отидеш ако пореден лекар ти каже,че не се нуждаеш от никакво лечение?Ако знаеш такъв специалист който лекува такава диагноза 'нищо ти няма' МОЛЯ СПОДЕЛИ.