Да кажа и аз нещичко за успокоение на духа...
И при трите ми опита ИКСИ не съм имала проблем с отделяне на яйцеклетки.
Има в изобилие,но имплантация не се получава.
При последния опит, стимулацията беше най-лека за мен /предните 2 бях хиперстимулирана/ с много добри резултати 13 яицеклетки ,12 се оплодиха , върнахме 2 при трансфера и замразихме 5 сладоледчета.
На 11.03 направихме трансфер със тях ...всъшност те бяха 5 ,но 1 един започна да се развива добре след размразяването и един се опитваше да оцелее .Върнахме юнака и хилавичкия дето оцеля...не им е лесно на горките -топят ги в азот ,после в някакви хидратанти...
След няколко дни почна да ми се пишка ужасно,помислих си настинала съм точно това ми трябваше сега.
На следващия ден започна и упорито гадене и слюнкоотделяне....и това на 6 ден от трансфера...
Започнаха да ми се въртят едни мисли в главата,на 8 ден си направих 1 уринен тест отчете мноооого бледа черта,сянка чудиш се дали я има или няма.Пуснах и кръвен тест-10.68
обнадеждаващо!
На 10 ден пак пишкаш чертата хубава, изразителна ,обадих се на док.Той ме повика с теста
и разбира се честито с едно голямо наум - да започне да се развива....тъй като е твърде рано!
Изчаках до събота за да си пусна следващото чхг, да видя как се покачва ,но беше вече беше паднало 7. 98 ...Уринния е с много бледа черта...
Не съм имала Прегнил, които да ми даде фалшив + резултат.
Разбира се разочарование сълзи...
Но и надежда! Голяма !
Досега не съм имала имплантация не се получи когато бях на 31,33 ,36 г ...получи се сега ,когато съм на 38 и то трансфер със замразени !
Просто това ,което се случи ....дори и с неуспешен финал е голям успех ! И ме изстрелва нагоре и ми дава сили...
Така ,че мили момичета надежда има за всяка от нас !Просто не я изоставяйте!
Намерете сили да си я запазите...щото аз я бях загубила вече ...
Дано ви вдъхна малко кураж
!
Успех!