Душка, преди време, един много симпатичен млад лекар в България ми каза, че нямам никакви шансове да имам дете, да не говорим, че ми обясни, че след ин витро ,също не са кой знае какви моите шансове. Все пак каза, ти си с двурога матка и това много ще ти пречи. Да не говорим за годините - та ти си на 31, как може да си помислиш, че имаш шанс да стане от раз. И понеже най-обичам така да им говорят - събрах си документите и понеже съм инат, казах, че ако трябва ин витро, то няма да е в България и няма да е при този лекар. Ако немските лекари ми кажат - нямате шанс, стара сте, не може да износите тази бременност, то тогава щях да приема всичко и да потърся алтернатива. За мой късмет лекаря тук беше много внимателен, много добър и отзивчив. Обясни ми всичко, каза ми че имам шанс и ме изпрати да си чакам цикъла. Е, аз забременях естествено, но това не означава, че при теб няма никакви шансове след процедура. Човек не се отказва от борбата без бой. Единственото място от където няма как да се върнем е смъртта. Там нещата са категорични и окончателни. Направи консултация с друг специалист, бори се, виж какво ще ти кажат! Не се предавай така лесно! Всички сме хора и всички грешим, никой не е застрахован. А такива категорични изказвания... Аз поне не приемам!