0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: напреднала възраст - нека се подкрепим взаимно
« Отговор #300 -: Февруари 12, 2008, 16:11:02 pm »
Ех, момичета,...... аз много не обичам да влизам тук, има толкова мъка. Кога ли ще има и щастие, мамка му и късмет.
*
« Отговор #301 -: Февруари 12, 2008, 18:22:00 pm »
Аз съм на 39 години и при опитите на дълъг и къс протокол не стигах до трансфер, но на естествен цикъл реагирах човешки :)
първият път 2 ембриона, вторият път - 3 ембриона, на третия опит имаше само 1, беше тръгнал да се развива по-рано, но пък излезе упорит :)
Така че при мен естествения цикъл се оказа най-подходящ.
Успех на всички :)
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #302 -: Февруари 22, 2008, 09:11:05 am »
Днес съм много щастлива!
Още една от нас е вече бременна.
Тя сама ще си каже.
Много се радвам.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #303 -: Февруари 22, 2008, 09:37:27 am »
Днес съм много щастлива!
Още една от нас е вече бременна.
Тя сама ще си каже.
Много се радвам.

Така е, и аз също много се радвам за нея. Дано има повече такива новини в тази тема. :D
*

sunnynevi

• 273
  • Слънца и усмивки за всички!!!
« Отговор #304 -: Февруари 23, 2008, 12:47:32 pm »
Здравейте мили момичета :wink:
Записах се на преглед при Д-р Персенска в клиника"Надежда"При Д-р Стаменов графика е пълен чак до 2009-та.Сега само чакам да дойде времето за прегледа и да решим какво ще правим :balk_83:Изпълнена съм с вяра и надежда, знам че всичко ще е наред и  че на всички ни мечтите ще станат реалност!Има толкова много бебета родили се след категорични диагнози, някой след години опити и ходене по мъките, но важното е че в крайна сметка нещата се получават!!Аз вярвам :balk_21:

*
« Отговор #305 -: Февруари 25, 2008, 10:13:28 am »
Здравейте милички, много се радвам, че още някоя от нас е успяла;-))) Много сме готини всички, независимо, че малко са ни посребрени косите ( нали редовоно се боядисваме :wink:), важното е, че не се предаваме, не ОЩЕ, не и НИЕ!!!
Обичам ви всички  :bighug: :bighug: и УСПЕХ!!!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #306 -: Февруари 25, 2008, 10:18:07 am »
Цитат
...че малко са ни посребрени косите...

Ааа, мойте още не са!  :lol:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #307 -: Февруари 25, 2008, 10:40:44 am »
Оси, това е чудесно, признак на добър ген;-))))
Гледам, че от 13.12 не си писала нищо в дневника, нали няма да се предаваме, мила? :nono: :balk_602:
*
« Отговор #308 -: Февруари 25, 2008, 12:17:13 pm »
Да кажа и аз нещичко за успокоение на духа... :)
И при трите ми опита ИКСИ не съм имала проблем с отделяне на яйцеклетки.
Има в изобилие,но имплантация не се получава.
При последния  опит, стимулацията беше най-лека за мен /предните 2 бях хиперстимулирана/ с много добри резултати 13 яицеклетки ,12 се оплодиха ,  върнахме 2 при трансфера и замразихме 5 сладоледчета.
На 11.03 направихме трансфер със  тях ...всъшност те бяха 5 ,но 1 един започна да се развива добре след размразяването и един се опитваше да оцелее .Върнахме юнака и хилавичкия дето оцеля...не им е лесно на горките -топят ги в азот ,после в някакви хидратанти...
След няколко дни почна да ми се пишка ужасно,помислих си настинала съм точно това ми трябваше сега.
На следващия ден започна и упорито гадене и слюнкоотделяне....и това на 6 ден от трансфера...
Започнаха да ми се въртят едни мисли в главата,на 8 ден си направих 1 уринен тест отчете мноооого бледа черта,сянка чудиш се дали я има или няма.Пуснах и кръвен тест-10.68
обнадеждаващо!
На 10 ден пак пишкаш чертата хубава, изразителна ,обадих се на док.Той ме повика с теста :) и разбира се честито с  едно голямо наум - да започне да се развива....тъй като е твърде рано!
Изчаках до събота  за да си пусна следващото чхг, да видя как се покачва ,но беше вече  беше паднало 7. 98 ...Уринния е с много бледа черта...
Не съм имала Прегнил, които да ми даде фалшив + резултат.

Разбира се разочарование сълзи... :( :( :(
Но и надежда! Голяма !
Досега не съм имала имплантация не се получи когато бях на 31,33 ,36 г ...получи се сега ,когато съм на 38 и то  трансфер със замразени !
Просто  това ,което се случи ....дори и с неуспешен финал е голям успех ! И ме изстрелва нагоре  и ми дава сили...
Така ,че мили момичета  надежда има за всяка от нас !Просто не я изоставяйте!
Намерете сили да  си я запазите...щото аз я бях загубила вече ...
Дано ви вдъхна малко кураж :)!

Успех! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*

lidi

• 153
  • За умния стига и намек
« Отговор #309 -: Февруари 25, 2008, 17:22:45 pm »
Мила Divna,
Найстина ме зареди с положителна енергия и вдъхна кураж/последните два цикъла нещо се объркаха и попаднах в една дупка :(/.

На теб желая да си все така оптимистично настроена и съдбата да ти поднесе най големия и желан подарък  :babyflips:
Успех!!! :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #310 -: Февруари 25, 2008, 17:31:24 pm »
Divna,  :bighug:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #311 -: Февруари 25, 2008, 17:58:55 pm »
Дивна, ти наистина си човек зареден с много позитивизъм! Казат,че щастието може да се открие навсякъде, дори и в най-дребните неща. Е, аз ти желая най-голямото щастие на света-да родиш,отгледаш и възпиташ своето собствено дете! На всички вас момичета пожелавам същото!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #312 -: Февруари 25, 2008, 19:52:13 pm »
Divna -  :bighug: !

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #313 -: Февруари 25, 2008, 20:31:02 pm »
   Divna,ти си наистина един прекрасен човек,на който искрено се възхищавам!Благодаря ти за куража,който ни даваш и от сърце ти желая да успееш!
*
« Отговор #314 -: Февруари 25, 2008, 21:11:59 pm »
За всички момичета има надежда!!! Въпрос на време е!!!
Има болка, има умора от пътя, писва ти на моменти, но ако се стои на едно място, със сигурност няма да се стигне до целта. Стискам палци на всички и не се съмнявам в успеха на всяка една от вас!!!!
*
« Отговор #315 -: Февруари 25, 2008, 21:42:14 pm »
Дивна, желая ти в най-скоро време да бъдеш възнаградена за твоята вяра и упоритост с най- прекрасното бебче!  :goodluck: :babyflips:
*

Pesheck

• *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
« Отговор #316 -: Февруари 26, 2008, 01:38:29 am »
Я и аз да се наредя при вас. На 37 съм вече. Пробваме от май са 5 вече години. Загубих почти година с други здравословни проблеми. Дори се бях отказала. Но сега нещата се изясняват. И аз пак вирнах опашка. Продължавам.
Само се чудя инсе ли да правя или направо да вадим тежката артилерия. Пък и това за свободните часове при Стаменов хич не ми допада. Ама ще видим.
Успех ви желая на всички "какички"
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #317 -: Февруари 26, 2008, 09:18:03 am »
О, Пешек, добре дошла тук!!! :D
*
« Отговор #318 -: Февруари 26, 2008, 10:20:50 am »
Да взема да се запиша и аз. На 37 години съм.При проблемите са и от двамата. Аз също не мисля да пробвам с инсе, а направо да отивам на тежката артилерия-ин-витро. Утре като отида при д-р Персенска ще решим кога най-рано мога да започна.
« Отговор #319 -: Февруари 26, 2008, 14:37:07 pm »
И ме изстрелва нагоре  и ми дава сили...
Така ,че мили момичета  надежда има за всяка от нас !Просто не я изоставяйте!

Дано ви вдъхна малко кураж :)!

Благодаря за прекрасните думи и оптимизма ,с който ме зареди.Огромен късмет и занапред, Divna!
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю