0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Билки за забременяване
« Отговор #80 -: Октомври 07, 2005, 14:58:05 pm »
Хора, имам пълен почти пакет от тези билки - кой иска! Както и гадното клинавиче или както там се казваше.
Матей - 1.04.2006 г
*

Anonymous

Билки за забременяване
« Отговор #81 -: Декември 08, 2005, 08:34:53 am »
объркахте ме
аз пих билки от аптеката на "Поп Богомил", на пакета пишеше "билки за овулация", пих ги без прекъсване. не както тук споделяте, че се пият от 11-я ден. забременях след 2-я месец, но с фатален краи, мисед.
Сега пак искам билки, но няма да ги купувам аз, а една приятелка. Тя няма моите проблеми и искам да и обясня подробно какво и как.
1. Има ли голяма разлика между билките за овулация и тези за забременяване.
2. Билките за овулация се пият непрекъснато? А билките за бременостт от 11 ден до първи ден на менструацията?
3. Докога се пият билките? Тези за овулация и тези за забременяване.

Както разбирате, незнам какво искам. Незнам какво да и кажа да купи - за забременяване или за овулация.
Четох и за анасона, някои пробвал ли го е?
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
Билки за забременяване
« Отговор #82 -: Декември 08, 2005, 12:32:59 pm »
Ще пробвам да отговоря подред:

1. Има разлика, но каква си знаят в аптеката.
2. Билките за овулация се пият без прекъсване по време на целия цикъл. След 3 месеца се прави 10-дневна почивка, след което се продължават. Тези за забременяване имат схема, която в аптеката я казват.
3. Виж т.2

По принцип, независимо, че става въпрос за билки, трябва да се слушат специалистите, на тях това им е работата. Нека приятелката ти да отиде в аптеката, да си каже какво и е положението и те ще преценят от кои да пие.
*
билки за забременяване
« Отговор #83 -: Декември 14, 2005, 20:59:43 pm »
Аз си поръчах билките по пощата.По телефона им обясних проблема и ми казаха за клинавиче,за овулация,за забременяване и бабини зъби за мъжа.Поръчах си първоначално първите две/те се пиели първо/,но в колета ми пратиха за ову и за забременяване.По телефона после ми казаха,че впоследствие така решили за мен.Първо се започва с тези за ову /постоянно/,а после от11 ден до 1-тези за забременяване.Като свършат билките за ову и се отчита такава,се спират и се пият само другите.Ако не се отчита ову,се продължават и те.Така разбрах като питах,но не ми беше удобно да разпитвам надълго и на широко.Ако ми щукне нещо,пак ще питам :roll: Още не съм почнала да ги пия.
Всичко,което не ме убива,ме прави по-силна!
*

dimi

Re: билки за забременяване
« Отговор #84 -: Декември 29, 2005, 14:36:42 pm »
как си поръча билките по пощата [/b]
*
билки за забременяване
« Отговор #85 -: Декември 29, 2005, 22:32:54 pm »
Дими,обадих се по телефона и казах,че искам да си ги поръчам,защото  чета в интернет добри отзиви.Обясних накратко проблема си.Поискаха ми адреса и след 2-3 дни получих покана за колет-с наложен платеж е.Пратиха ми 2 големи пакета -за 17.40 лв.Предложиха ми и бабини зъби за мъжа ми,но аз си ги купих от Пловдив.
Телефоните са-02\983 99 16, 983 60 03
Успех!
Всичко,което не ме убива,ме прави по-силна!
*

dimi

Re: билки за забременяване
« Отговор #86 -: Декември 30, 2005, 13:11:07 pm »
Благодаря за отговора. И аз си поръчах дано да ми помогнат поръчах за овулация, за забременяване и за поликистоза и на съпруга ми.
моята диагноза е поликизтоза но незнам дали трябва да поръчам и за регулиране на цикъла но мисля че билките които са за поликистозата ще помогнат нали от тово ми е нередовен цикъла. Какво ще кажете дайте мнение. :D
Билки за забременяване
« Отговор #87 -: Март 22, 2006, 18:07:21 pm »
Здравеите, имам един въпрос...
Имали деиствие от тези билки... :?:  заслужава ли да ги ПРОБВАМ. :?:
Мерси предварително... и успех...
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Билки за забременяване
« Отговор #88 -: Март 30, 2006, 14:32:47 pm »
хора кажете къде се намира тая аптека аз ще ходя в софия сега на 07/04 и ако мога да прескоча до там и да си закупя някоя и друга билчица :)  чета че има ефект и да пробвам и аз ще ви бъда благодарна
*
Билки за забременяване
« Отговор #89 -: Март 30, 2006, 17:13:47 pm »
Цитат на: naha
хора кажете къде се намира тая аптека аз ще ходя в софия сега на 07/04 и ако мога да прескоча до там и да си закупя някоя и друга билчица :)  чета че има ефект и да пробвам и аз ще ви бъда благодарна

Наха, адреса е ул.Поп Богомил 38.
телефон сега не знам.
Това е почти на Лъвов мост. (близо е до жп и авто гарата)
От Лъвов мост, посока нагоре към НДК, това е първата пряка в ляво.
Вървиш малко по нея (около 20м), ще видиш табелка "Билкова Аптека"..влизаш и се минава през нещо като дворче... и входа й е във една по-вътрешна къща.
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

Билки за забременяване
« Отговор #90 -: Април 01, 2006, 18:59:57 pm »
izvinete me 4e pi6a na latinica-precaka mi se klaviaturata a vaprosa mi e spe6en i zatova se nadqvam da me razberete :roll:

kupih si ot vuprosnata apteka bilki za ovulaciq no doktora mi prepora4a ot 3-ti den na cikula da piq Klostilbegit.
sega pitaneto mi e dali nqma da stane hiper stimulaciq kato piq lekarstvoto i sled nqkolko dena zapo4na bilkite

Blagodarq predvaritelno i o6te edin put se izvinqvam za latinicata
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Билки за забременяване
« Отговор #91 -: Април 02, 2006, 07:47:58 am »
Няма проблем. Няма да получиш хипер стимулация от билките.
Обаче тръбите проходими ли са ти, прегледа ли те преди да започнеш стимулацията и на кой ден от цикъла те вика на преглед, каква е дозата на клостила?
Билки за забременяване
« Отговор #92 -: Април 02, 2006, 11:42:04 am »
izvinqvam se 4e pak 6te pi6a na latinica no dano utre se opravi PC-to mi

trabite sa prohodimi. Klostila e 3 x 1 tabletka ot 3 -ti do 7 -mi den

na 10-ti den sam na pregled
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Билки за забременяване
« Отговор #93 -: Април 02, 2006, 15:12:33 pm »
Е, значи всичко е ок. Успех. :lol:
Билки за забременяване
« Отговор #94 -: Април 02, 2006, 16:44:46 pm »
БЛАГОДАРЯ Лали !
и на теб УСПЕХ в начинанията :balk_602:
значи ще си пия билките от 11-ти ден на цикъла пък да видим.....
дано  поне този път имам положителни резултати :roll:  :D
Билки за забременяване
« Отговор #95 -: Април 04, 2006, 11:48:52 am »
Момичета, реших и аз да си поръчам тези билки по пощата.
Ако не помагат, поне няма да ми навредят нали така.. , но като нямаме нищо конкретно установено се чудя какво да поискам. Но четох, че жените там са компетентни по нашите въпроси, така че дано се разберем.
После ще докладвам, ако и при мен има резултати.
 :oops:
When you wake up and don't see the Sun,
You are dead or you are the SUN!
*

naha

• 1474
Билки за забременяване
« Отговор #96 -: Април 15, 2006, 12:31:22 pm »
Роми миличка благодаря ти за отговора и се извинявам за късния прочет от моя страна както и да е бях в софия но не ни стигна времето да ходим до там сега в понеделник ще ги получа по пощата поръчах си ги така и това е голямо улеснение за тези които не са в софия.Благодаря ти пак.
*

naha

• 1474
Билки за забременяване
« Отговор #97 -: Април 15, 2006, 12:37:35 pm »
Роми миличка благодаря ти за отговора и се извинявам за късния прочет от моя страна както и да е бях в софия но не ни стигна времето да ходим до там сега в понеделник ще ги получа по пощата поръчах си ги така и това е голямо улеснение за тези които не са в софия.Благодаря ти пак.
*

naha

• 1474
Билки за забременяване
« Отговор #98 -: Април 20, 2006, 10:40:58 am »
Ами аз ги почнах тез билки преди два дена днеска трети обаче ми е нещо странно.Може ли те да ми предизвикат М-то по рано.пих ги само един ден и н аследващия ми зацапа :roll: а трябваше след седмица.
*

balmi

Билки за забременяване
« Отговор #99 -: Май 09, 2006, 16:12:16 pm »
Искам само да споделя, че откакто пия билките за забременяване (тези които се започват от 11-ти ден) нямам изобщо ПМС. Преди имах доста силни болки и бях много изнервена преди цикъл. Накратко - чувствам се добре.