0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: напреднала възраст - нека се подкрепим взаимно
« Отговор #360 -: Март 13, 2008, 22:07:07 pm »
Тъй много се радвам за бременните момичета! Кураж и на другите - все още опитващи и надяващи се - и аз имах късмет едва на 5-то инвитро и на 39 г. Стискам ви палци! (А как ми се иска още едно бебенце да имам...)
Браво Боровинке. Момичета като тебе не спират да вдъхват кураж и надежда,че възрастта не  е причина да се отказваме.
« Отговор #361 -: Март 17, 2008, 22:30:39 pm »
Толкова отдавна искам да напиша нещо в тази тема.
Все ми се искаше да е позитивно и да  е весело. Но все като отворя сайта ми се плаче.
Вече 5г минаха в очакване. След 15 дни ставам на критичните 35г.
За толкова време, вече с почти никой не споделям по темата , какво да им кажа на приятелите ми, то си е едно и също. Само дето сърцето ми все повече се свива а мъката ме залива като водопад.

Момичета благодаря ви, че ви има, за да мога да продължа напред.   :bighug: :bighug: :bighug:
Когато не се чувстваш добре, защото не си получил това което искаш, просто се стегни и бъди щастлив, защото Бог е измислил нещо по-добро за теб.
*

sunnynevi

• 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
« Отговор #362 -: Март 18, 2008, 09:25:32 am »
Няма място за отчаяние Мария, недей така :DНе спирай да вярваш и да се бориш :wink:Има толкова момичета чийто мечта се е сбъднала след години  :balk_87:Не се затваряй в мъката си, мисли позитивно и вярвай!!!Понякога живота ни подлага на изпитания, просто трябва да издържим :wink: :bighug:

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #363 -: Март 18, 2008, 09:55:58 am »
След 15 дни ставам на критичните 35г.

Що пък критични??? 8O
*

sunnynevi

• 273
« Отговор #364 -: Март 18, 2008, 10:12:55 am »
Да, представяш ли си?!
Онзи ден приятелка ми разказва как нейна близка, която ставала на 21 цял ден плакала 8O и искала подаръци- кремове против бръчки :jump12:и то за над 30 години :balk_149:!!!Аз, незнам, но според мен всичко е въпрос на вътрешен, душевен комфорт, който в крайна сметка самите ние трябва да си създаваме :wink:!!!Иначе...какво са годините-просто някъкви си цифри! :balk_96:Моята кръстница е родила на 40 години, прекрасно здраво момченце :wink:Така че, усмихвайте се повече и бъдете силни :bighug:

« Отговор #365 -: Март 18, 2008, 14:51:38 pm »
След 15 дни ставам на критичните 35г.

Че какво им е на 35-те????  8O 8O 8O Такааава хубава младежка възраст, че ум да ти зайде, честно :lol: :lol: :lol: Ей го на, като се загледаш в девойките от темата, ще видиш, че всички сме на по 18 :wink: и си се чувстваме мнооого добре в кожата си  :lol: :lol: :lol:
Ся, че има още какво да се желае, че си имаме по една мечта - имаме си, ама това не значи, че трябва да се тръшкаме... Хаамаха де!

Така че девойко, хич не унивай :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #366 -: Март 18, 2008, 18:34:26 pm »
Включвам се и аз, надявам се да не ви обидя. Радвам се за всички вас, за успелите момичета-много. Да, вие сте момичета и то страхотни. Единствено Рали пат, познавам лично и се възхищавам на силата на духа и, затова е и уважавам много. Рали,  :youwoman:  :bighug:

Не спирайте да вярвате, моля ви! Днес научих, че в клиниката на д-р Стаменов е забременяла жена на 48 години, представям си колко е щастлива. Мария, 35 е много хубава възраст за майчинство, аз станах майка на 31 и не съжалявам. Не че съм имала избор, разбира се. Дай боже да го изпиташ скоро, мила!

Прегръщам ви всички, и се надявам поста ми да не ви е засегнал.  :bighug:

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

mimozinq

• **
  • 52
  • Животът е чудо
« Отговор #367 -: Март 18, 2008, 18:58:02 pm »
Аз съм на 36 год. и съм бременна, надявам се този път успешно!
Искам цялата вяра на света да я дам на жени като нас! Искам цялата доброта и надежда да е при даряващите живот- наистина няма по-велико нещо!
След толкова ходене по мъките, дано Господ е с мен и всяка от вас!
*
« Отговор #368 -: Март 18, 2008, 19:31:11 pm »
Честито, Мimozinq! Това е чудесна новина!
Наслаждавай се на бремеността си! Лека и безпроблемна до края!

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #369 -: Март 18, 2008, 20:41:22 pm »
mimozinq, честито!
Такива новини много ме радват.
Леко бременеене и здраво бебе!

Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #370 -: Март 18, 2008, 22:26:16 pm »
mimozinq, честито и Бог да те пази! Бъди най-слънчевата МАМА и се наслади на всеки миг от това вълшебство!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #371 -: Март 18, 2008, 22:27:36 pm »
Аз съм на 36 год. и съм бременна, надявам се този път успешно!
Искам цялата вяра на света да я дам на жени като нас! Искам цялата доброта и надежда да е при даряващите живот- наистина няма по-велико нещо!
След толкова ходене по мъките, дано Господ е с мен и всяка от вас!
Честито и лека бременност!
*
« Отговор #372 -: Март 19, 2008, 09:57:50 am »
Честито на всички бъдещи мами;-))) Много се радвам за вас момичета! Стискам силно палци всичко да е наред до края и да станете щастливи и горди мами на здрави и ревящи бебоци ;-)))
DivaRoza, Simba, Faith_Hope, Mimoziniq , браво на вас момичета, толкова много надежда и кураж вдъхвате на нас останалите!
А на останалите - хайде милички вече да се местим в другия форум, до лятото ви давам срок;-))))) И никой да не се мотае повече!!!
Прегръщам ви всички   :bighug: :bighug: :goodluck:
*

sunnynevi

• 273
« Отговор #373 -: Март 19, 2008, 10:05:53 am »
 :bighug: :dance2: :flower: Поздравявам и аз всички мами!!!Няма по-голямо щастие от тази сбъдната мечта!Лека бременост милички!Стават чудеса, знам си аз :wink:! preggo

*

wild cat

• 404
  • Няма начин да няма начин!
« Отговор #374 -: Март 19, 2008, 10:26:46 am »
Честито на всички бъдещи майчета! :P
Как искам и аз да съм сред вас! 
Моят биологичен часовник е доста напред във времето вече, но се надявам един ден и ние със съпруга ми да си имаме едно сладко здраво бебенце.
Желая на всички много късмет и сили, успешна бременност и прекрасни здрави бебчета! :P
« Отговор #375 -: Март 28, 2008, 00:23:08 am »

Цитат

Че какво им е на 35-те????  8O 8O 8O Такааава хубава младежка възраст, че ум да ти зайде, честно :lol: :lol: :lol: Ей го на, като се загледаш в девойките от темата, ще видиш, че всички сме на по 18 :wink: и си се чувстваме мнооого добре в кожата си  :lol: :lol: :lol:
Ся, че има още какво да се желае, че си имаме по една мечта - имаме си, ама това не значи, че трябва да се тръшкаме... Хаамаха де!

Така че девойко, хич не унивай :lol: :lol: :lol:
благодаря за окуражителните думи
само дето като 18 годишни вярвахме, че всичко е възможно а сега трябва бая честичко да се подсещаме  за тази истина.
Желая на всички нас да видим чудото на живота а не само да вярваме. preggo
Когато не се чувстваш добре, защото не си получил това което искаш, просто се стегни и бъди щастлив, защото Бог е измислил нещо по-добро за теб.
« Отговор #376 -: Юни 18, 2008, 15:09:06 pm »
Аз съм на 35 без малко.Омъжих се на 23г.,след безуспешни опити,много скрита мъка  ,вече се бях примирила,че господ така е решил.... Но ето,че на 27г. бях бременна,не можех да повярвам ,че ми се случва ,дъщеря ми се роди и още не можех да повярвам.Минаха години,бях толкова щастлива и си казах-Толкова е хубаво,че искам да го преживея отново!Навърших 33г. и започнахме опитите за друго дете.Минаха 6 месеца неуспешно,кошмарът от преди години се връщаше,заглеждах всяка бременна с благородна завист...и така мина  годината аз навърших 34г.през октомври.След 3 месеца обаче- закъснение и  положителен тест,радостта беще голяма ,обаче за кратко...Б началото на трети месец ,при контролен преглед без никакви оплаквания гинекологът установи: ембрионът няма пулс.Обясняваше ми ,че така било по добре ,че за изгубена бременност в такъв срок не трябва да се съжалява...,а аз го слушах като че ли не говори за мен.Последва кюртаж и край.Сега трябва да се пазим 6 месеца,преди да опитаме пак.Сега страхът ми вече не е само дали ще се получи ами и дали ще е успешно?Не минава нито ден в който да не мисля за това.Терминът ми беше на рождения ден-35тия,каква ирония на съдбата,но така е решил господ...Сега чакам да минат месеците и пак отново, пък каквото е писано ще го приема.ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ УСПЕХ!!!
« Отговор #377 -: Юни 18, 2008, 17:18:00 pm »
Момичета мисля че не възраста е големият проблем а как мислим за нея!!!!
Аз на 37 забременях,на 38 родих.....имам приятелки наскоро на 41 забременя и сега чака а друга коята на 41 роди без проблеми ,та......
Честито на всички които са в очакване да срешнат своите рожби скоро !!!
За притесненията .....те са безкрайни.....дали ще забременея,износя,родя.............и така докато пораснат ,и после пак продължават как се справя ,как си гледа семейството......та пазете си нервите и се притеснявайте колкото може по-малко.
Късмет на всички !! :lol:
« Отговор #378 -: Юни 18, 2008, 19:51:13 pm »
Омъжих се на 28г. Ако някой ми беше казал , че няма да имам деца толкова време, щях да му кажа: Това няма да го преживея. Обаче човешката душа е по-корава и от камък. Последва 13 год. стерилитет, при което изтърпях бабешки простотии  маскирани, като добронамерени съвети, които трябваше да търпя, защото така трябвало. Изтърпях некадърни лекари, които по-скоро създават проблеми, отколкото лекуват. Ядеше ме празнотата. Обаче вървях по белия път и когато ми беше трудно се правех на силна. Сега ако някой ще ми каже, че съм била възрастна. Само да не го пипна, че не отговарям.
Докато дишам се надявам Господ да е с мен! Пожелавам на всички да е и с вас!
*
« Отговор #379 -: Юни 19, 2008, 11:26:56 am »
green apple,  :bighug: :goodluck:
Успех и късмет, миличка;-))))От сърце!