Тани, благодаря ти, за отговора, мила! Знам, че не ти е никак лесно!
Питам, защото ми са проблем и парите, и отсъствието от работа.
Мен док ме вика няколко дни преди цикъла - не знам защо!? После, винаги ме е викал на 1-2-3 ден и по къс протокол. При него не съм правила на ЕЦ. Сега ще ми е първи такъв опит. Бяхме решили минала година опитът също да бъде такъв, но понеже той ми пое процедурата, предпочете силна стимулация и аз нямаше как да се противопоставя. Опитът ми излезе около 10 000 лв, а като махнем цената на процедурата - 3120 лв при него, направете си сметка колко пари съм дала за лекарства, пътни, хормони, изследвания... Все си мисля, че ако живеех по-близо до София, то за тези пари щях да направя 3-4 опита поне. Но, какво да се прави. Значи, мен пак ще ме вика 4-5 пъти. И друго - до сега не съм имала неуспешни бремености и док смята, че нямам нужда от допълнителни изследвания. Аз, обаче се срещнах с доц. Конова, д-р Тодорова и д-р Ковачева и направих всичко, което те ми препоръчаха и сега излязоха куп проблеми.
Не знам как ще кажа на док, как ще реагира той? Някой друг в моята ситуация?
Ех, момичета, как ми се иска, поне една от нас да се похвали до края на тази година! А всички останали - догодина! Стискам палци на всички и силно ви прегръщам!