0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Билки за забременяване
« Отговор #60 -: Юли 21, 2005, 17:23:43 pm »
Отиваш в аптеката и казваш, че искаш билки за забременяване. Ако имаш някакъв друг проблем, свързан с хормони, овулация или нещо друго казваш и него. Там на място преценяват каква билкова смес да ти дадат.
За мъже също продават. На моя му дадоха Бабини зъби.
*
Билки за забременяване
« Отговор #61 -: Юли 22, 2005, 09:18:20 am »
Мерси гъбке! :biglove:
Билки за забременяване
« Отговор #62 -: Юли 22, 2005, 18:55:46 pm »
Хора и за си купих от тия билки и на мен дадоха от туй горчивото клинавиче, ама голям апетит ми се отвори!!! Някой да е отчитал такъв ефект!
Матей - 1.04.2006 г
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Билки за забременяване
« Отговор #63 -: Юли 22, 2005, 21:56:21 pm »
Аз - не. Мисля, че е случайно. На мен преди ову и преди М  ми се отваря апетит.
*
Билки за забременяване
« Отговор #64 -: Юли 25, 2005, 09:23:27 am »
Вени, и аз я пия тая горчилка вече месец и половина, но не съм забелязала, то при мен си е винаги повишен апетита :wink:  :lol:
Билки за забременяване
« Отговор #65 -: Юли 25, 2005, 18:21:26 pm »
Епа, Стефи, поне да ти личеше? :lol:
Може и да е случайно - наистита очаквах овуто тогава, но продължи твърде дълго тоя апетит и реших, че може да е от билката.
Матей - 1.04.2006 г
Билки за забременяване
« Отговор #66 -: Август 01, 2005, 15:51:51 pm »
Мацки, да ви кажа, тоя летен сезон с тия отпуски и пътувания, не успявам да ги пия билките. Пих ги стриктно един месец, после втория с малко закъснение, че бях в чужбина, а сега този месец пък се паднах на морето, следващия май също няма да ги пия навреме ... То така сигурно нищо не правя? Колко според вас минимум трябва да се пият, за да имат ефект?
То и без друго втория месец от пиенето нещо много зле ми беше цикъла, някакви придърпвания, някакви наболявания, свиреп ПМС ... та малко почивка :?
На есен сигурно пак ще се заема по-сериозно...

Казвайте отзиви, при вас как е? Как се справяте, с тия отпуски и моренца...
Благодаря ти, Бени!

*
Билки за забременяване
« Отговор #67 -: Август 01, 2005, 16:19:10 pm »
Ами аз до момента съм пила клинавичето месец и половина, сега от няколко дни пия и другата смеска, която е от 11 ден до 1-я на цикъла, но тъкмо се чудех дали си струва да я нося на морето..., то къде ще я варя..., та сигурно и моето билкопиене ще спре за около месец :?
Иначе за странични ефекти нямам никакви. :D
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Билки за забременяване
« Отговор #68 -: Август 01, 2005, 16:47:29 pm »
Цитат на: StefiZ
Ами аз до момента съм пила клинавичето месец и половина, сега от няколко дни пия и другата смеска, която е от 11 ден до 1-я на цикъла, но тъкмо се чудех дали си струва да я нося на морето..., то къде ще я варя..., та сигурно и моето билкопиене ще спре за около месец :?

Ама ти не си добре?!  :bonk: Я си изкарай едно хубаво моренце и не се занимавай с глупости. Билколечение и езиков курс се провеждат зимата.
Цунки душичко! :balk_12:

Билки за забременяване
« Отговор #69 -: Август 01, 2005, 17:20:10 pm »
Цитат на: oganche
Билколечение и езиков курс се провеждат зимата.
 :balk_12: [/color][/b]

:lol:  :lol:  :lol:
Благодаря ти, Бени!

Билки за забременяване
« Отговор #70 -: Август 03, 2005, 09:55:17 am »
Оф, ще досадя с един въпрос и аз.
Така, както се изказвате за това клинавиче, е ли е възможно да си го самоназнача за регулиране на цикъла /като имам предвид и написаното от Мини/?
Май вече се чудя откъде да извадя заека:roll:
*
Билки за забременяване
« Отговор #71 -: Август 03, 2005, 14:23:01 pm »
Ами отиваш в аптеката на Поп Богомил и казваш какъв ти е проблема и жената ще ти я "изпише" :wink:  :D
*

alia_alia

Билки за забременяване
« Отговор #72 -: Септември 29, 2005, 09:27:08 am »
Oлеле, как се увлякох с тези билки. Днес ми е 7-ия ден. Не ги спрях след като ми дойде. Дали може да съм си прецакала Овулацията?
Забравих да сменя смесената билка с клинавиче.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Билки за забременяване
« Отговор #73 -: Септември 29, 2005, 12:25:13 pm »
Нищо ти няма. Споко. В самата смес също има клинавиче.
Билки за забременяване
« Отговор #74 -: Септември 29, 2005, 13:40:45 pm »
Aз се сетих, че не трябва да пия комбинацията, като си видях Т-тази сутрин.   36.9 С на 7-ия ден. Тъкмо се бях зарадвала, че миналия месец си варираше от 36.6 до 37.2, и сега 36.9 :(
Дали може да е от билката?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Билки за забременяване
« Отговор #75 -: Септември 29, 2005, 14:10:32 pm »
Не.
*

Mera

Билки за забременяване
« Отговор #76 -: Септември 30, 2005, 10:57:29 am »
Zdraveite momi4eta!
ot Vas razbrah za aptekata na "Pop Bogomil",tazi sutrin hodih i mi dadoha neobhodimiq za men paket za zabremenqvane no izpisaha i za maja mi nqkakvi bilki.... do tuk ok.vaprosa mi e kak kazvate na majete si za tezi bilki tova e mnogo delikatno i se pritesnqvam da ne bi da go obidq... :?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Билки за забременяване
« Отговор #77 -: Септември 30, 2005, 10:59:00 am »
Пиши на кирилица.
Ами казвам директно - колкото аз искам бебе, толкова и той.
*

Starlet

• 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Билки за забременяване
« Отговор #78 -: Септември 30, 2005, 11:34:50 am »
И аз не виждам да е чак пък деликатно все пак ще пие чай. Дали ще пие пакетиран от аптеката който дори не се вижда какво съдържа или този все е тая. Не се притеснявай кажи му директно! Ако иска дете колкото теб няма и думичка да обели да се противи  :)
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
Билки за забременяване
« Отговор #79 -: Септември 30, 2005, 16:43:08 pm »
Ако се знае, че има какво да се желае в спермограмата, той трябва да е по-мотивиран и от теб да ги пие. Нали иска подобрение?
Благодаря ти, Бени!