0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Билки за забременяване
« Отговор #20 -: Май 12, 2005, 17:58:53 pm »
Значи, клинавичето си го изпих, то със сигурност се пие и по време на М. Сега започнах втория пакет на който пише " Билки за забременяване.... От 11 ден на М "
Обадих им се да питам, прекъсвам ли по време на М и казаха " Не ", естествено е да не помнят коя съм и какво точно е съдържанието на моя пакет, затова се притеснявам да не правя грешка.
Утре ще им звъня отново.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Билки за забременяване
« Отговор #21 -: Май 12, 2005, 18:04:26 pm »
Съдържанието е едно и също. Те имат една рецепта.
*
Re: За билките
« Отговор #22 -: Май 13, 2005, 11:41:47 am »
Цитат на: FreshBreeze
Цитат на: elfi

Обаждах им се два пъти по телефона, за да питам трябва ли да ги пия по време на М и ми казаха, че трябва. Пак ли нещо не съм разбрала, сигурна ли си, че се пият от Ову до М :?:

Елфи, абсолютно сигурна съм! Преписвам дословно от пакета: "от 11тия ден след М до 1ви ден на следващия М"

Точно така е, днес изясних нещата, казаха, че не би навредило да се пият и по време на М, но е за предпочитане да се спира.
Билки за забременяване
« Отговор #23 -: Май 13, 2005, 12:35:52 pm »
Радвам се, че всичко се изясни :D

Ами сега да чакаме да подействат ... :?  :)
Благодаря ти, Бени!

Билки за забременяване
« Отговор #24 -: Май 13, 2005, 12:37:45 pm »
Цитат на: Lali
Да, участва. Аз си я взех тази смес и сега я пия. Но преди това дават да се пие един цикъл клинавиче. В същата аптека. Такава била процедурата ми казаха.

Лали, а клинавичето с каква цел се пие първо самостоятелно? Че и от двамата партньори, както беше писал някой? Самостоятелно какво действие има?

Благодаря!
Благодаря ти, Бени!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Билки за забременяване
« Отговор #25 -: Май 13, 2005, 12:46:36 pm »
КЛИНАВИЧЕ – ASTRAGAUS GLYBYBHYLLOS .

Синоними – орлови нокти, врани нокти, сладколистен клин, сграбиче.

Разпространение расте в храсталаци, горски поляни и ниски широколистни гори из цялата сстрана.
Използваема част: надземната част на билката, брана по време на зреенето на плодовете /август/.

Химичен състав: флавоноиди, дъбилни вещества, витамин С, органични киселини, алкалоиди, протеини, горчиви вещества и други.

Действие: регулира менструацията, улеснява родовата дейност, увеличава кърмата.- При експерименти върху опитни животни е доказано, че спомага за забременяването им. Действа противовъзпалително е поргативно.

Приложение : при стерилитет, нередовна и болезнена менструация, недостатъчно количество кърма, аднексит, запек, бяло течение, отоци и други.
При мъжете се използва при простатит предимно.
Но не е излишно да се пие и без оплаквания.
Билки за забременяване
« Отговор #26 -: Май 13, 2005, 12:58:53 pm »
A някой случайно да знае дали има такава билкова аптека и в Пловдив?
Или поне ми дайте пълния адрес на тази в София,бих искала и аз да опитам с билки :roll:
Билки за забременяване
« Отговор #27 -: Май 17, 2005, 16:53:12 pm »
КЛИНАВИЧЕ – ASTRAGAUS GLYBYBHYLLOS .

Действие: регулира менструацията, улеснява родовата дейност, увеличава кърмата.- При експерименти върху опитни животни е доказано, че спомага за забременяването им. Действа противовъзпалително е поргативно.

Приложение : при стерилитет, нередовна и болезнена менструация, недостатъчно количество кърма, аднексит, запек, бяло течение, отоци и други.
При мъжете се използва при простатит предимно.
Но не е излишно да се пие и без оплаквания.

Благодаря ти много, Лали!

На мен защо не ми дадоха тогава тоя първи курс така да го пия.... аз останах с впечатление, че е нещо за успокояване, щото ме питаха как съм с нервите... Не се разбра тая работа много много!
Благодаря ти, Бени!

Мацки, които пиете билки - как върви?
« Отговор #28 -: Май 27, 2005, 14:31:36 pm »
Как върви билколечението при вас - забелязвате ли нещо интересно. Аз пия билчици от около седмица.

И друго - да сте чували да се забранява (избягва) кафето, докато се пият билки? (Дано не, че ми е трудно да не пия хич :coffee: )

:goodluck: !!!
Благодаря ти, Бени!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Билки за забременяване
« Отговор #29 -: Май 27, 2005, 14:42:54 pm »
Нищо интересно не забелязвам, ама казват, че трябва да се пият два-три месеца.
Ако обичаш кафе - пий си на воля, прекаленият светец и богу не е драг.
Аз като не пия, та какво?
Билки за забременяване
« Отговор #30 -: Май 27, 2005, 15:30:50 pm »
Нищо интересно не забелязвам, ама казват, че трябва да се пият два-три месеца.
Ако обичаш кафе - пий си на воля, прекаленият светец и богу не е драг.
Аз като не пия, та какво?

Хих, пия си аз :wink:  Спомних си, че като пих преди време билки за миомата, ми бяха казали да не пия кафе.. (Е то скалпелът помогна тогава, не билките, ама...)

Знам, че трябва време да мине, интересно ми беше някой ако вече ги пие толкова време дали забелязва нещо - промяна в количество и дължина на М, промяна в ЛФ, знам ли и аз какво друго...
Аз този месец примерно не виждам обичайното количество CM... :?:  :idea:  Ама ги бях пила само 5 дни преди това, едва ли има връзка с билката... :?:
Благодаря ти, Бени!

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Билки за забременяване
« Отговор #31 -: Май 27, 2005, 18:24:04 pm »
Фрешче, аз пих един месец клинавиче и после 3 мес. заковах М на 28 дни, сега последния се изложих- 26 дневен. Преди това от септ. месец  се бяха заредили едни: на 18-я, после на 35-я, после на 24-я и т.н. А и при тези цикли М ми беше 3 дневен, а сега си е нормално 4-5.
От клинавичето давах и на мъжо!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
Билки за забременяване
« Отговор #32 -: Юни 01, 2005, 16:32:45 pm »
Цитат на: mini
Фрешче, аз пих един месец клинавиче и после 3 мес. заковах М на 28 дни

Еее, Мини, браво! Това е много добре. А сега продължаваш ли с другия комплекс, дето го препоръчват след клинавиче? Мен клинавиче не ми дадоха, не знам защо.

Мацки, да ви питам - от кога най-рано могат да започнат да действат билките? Пия ги от тоя цикъл от Ден 11, и цикълът ми е доста странен! (Обикновено с ову и цервикална слуз и БТ съм съвсем добре). Тоя месец почти нямах цервикална слуз, темп. не ми се покачи както обичайно, а с по-малко, а пък Ову ми е по-късно от обикновено?
Неква бъркотия ... :wink:

Поздрави на всички!
Благодаря ти, Бени!

Билки за забременяване
« Отговор #33 -: Юни 10, 2005, 14:59:28 pm »
Уважаеми, има ли някой по-наясно с действието на дискутираните билки? Кой хормон могат да засилят, кой да занижат (естрадиол, прогестерон, пролактин ...)? За обилно кръвотечение или оскъден М?
За "общо регулиране" се казва, ама едва ли една и съща билка е и за нещо в плюс, и за същото в минус.... :?:

Също искам пак да попитам някой проверявал ли е специално дали няма някакъв проблем да се пият по време на бременност, че нали се пият във втората половина от цикъла. :?:

Благодаря!
Благодаря ти, Бени!

*

Лейдито

Билки за забременяване
« Отговор #34 -: Юни 16, 2005, 21:06:37 pm »
Фреш не знам точно кой хормон регулират, за това трябва Зори да се пита, но знам, че като ги пих изследването ми е нормални хормони по средата на референтните стойности.
Фитотерапевтите са ми обяснили, че се пият до гестириране на бременност.
Имат нова рецепта между другото за овулация
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Билки за забременяване
« Отговор #35 -: Юни 17, 2005, 08:25:24 am »
Аз ще се правя в понеделник изследване на хормоните. Пия билките от три месеца. Ще видим дали има някаква промяна.
*
Билки за забременяване
« Отговор #36 -: Юни 17, 2005, 09:13:32 am »
И аз най-накрая си ги купих и започнах да пия сега клинавичето. Аптекарката ми обясни да го пия един месец и до 11 ден на следващия цикъл, след което започвам с другата смеска до цикъл. Но въпроса ми е следния - на следващия пак ли се пие до 11 ден клинавиче и след това пак другия чай до цикъл?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Билки за забременяване
« Отговор #37 -: Юни 17, 2005, 09:17:15 am »
Аз пих клинавиче един цял месец и на втория до 11 ден. След това започнах сместа.
Обаче както и се очакваше незабременях.
И от следващия цикъл пия клинавиче до 11 ден, а от 11 - сместа. И така вече два месеца.
Ами имам толкова много клинавиче, пари са се давали, да се изпие :wink:
Шегувам се, разбира се, четох и разпитвах и затова започнах по тази схема.
*
Билки за забременяване
« Отговор #38 -: Юни 17, 2005, 10:22:13 am »
Много благодаря Лали, значи ще си го пия до 11 всеки цикъл :)
А по време на М пиеш ли го?
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Билки за забременяване
« Отговор #39 -: Юни 17, 2005, 10:23:21 am »
Да, клинавичето може да се пие по време на М.