Момичета, просто нямам думи, с които да изкажа благодарността си, че се занимавате с моята особа!!! Повече от мили сте, човечни сте!!!
Аз днес съм по-добре. Вчера си взех свободен ден и днес съм свободна да обмисля всичко. Аз за този месец предполагах, че така ще стане, защото един мизерен колега се опита да направи всичко възможно да ме стресира в овулационния ми период. Вседствие на което яйцеклетката и войничетата се уплашиха тотално и са се спасявали, както могат. Не ги виня. Идва ми да убия онзи умник, но това е доста криминална идея, която няма да развивам тук. Обещала съм си, че ако по нечия милост взема, че забременея някога си, напускам всякакви работи и после ще си търся нова. Изключително ви благодаря Гали, Анелия, Гане, Душе! Оценявам го, защото знам, че и вие сте със същите проблеми и това ви прави искрени. Благодарение на вас се ориентирах за избора между инсеминация и инвитро. Ще видим какво ще каже лекарят след три месеца, но май ще почнем и ние с първото. Най-гадното от всичко е, че вървим като слепци напосоки. Ако има някакво ръководство и правила, като например: вървиш толкова и толкова километри пеша, после стигаш малко преди пустинята, там точно се намира извор с "живата вода", от който трябва да вземете и да пиете. Нещо такова с ясни правила. Ама, никой нищо не казва и не знае. Изключително мразя аз лично в живота да се движа насляпо и напосоки. Къде е Добрият Бог да ни подкрепи с някоя дума и да даде някоя инструкция?! Защо ни кара да се чувстваме като изоставени на моменти. Само не ми разправяйте сега за онази измислена притча, че той сега ни носи на ръце! Както и да е, явно ще се появи накрая, за да обере лаврите, че все пак всичко е станало по Негова милост и желание. Нещо, което няма кой да оспори. Хитро го е измислил. Да прощават онези, които съзрят в тъжната ми ирония богохулство!!!
Гане, Душе, прави сте, че на земята има толкова народ, че от нашите дребосъчета нищо няма да и стане!!! Вземам си думите назад!!!
Гали, нали знаеш, мила, че няма вечно оптимистично ухилени и обратното хора? Ние в повечето време се опитваме да излъжем себе си, че сме оптимисти и че всичко ни е наред. Понякога си вярваме, понякога - не. Истина е, че с вяра по-леко се понасят бедите.
Момичета, благодаря ви още веднъж!!!
Лек ден ви желая!!! И поздрави!!!