0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Билки за забременяване
« Отговор #40 -: Юни 17, 2005, 10:28:05 am »
Ок, пак мерси, аз го пия де, ама все пак да попитам :D
лек ден
Билки за забременяване
« Отговор #41 -: Юни 17, 2005, 15:53:23 pm »
Цитат на: Лейдито
Фреш не знам точно кой хормон регулират, за това трябва Зори да се пита, но знам, че като ги пих изследването ми е нормални хормони по средата на референтните стойности.
Фитотерапевтите са ми обяснили, че се пият до гестириране на бременност.
Имат нова рецепта между другото за овулация

Лейди, благодаря за инфото !! А какво ще рече до гестириране на бременност??

А някой знае ли клинавичето за какво го дават, щото на мен ми дадоха само смеската, без да разбера защо 8O

Лали, чакаме хубави резултати от теб :)
Благодаря ти, Бени!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Билки за забременяване
« Отговор #42 -: Юни 17, 2005, 16:06:05 pm »
Клинавиче, другото и име е орлови нокти:при менструални смущения, възпаление и болки в стомаха и червата, ишиас, маточни заболявания, бяло течение, лактогонно средство, безплодие и др.
*
Билки за забременяване
« Отговор #43 -: Юни 17, 2005, 16:47:07 pm »
Ми да, мен подробно ме разпитаха какъв ми е проблема и аз естествено започнах с това, че съм с една тръба, но нямам хормонални проблеми, намам ПКЯ, но цикъла ми не е от най-редовните и тогава жената каза "ще ти дам и клинавиче".
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Билки за забременяване
« Отговор #44 -: Юни 21, 2005, 21:42:46 pm »
Направих си изследване на репродуктивните хормони.
В норма са.
ФСХ преди половин година  беше 10.5 при горна граница 12.5 и лекарите винаги ми мрънкаха, че ми е малко висок, показва не много добра работа на яйчниците.
Тоест здрава съм, но не е много добър за забременяване. Но това е нормално за мен, понеже съм по-възрастна.
Днес ми е 8.3!!! Точно по средата на реф. стойности.
Отдавам го на пиенето на билките и витекса.
Билки за забременяване
« Отговор #45 -: Юни 21, 2005, 22:00:25 pm »
Това е прекрасна новина  :D
Дано скоро да имаш и по-хубави новини  :D
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Билки за забременяване
« Отговор #46 -: Юни 22, 2005, 03:24:19 am »
Аз нямах съмнения, че хормоните няма да са в норма, но лекарят ми ги поиска, защото ще правя инсеминация.
Билки за забременяване
« Отговор #47 -: Юни 22, 2005, 08:56:19 am »
Ще стискаме палци  :D
Билки за забременяване
« Отговор #48 -: Юни 22, 2005, 11:57:55 am »
Страхотно, Лали :D

За есента ли се готвите за инсе?

Успех!
Благодаря ти, Бени!

*
Билки за забременяване
« Отговор #49 -: Юни 22, 2005, 14:04:31 pm »
Фрешче, ти пиеш ли си още билките?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Билки за забременяване
« Отговор #50 -: Юни 22, 2005, 15:18:31 pm »
Предполагам, че за септември.
Билки за забременяване
« Отговор #51 -: Юни 22, 2005, 18:27:05 pm »
Цитат на: StefiZ
Фрешче, ти пиеш ли си още билките?

Стефи, пих ги миналия цикъл от ден 11 до края, сега този месец също ще ги пия, но като се прибера в БГ ги почвам - от ден 17- ти се пада.
Обнадеждена съм от добрите отзиви :wink:
Благодаря ти, Бени!

*
Билки за забременяване
« Отговор #52 -: Юни 23, 2005, 09:11:34 am »
Уф и аз се наливам с клинавичето този месец до 11 ден на следващия цикъл, ама много горчи :twisted:
Билки за забременяване
« Отговор #53 -: Юни 24, 2005, 16:26:32 pm »
Цитат на: Lali
Предполагам, че за септември.

Ще те имам предвид с палците :wink:
Благодаря ти, Бени!

*

alia

каква е пропорцията?
« Отговор #54 -: Юли 05, 2005, 22:46:34 pm »
Момичета, никой ли не знае съотношението на билките в тази рецепта - дали са равни части от 6-те билки?

Между другото пих клинавиче 11 дни, после два месеца пих бабини зъби (това дето го дават на мъжете) от 1 до 12 ден. Днес си направих изследване на FSH и е паднал от 11.7 на 10.4!!!!
Горната граница в моята лаборатория  е 10.2.
Възможно е билките да са повлияли.
Май и аз ще пия комбинацията, само моля, ако някой е разбрал пропорцията да пише.
Успех  на всички ви. :)
*
резултати?
« Отговор #55 -: Юли 10, 2005, 23:02:44 pm »
здравейте, момичета,
досега не бях чувала за билки за забременяване. прочетох цялата тема и намерих много интересна и полезна информация.
бих искала да ви помоля да споделите какви резултати сте постигнали? има ли наистина ефект пиенето на тези билки? познавате ли някой който е забременял благодарение на тях и колко време ги е пил преди това?

благодаря предварително!

Билки за забременяване
« Отговор #56 -: Юли 18, 2005, 14:48:23 pm »
Да update-на моите впечатления. Отминалия цикъл пих за втори месец билките. Първият - чудесно, голямо спокойствие, никакъв ПМС. Сега (почнах ги не от 11 ден, а от 17 ден, заради пътуване - ден преди ову се оказа) ... такава раздразнителност не помня доста отдавна, ПМС си имах, и за първи път от мнооого време имах съсиреци в цикъла :evil:  Кой знае има ли някаква връзка с билките ... не би трябвало, ама да споделя?
Благодаря ти, Бени!

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Билки за забременяване
« Отговор #57 -: Юли 18, 2005, 18:21:27 pm »
Абе Бриз, клинавичето се пие постоянно, а ако пиеш втората билкова смес почваш от 11 ден и не спираш повече, а не следващия да ги почнеш от 17-тия.
Съсиреците в цикъла - ми убав ендометриум бих казала, който се е отделил. А хубавия ендометриум е база за хубава инплантация.
Билки за забременяване
« Отговор #58 -: Юли 19, 2005, 14:04:17 pm »
Цитат на: lady_11
Абе Бриз, клинавичето се пие постоянно, а ако пиеш втората билкова смес почваш от 11 ден и не спираш повече, а не следващия да ги почнеш от 17-тия.
Съсиреците в цикъла - ми убав ендометриум бих казала, който се е отделил. А хубавия ендометриум е база за хубава инплантация.

Лейди, мерси за отговора. Клинавиче не ми дадоха въобще, а за билковата смес - написаха ми да я пия от 11-ти ден на М докато ми дойде, и после пак така. А на 17-ти я почнах, щото не бях в БГ и нямаше как.
"Убав" ендометриум, че даже твърде убав (дебел) си имам винаги, но е без съсиреци ... :roll: Тоя месец нещо се обърка работата, да видим следващия :D

Поздрави :D
Благодаря ти, Бени!

*
Билки за забременяване
« Отговор #59 -: Юли 21, 2005, 16:45:20 pm »
Искам и аз такива билки!  :goodluck:
Какво трябва да обясняв аптеката?
А за мъже дали продават?