Спотайвам се доста време, ама да си призная чистосърдечно - и аз съм от неуспелите "каки" в есенната серия. Втори опит икси, неуспешен. Върнаха ми 3 ембриона, нито един не се захвана. Имам 3 замразени-длъжна съм да опитам и с тях.
Първият ми опит икси беше през ноември миналата година - тогава забременях, но на Коледа прокървих, бебето беше ок,имаше сърдечна дейност, лежах, пих лекарства, уж почти спря кървенето и навръх Нова Година-пак прокървих силно.Бебето продължаваше да е живичко и да се бори, но малко преди 10г.с., седмица след като го бях видяла на монитора,от който ми махаше, се оказа че всичко е приключило. Мисед. Това беше в края на януари. Последва абразио, сълзи, терзания, въпроси.После се изправих на крака, започнах да мисля за следващия опит. И отново неуспех...
Не ни е лесно, момичета, но трябва да намерим сили и да продължим да вярваме. Защото в живота ни се случва или това, в което вярваме, или това, от което се страхуваме. Признавам си че много ме беше страх. Сега ще се опитам само да вярвам, колкото и да ми е трудно.
Кураж и много късмет на всички