0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Re: напреднала възраст - нека се подкрепим взаимно
« Отговор #400 -: Юли 16, 2008, 00:24:54 am »
Сега се замислям....май нямаме скоро бременелка от нас "каките", а?
Време е някой скоро да се разпише, да не издаваме фронта!
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

wild cat

• 404
  • Няма начин да няма начин!
« Отговор #401 -: Юли 16, 2008, 09:10:42 am »
Момичета,какво значи напреднала възраст над 35??????????Аз след месец ставам на 35 и съвсем не се чувствам в напреднала възраст.Що се отнася до това да имаш деца в тази "напреднала"възраст ще ви кажа- в напредналите развити общества-каквото очевидно не е нашето в България-та там в напредналите жените раждат след 30 години.Първо се образоват,после се реализират и на края създават деца.Имам едно детенце и сме в процес на правене на второ.Имам подозрения,че няма да стане бързо защото имам проблеми с щитовидната жлеза,но ако стане се надявам да имам и трето около 40-ресетте.Е това е Божа работа,но много би ми се искало,и хич не бих се притеснявала от възрастта си.Аз на това му викам перфектната възраст за гледане на деца-с мъдрост и здрав разум.
Дано успееш да осъществиш мечтата си за три дечица! Успех! :)
« Отговор #402 -: Юли 16, 2008, 18:44:53 pm »
 :D сега сме още на фаза-правене на второ,щото ако с него не се справиме няма как да го прескочиме и да отидеме на трето. :D.За съжаление живота е това,което ни се случва докато си правиме разни планове т.е. моите планове може да с в разрез с това,което ще се случи.Успех желая на всички тук защото зная че целта и на вас е същата като нашата-БЕБЕ.
« Отговор #403 -: Юли 16, 2008, 18:50:41 pm »
И особено много желая успех на тези,които все още нямат нито едно дете,защото аз поне едно имам.Не се отказвайте,всичко през което преминавате-а то е много трудно-си заслужава. :goodluck: :bighug:
« Отговор #404 -: Юли 21, 2008, 17:51:20 pm »
След малко повече от месец ще стана на 37. С вторичен стерилитет съм (запушени тръби в следствие на ендометриоза). От 2002 правим опити за второ дете, но от края на миналата година се заехме сериозно. Живот и здраве + късмет, есента предстои ин-витро при д-р Стаменов. Ние също искаме 3 деца, та се надяваме, ако успеем с ин-витро току виж сме извадили късмет да са близнаци :-)
Пожелавам късмет и успех на всички нас, независимо дали се борят за първо, второ или трето дете :kiss:
« Отговор #405 -: Юли 30, 2008, 17:13:27 pm »
Ето че някакси неочаквано и аз се оказах на 34, че и с вторичен стерилитет(преди 9г. преживях мола), а и с куп други болешки, които некадърни доктори така и не излекуваха. Доста време престрадвахме моя мисед и не смеехме въобще да помислим за бебе, а сега ми идва да си откъсна главата, щото ако бях започнала с изследванията и лечението по-рано, може би и вече щеше да има резултат, ама каквото станало-станало...Мисълта ми е, че за всеки от нас някъде си има план и като ти е писано да станеш майка на 40, няма да ти се случи на 30, а аз вярвам, че на всички ни това е писано, наистина го вярвам!
И един пример, свекърва ми има втори брак с мъж, който нямаше деца. Тя беше на 40. Всички й казваха,че при две големи деца хич и не й трябва да се мъчи за още едно, но тя много искаше да подари детенце на втория си съпруг. И така след 3 години опити, на 43г. тя роди момиченце по нормален начин.Малкият дзвер, който е с 21г. по-малък от мъжа ми и като той я разхождаше в градинката събираха умилителни възгласи:"Ау, какъв млад татко!", е вече на 12.
Невероятното и странното е, че веднага щом престана да кърми свекърва ми влезе в менопауза!
Представяте ли си!Значи, писано й е било.
Стана малко объркано, но всъщност исках да кажа: Кураж и горе главите!Ще бъде!
Обичам ви!

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
« Отговор #406 -: Юли 30, 2008, 17:19:13 pm »
Inke Tinke,
Успех и мерси за куража  :D

П.С. С твоите крехки 34 си далеч още от тази тема :wink:
*
« Отговор #407 -: Юли 30, 2008, 17:25:27 pm »
Inke Tinke, ти наистина си много младо още!!! Но си абсолютно права! Важното е да се прави нещо по въпроса - дали ще е по старомодния начин, дали ще е с помощта на клиника, няма значение. Просто, работният процес не бива да се спира и да се повлиява от временните неуспехи и отчаяние! И накрая всички ще успеят!!!

mmery, от снимка на снимка ставаш все по-хубава! Пу, пу!!! :D
« Последна редакция: Юли 30, 2008, 17:44:36 pm от DivaRoza »
« Отговор #408 -: Юли 30, 2008, 18:28:21 pm »
mmery, от снимка на снимка ставаш все по-хубава! Пу, пу!!! :D
хи хи  :D любимка ми е тя, любимка, такава лъчезарност ме зарежда. И доколкото и аз не съм от най-намусените ми е приятно да я гледам :D

Иначе, да  :D,  трябва да се действа по въпроса. И както Osiana отбеляза, е вече крайно време някой/и да се отчита/т  :wink: 
Това, че проблемът се решава трудно, не значи че няма решение ... Всеки трябва да го намери за себе си  :D
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #409 -: Юли 30, 2008, 19:52:56 pm »
Аз съм на 31год.и се борим със съпруга ми с вторичен стерилитет ,но съм решила до към 37-38год да не губя надежда и да не спираме с опитите.За сега имаме една неуспешна инсеминация ,но сега август ако всичко е наред ще бъде втората .Пък да видим какво ни е писано.Успех на всички казвам че до към 37-38 год няма да се откажа не поради факта за възраста ,колкото заради това че детето ми става вече много голямо и може то да има деца.Тогава ще е към 21-22год.Инъче възраста не никаква пречка никой да не се отказва ,заради нея.Успех на всички още сме млади  :D
« Отговор #410 -: Юли 31, 2008, 12:43:48 pm »
Знаете ли, все повече си мисля, че всички примери за жени, родили след 40 показват само, че духът, вярата, правенето на нещо, упоритостта са далеч по-важни от възрастта, пък и тук има толкова изстрадали момичета на по 25-27 години, че май наистина възрастта не е от значение. А иначе на мен ежедневно ми се обяснява, предимно от "доброжелатели", че на мойта възраст трябва да се позамисля дали вече не ми е късно, дали да не се захвана с нещо друго- абе, светът, изглежда, е пълен с доморасли философи, които изгарят от желание да си споделят идиотските възгледи...Но ние не им обръщаме никакво внимание, нали?
Много съм благодарна, че ви има!
Кураж и обич!

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
« Отговор #411 -: Юли 31, 2008, 13:01:28 pm »
Аз скоро ставам на 40 и вече имам син. Пуснах тема вече за мойта история. Винаги има надежда.
« Отговор #412 -: Юли 31, 2008, 14:58:05 pm »
Туто,
Ти си прекрасен пример за борбеност и целеустременост :D

Да сте живи и здрави със сладък бебо  :D
*

adi1971

• *
  • 41
  • направи каквото трябва пък да става каквото ще
Re: напреднала възраст - нека се подкрепим вза
« Отговор #413 -: Юли 31, 2008, 20:15:10 pm »
и аз така на 37  :oops:и в мен бушуват  разни мисли но накрая си казвам че целта е една  ylinfant и че ще опитвам идо 50 preggo
« Последна редакция: Юли 31, 2008, 20:16:46 pm от GVENDOLIN »
*
« Отговор #414 -: Юли 31, 2008, 23:13:57 pm »
Аз през юни навърших 38, но от сега се замисляме за второ. Нищо, че ще съм прехвърлила 40 лазарника. Акъла ми от 20 години насам не е мръднал  :lol:.

« Отговор #415 -: Август 01, 2008, 13:06:57 pm »
И ние кроим планове за второ. Така че дерзайте мацки! Никога не е късно. Пък и не се чувствам въобще на толкова, а май съм си останала и аз на 20 :lol:.
« Отговор #416 -: Август 03, 2008, 23:13:03 pm »
Момичета,място за отчаяние няма.Днес се върнах от море.Последните дни от почивката бяхме пре приятели във Варна.Вчера вечерта се събрахме повечко хора като за последна вечер и на нашия приятел му се обадиха да му кажат че братовчетка му е родила близнаци - а тя е на 44 години.След мтого мъки и какви ли не опити вчера жената е родила двете си деца заченати интивтор.На нея и бебетата желая да са живи и здрави,а на вас горе главата - ще стане ще видите. :D
*
« Отговор #417 -: Август 04, 2008, 10:47:32 am »
Ех, момичета, как добре ми действате само;-)) Добре че сте вие;-)))
Смело напред и дано се сбъднат най-съкровенните ни желания!
*
« Отговор #418 -: Август 05, 2008, 18:03:23 pm »
Сега се замислям....май нямаме скоро бременелка от нас "каките", а?
Време е някой скоро да се разпише, да не издаваме фронта!

Аааа има има не е като да няма  :)...... аз се издавам  :wink:.... след 2 месеца ставам на 40 сега съм в 14 г.с. моля се на БОГ всичко да бъде наред до края  :D. Та така... няма отказване момичета !!!
"Всеки от нас се ражда, защото преди това Бог го е обикнал, оценил, видял е смисъл в това и той да стане част от мирозданието"

Митрополит Антоний Сурожки
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #419 -: Август 05, 2008, 18:04:11 pm »
Грасо, лека и безпроблемна до края! :lol:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю