0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: напреднала възраст - нека се подкрепим взаимно
« Отговор #260 -: Ноември 30, 2007, 21:49:45 pm »
Lily_v, mimozinq, daliana, успех с изследванията и процедурите, каквито и да са те!!!
*
« Отговор #261 -: Декември 02, 2007, 17:11:01 pm »
Ние го напрвихме малко като раците:
Бяхме по на 26-27 години, когато ни казаха да си осиновим дете, защото друг шанс нямаме да станем родители. И така войната започна...
След извесно време лечение направихме 2 ИКСИ-та, защото друг шанс...
Продължихме да се борим и спермограмата се подобряваше...
Направихме няколко инсеминации...
Е, загубихме няколко битки, но не и войната. Последва операция от варикоцеле и едногодишно затишие в чакане и обмисляне какво да правим. И докато мислихме, мислихме се появиха двете чертички.
Следващата година през юни ще стана на 38, а живот и здраве,ако всичко е наред, бебето ще се роди през юли.
Естествено, че ще е раче. След толкова рачешки опити на мама и тати...

*
« Отговор #262 -: Декември 02, 2007, 17:38:21 pm »
Abloy, много хубава история с позитивно внушение и завършек!!! И аз тайничко си се надявам да ми се случи нещо такова, все пак и изключенията по хората ходят, нали?!  :D
На теб - успех!!!
*
« Отговор #263 -: Декември 02, 2007, 19:20:41 pm »
 Abloy, много се радвам за вас! Честито! Лека бременност и успешен финал! Ще си направиш най-хубавия подарък за рождения ден! Истории, като вашата ни дават кураж и надежда да продължаваме да се борим и да се надяваме!

*
« Отговор #264 -: Декември 05, 2007, 11:33:50 am »
Браво :balk_47: :balk_46: :balk_48:
« Отговор #265 -: Декември 05, 2007, 12:25:37 pm »
Иха, Аблоу, много се радвам като разбера за токива чудно завършващи епопеи, много късмет и здраве ти желая!

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #266 -: Декември 05, 2007, 13:13:26 pm »
Abloy, честито! Такива истории приключили с хубав край ме карат да настръхвам и ми припомнят думите: Помогни си сам, за да ти помогне и Господ. Вие сте много силни хора щом след 12 години опити не сте се отказали и ето сега вашата мечта е на път. Бъдете много щастливи.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #267 -: Декември 05, 2007, 18:26:25 pm »
Abloy, честито!  :D и от мен

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #268 -: Декември 05, 2007, 19:48:58 pm »
Аблой, и от мен едно голямо "Честито"....Абе знам си аз, че рачетата са си упорити - и аз като вас съм рачка, така че "едно напред, две встрани", но винаги стигаме там, закъдето сме тръгнали.  :) Много хубав завършек на вашия дълъг път, който само може да дава допълнително сили на всички, които все още вървим по него, независимо от възрастта.
*
« Отговор #269 -: Декември 05, 2007, 19:53:41 pm »
Аблой,честито и от мен!Лека бременност ти желая.И ние  сме раци и двамата,но вървим една назад и две напред :D
*
« Отговор #270 -: Декември 05, 2007, 19:56:47 pm »
Забравих да добавя,че догодина и аз ставам на 38,но борбата продължава....
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #271 -: Декември 05, 2007, 21:24:13 pm »
Abloy, браво, честито. Това са хубави новини.

Надежда има за всички нас, момичета. :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #272 -: Февруари 08, 2008, 05:59:52 am »
и аз съм тук.през август навършвам 35,а  все още минавам за един млад поет.Едно старо момиче почва в мен да личи, с опънати нерви,с уморени очи... :?
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #273 -: Февруари 08, 2008, 06:25:15 am »
Abloy, леки и безпроблемни  :cloud9:и здраво бебче на финала!
И аз съм в тази групичка, скоро станах на 34.Но все още не мисля да се отказвам.
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #274 -: Февруари 08, 2008, 13:52:49 pm »
Гледам, че не сме много активни в тази наша си темичка...та ми се иска да напиша нещо..ама да е хубаво...ами от писалите тук има вече 7 бременелки, (само една още не се е похвалила! :wink:)за които аз много се радвам...успех, момичета, до края! 

*
« Отговор #275 -: Февруари 08, 2008, 13:59:50 pm »
Гледам, че не сме много активни в тази наша си темичка...та ми се иска да напиша нещо..ама да е хубаво...ами от писалите тук има вече 7 бременелки, (само една още не се е похвалила! :wink:)за които аз много се радвам...успех, момичета, до края! 

Миличка, чакам съвсем скоро да напишеш нещо много хубаво в тази темичка! :wink: :hug2:

*
« Отговор #276 -: Февруари 08, 2008, 14:08:33 pm »
Миличка, чакам съвсем скоро да напишеш нещо много хубаво в тази темичка! :wink: :hug2:
С най-голямо удоволствие, стига да имам тази възможност!  :bighug:

« Отговор #277 -: Февруари 08, 2008, 14:13:23 pm »
Здравейте мили всички, хайде и аз да се разпиша: радвам се, че съм в такава прекрасн компания! Аз съм на 38 г. и минала през каквото може да се очаква; отскоро с окрилена надежда - на прага на 4то ICSI.
Успех и прегръдки на всички
:balk_103:  :bighug:
« Отговор #278 -: Февруари 08, 2008, 16:54:56 pm »
Душе миличка... Какво да пиша, като и аз незнам как съм и защо съм... Ударът от втория неуспех беше много жесток, не го очаквах, не очаквах пост-травматична реакция и то тя да настъпи месец след отрицателния резултат... То и затова се бях потопила толкова дълбоко, и почти не пишех...

Сега сбирам сили в шепичка, че да мога да отида пак при док, и да видим какво ще правим, съдбата орисница не ми дава друг избор...

Много се радвам за всички успели, и пожелавам на всички ни да изгрее най-сетне слънце  и на нашата улица...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #279 -: Февруари 08, 2008, 17:55:00 pm »
Ей, Рали,  :bighug: :balk_21: след всяка буря изгрява слънце! Аз търся от теб оптимизъм , а то какво било ! Не се предавай миличка! Ще изгрее и твоето слънцето!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!