Angel, както пише и по-назад в темата, билки за запушени тръби НЯМА. Моите също бяха запушени, последва лапаро, при което се установи, че и двете са с хидросалпинкс и са неспасяеми. Отстраниха ги. Септември ми предстои ин витро. Това е лечението, за съжаление - АРТ.
Знам че тази диагноза е ужасна и трудно се приема. Но колкото по-бързо я превъзмогнеш и приемеш истината, толкова повече ще се доближиш до сбъдването на мечтата си. В повечето случаи запушените тръби не могат да се оправят. Зависи от степента на увреждане все пак, но така или иначе, шансовете не са много големи. Но забрави за тези билки и бабини деветини, защото те няма да помогнат, а само ще ти дадат напразна надежда и ще удължат агонията и мъката ти. За съжаление ти го казвам от личен опит.
Аз доста тежко изживях шока от тази диагноза. Дълго време отказвах да приема, че това се случва на мен, но в крайна сметка осъзнах, че не си помагам. Приех истината и продължих напред. Не съжалявам, защото вече съм по-близо до моето бебе.
Как се установи при теб, че са запушени тръбите? Лапароскопия правила ли си? Потърсихте ли причина за неуспешното ин витро?
Пак ти повтарям - не се заблуждавай с тези билки и т.н. Това са глупости. Вземи се в ръце, приеми нещата и действай!
Ако имаш въпроси, питай! Пожелавам ти успех, каквото и да решиш!