0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: напреднала възраст - нека се подкрепим взаимно
« Отговор #180 -: Октомври 23, 2007, 13:01:36 pm »
Здравейте, аз вече навърших 33  :( и се числя към групата на напредналата възраст.

Оппааа, като гледам тук се появила една кандидатка за дърпане на уши  :lol: :lol: :lol: Хич не искам да чувам приказки от сорта ... на 33 съм ..... еййй девойкооооо.... още си млада... къде си тръгнала с бабите да се класираш, мммм??????
Докато не станем на по 50 надежда има!!!
И да не чувам оплаквания  :lol: :lol: :lol: :lol:

Хайде късмет и успех  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #181 -: Октомври 23, 2007, 13:36:35 pm »
душка не можем да се отказваме на една възраст сме,пак започвам нов опит,пак вярвам,нямам думи.....толкова мисли минават през главата но ме мога да ги опиша.След всеки неуспешен опит мислих че живота свършва,че времето е наш враг и много други такива :( но ето че пак започвам :)Успех на всички!
<a
« Отговор #182 -: Октомври 23, 2007, 13:39:39 pm »
Браво Еганева от кога чакам да напишеш това,бравоооооооооо :bighug:
<a
« Отговор #183 -: Октомври 23, 2007, 16:15:28 pm »
ЕГанева,Браво на тебе !!!Мъжко момиче си и то един път!!!
Вчера цял ден съм ви мислила ..теб,Душка и Та ....,а днес малко светлинка  :P
Пожелавам ти следващият път да изпиташ тъй очакваната радост !!!
Момичета аз навършвам 37 и започвам 38 и не смятам да съм стара и то изобщо а и статистиките за забременяване след 37 год.от инвитро се подобряват и то значително .....
Има още хляб в нас момичета !!!! :lol:
*
« Отговор #184 -: Октомври 23, 2007, 16:49:05 pm »
..... еййй девойкооооо.... още си млада... къде си тръгнала с бабите да се класираш, мммм??????

Ралииии, това за бабите.... Айде моля, моля... :nono:

Жени, радвам се че си взела решение. Пожелавам ти повече късмет следващия път! :D
« Отговор #185 -: Октомври 23, 2007, 17:22:59 pm »
..... еййй девойкооооо.... още си млада... къде си тръгнала с бабите да се класираш, мммм??????

Ралииии, това за бабите.... Айде моля, моля... :nono:

Жени, радвам се че си взела решение. Пожелавам ти повече късмет следващия път! :D

Абе наборе, бабите са над 70 годишни, аз се възмутих на поста  :lol: Ние сме млади зелени, още агнешки крешки  :wink: Така ами ... на мен ЕГН-то незнам какво ми показва, ама на акъл - май май 18 гоня  :wink:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #186 -: Октомври 23, 2007, 17:31:07 pm »
Благодаря ви!!!

Чак се чудя оня ден как съм могла да напиша, че вече нямам мечти.
Човек в отчаянието си какво ли не мисли.

ИМАМ МЕЧТИ И ЩЕ СЕ БОРЯ ЗА ТЯХ!!!
ВЯРВАМ, ЧЕ ЩЕ УСПЕЯ!!!

Много късмет и на вас! :D
*
« Отговор #188 -: Октомври 23, 2007, 18:41:44 pm »
Bubata, Vladyhka, Aneliarousseva -  :bighug: !
Жени, радвам се за теб! Радвам се, че имаш мечти и смяташ да се бориш за тях!
И аз бих искала да се боря, макар и да съм много изморена, но просто няма смисъл. Доктор Стаменов беше категоричен.
Успех на всички!  :goodluck:

*
« Отговор #189 -: Октомври 23, 2007, 19:17:50 pm »
И аз бих искала да се боря, макар и да съм много изморена, но просто няма смисъл. Доктор Стаменов беше категоричен.
Успех на всички!  :goodluck:

Душка, потърси поне още едно мнение. За такова важно нещо не бих се доверила на мнението само на един лекар, пък бил той и най-голямото светило! Желая ти успех! :D
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #190 -: Октомври 23, 2007, 20:01:59 pm »
Душка, преди време, един много симпатичен млад лекар в България ми каза, че нямам никакви шансове да имам дете, да не говорим, че ми обясни, че след ин витро ,също не са кой знае какви моите шансове. Все пак каза, ти си с двурога матка и това много ще ти пречи. Да не говорим за годините - та ти си на 31, как може да си помислиш, че имаш шанс да стане от раз. И понеже най-обичам така да им говорят - събрах си документите и понеже съм инат, казах, че ако трябва ин витро, то няма да е в България и няма да е при този лекар. Ако немските лекари ми кажат - нямате шанс, стара сте, не може да износите тази бременност, то тогава щях да приема всичко и да потърся алтернатива. За мой късмет лекаря тук беше много внимателен, много добър и отзивчив. Обясни ми всичко, каза ми че имам шанс и ме изпрати да си чакам цикъла. Е, аз забременях естествено, но това не означава, че при теб няма никакви шансове след процедура. Човек не се отказва от борбата без бой. Единственото място от където няма как да се върнем е смъртта. Там нещата са категорични и окончателни. Направи консултация с друг специалист, бори се, виж какво ще ти кажат! Не се предавай така лесно! Всички сме хора и всички грешим, никой не е застрахован. А такива категорични изказвания... Аз поне не приемам!
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #191 -: Октомври 23, 2007, 20:35:10 pm »
Гане, благодаря ти за съветите и оптимизма!
Solei, вероятно ще се консултирам поне с още един лекар!
Бях шокирана от това, което ми се случи. Хранех големи надежди, но уви...!
 :bighug: :goodluck: Прегръдки и успех на всички!

*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #192 -: Октомври 23, 2007, 20:38:41 pm »
Душе, за това са приятелите - да вярват, когато твоята вяра е на изчерпване! да те вдигнат, когато се спънеш! Да ти предложат рамо, на което да поплачеш, когато нищо друго не ти остава! Да ти дадат от тяхната сила, за да си силен и ти!
Така че никакво отказване - ние ще вярваме и заради теб! :bighug:
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
« Отговор #193 -: Октомври 23, 2007, 21:01:54 pm »
 :bighug: :bighug: :bighug:

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #194 -: Октомври 24, 2007, 11:31:15 am »
Душе, за това са приятелите - да вярват, когато твоята вяра е на изчерпване! да те вдигнат, когато се спънеш! Да ти предложат рамо, на което да поплачеш, когато нищо друго не ти остава! Да ти дадат от тяхната сила, за да си силен и ти!
Така че никакво отказване - ние ще вярваме и заради теб! :bighug:

:balk_602: :dance2:
*
« Отговор #195 -: Октомври 24, 2007, 11:32:08 am »
Душке, прощавай ако се намесвам неподготвена, видях че си писала - ранен климакс, няма фоликули. Добре де, а с донорска яйцеклетка не може ли? Жената на 56 сигурно така е успяла. В края на краищата има и трети начин - знаем го, цала тема отделна има за осиновяването. Изобщо, да ти кажа, щом по един начин не става, ние ще намигнем на съдбата и пак ще водим някого за малката ръчичка и пак ще четеме приказки за лека нощ. Оф, разревах се. Сега кажи "не", а после си помисли. И при друг лекар също опитай. Прегръщам те.

Косето е на небето.
« Отговор #196 -: Октомври 24, 2007, 11:38:24 am »
Душе, мила... Недей така! Шанс винаги има!

Защо д-р Стаменов беше категоричен, че няма да стане? Какво го наведе на такива мисли? С какво те стимулира и в какви количества? Изследвания?

Някакси не мога да повярвам, че нямаш шанс. Затова, миличка, дай инфо, да видим и да разчепкаме  :lol:

Ааа, и най-важното!!! Да не съм те чула да се предаваш, чуваш ли!!!

*
« Отговор #197 -: Октомври 24, 2007, 15:20:51 pm »
Мадлен, 33 са хубави години /и аз съм на толкова/ и освен това са късметлийски за инсета :D - и двете пишем и в друга тема :D
*
« Отговор #198 -: Октомври 24, 2007, 22:52:11 pm »
Благодаря ви момичета!
Rally_pat, Hope -  :bighug: !
Да, ще разкажа подробно какво ми се случи, само да си подредя мислите.
И разбира се ще очаквам да разчепкате темата и да давате съвети!

« Отговор #199 -: Октомври 25, 2007, 11:35:21 am »
Ох,мили момичета...да ви кажа честно винаги съм казвала на мъжлето ,че ако до 35г. не забременея-край :oops:  Но откакто чета с интерес тази темичка ..повярвайте ми-твърда съм,че ще се борим до край. Доста оптимизъм и вяра ми давате в "борбата"-БЛАГОДАРЯ :balk_81:
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю