0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: напреднала възраст - нека се подкрепим взаимно
« Отговор #160 -: Октомври 21, 2007, 17:18:40 pm »
Е, поне скоро няма да станем БАБИ ! :lol: :lol: :lol:
За жалост някои от нас, като мен н-р няма да станат и МАМИ...никой не ми е крив, като съм се сетила късно...
Момичета, възрастта ни е прекрасна, но не чакайте много време. Аз за жалост изчаках доста години преди да тръгна по лекари, въпреки, че знаех, че не мога да забременея нормално. Е, сега вече е късно... Напрегнатият живот, стресът, нездравословният ми начин на живот и какво ли още не са ми помогнали да вляза по-рано в т.н. критическа възраст. 

« Отговор #161 -: Октомври 21, 2007, 17:27:02 pm »
За жалост някои от нас, като мен н-р няма да станат и МАМИ...никой не ми е крив, като съм се сетила късно...
Това, че не можеш да имаш твое биологично дете, не значи, че не можеш дастанеш МАМА, пък някой ден и БАБА. Всичко е в главите ни. Няма нищо по-хубаво и по-уморително  :) от това да бъдеш майка. Успех ти желая.
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
*
« Отговор #162 -: Октомври 21, 2007, 17:30:40 pm »
Е, поне скоро няма да станем БАБИ ! :lol: :lol: :lol:
Момичета, възрастта ни е прекрасна, но не чакайте много време. Аз за жалост изчаках доста години преди да тръгна по лекари, въпреки, че знаех, че не мога да забременея нормално. Е, сега вече е късно... Напрегнатият живот, стресът, нездравословният ми начин на живот и какво ли още не са ми помогнали да вляза по-рано в т.н. критическа възраст. 
Никога не е късно.
И ти ще успееш, вярвай в това!
*
« Отговор #163 -: Октомври 21, 2007, 17:44:53 pm »
Фоксче, знам, че всичко е в главите ни, но в момента в моята е пълна каша. Вече дори не знам дали искам да бъда майка... Благодаря за пожеланията!
Мpia, за жалост за мен е късно, мила! И само с вяра нещата не стават...

*
« Отговор #164 -: Октомври 21, 2007, 19:12:37 pm »
Душе, недей така, бе! Сигурно е нещо временно, което ще отмине. Обаче и аз съм така, с такива мисли. Гледам да не показвам пред мъжа си нищо. Защото той така се старае, за да се получи...Виж, не вземай категорично решение вътре в себе си за нищо. Не се отказвай категорично. Просто си дай малко време да си починеш. Ако трябва, ги върши машинално нещата, без да влагаш много-много чувство. Аз съм на този етап засега. Мисля си, че ако се залъгвам прекалено много, то после ще ме боли още повече. Засега съм с отворени очи. Пък, кой знае... Сигурно си в дупка, заради рождения си ден!  :D Нали казват, че месец преди и след него всичко ни изглежда в черни краски. Обаче аз не съм имала рожден ден, пък и за съм така. Какво точно става?!

Много поздрави и кураж ти изпращам!
« Отговор #165 -: Октомври 21, 2007, 20:41:31 pm »
Душка,недей така се отчайва,това да носиш едно дете 9мес.не те прави майка(на такива съм се нагледала всекидневно в ромската махала в Пловдив),важна е любовта,която ще дариш на едно дете,важни са грижите.Успокой се!Поздрави!Смятам,че скоро ще откриеш най-правилното решение за теб!
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #166 -: Октомври 21, 2007, 20:51:42 pm »
Душка,недей така се отчайва,това да носиш едно дете 9мес.не те прави майка(на такива съм се нагледала всекидневно в ромската махала в Пловдив),важна е любовта,която ще дариш на едно дете,важни са грижите.Успокой се!Поздрави!Смятам,че скоро ще откриеш най-правилното решение за теб!
Така е, Душе, горе главата. Ще намериш решението само не се предавай. Прегръщам те.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #167 -: Октомври 21, 2007, 23:18:49 pm »
Душе, прегръщам те,  :bighug: не се отчайвай!
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*
« Отговор #168 -: Октомври 22, 2007, 08:03:14 am »
И тук да ви благодаря, момичета, за куража, за прегръдките, за всичко! Не знам дали ще се оправя, но ще видим... ще пиша пак, когато съм готова. Успех на вас!  :bighug:

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #169 -: Октомври 22, 2007, 09:49:14 am »
Ей, Душе, ко става бе???
 :bonk:

Я да не се излагаш!!!
До 50 има мноооогооо още!
Хайде, хващаме се под ръчичка  :hug2: и ще се  :fighting: със СЪДБАТА.
Няма да се отказваме я!  :balk_77:
Горе главата и само напред!
 :balk_602:  :bighug:
« Отговор #170 -: Октомври 22, 2007, 09:58:48 am »
Винаги има надежда... Няма да се предаваш Гушке! Опитай с бял равнец-той е много полезен. Пие се на гладно 2 супени л. по 3 пъти на ден като се запарва в 400 гр вода и се прецежда. Белия равнец е при недостиг на жълто тяло и изцяло прочиства организма.
*
« Отговор #171 -: Октомври 22, 2007, 10:00:22 am »
3а какво отка3ване говорите тука?
Ще си даваме ли кураж или не?
Няма отка3ване.
И а3 искам да чета хубави новини от вас :)
« Отговор #172 -: Октомври 22, 2007, 10:05:18 am »
Нещо аз думичката "Отказване" ли чух или що??? Да ги нямаме такива, ей девойки.... Че ще дърпам аз уши по домова книга  :lol: :lol: :lol:

Имаме време, ще успеем, и ще сме най-прекрасните и щастливи мами на света, ще видите :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #173 -: Октомври 22, 2007, 16:19:40 pm »
 Rally_pat, Perla, Tutto_bene, Eganeva -  :bighug: !

*
« Отговор #174 -: Октомври 22, 2007, 16:28:37 pm »
Душе, стана ми много мъчно. Не знам как да те успокоя, след като самата аз се опитвам да се успокоя, но знай, че имаш нашата подкрепа.
*
« Отговор #175 -: Октомври 22, 2007, 16:42:48 pm »
Mary -  :bighug: !

*
« Отговор #176 -: Октомври 23, 2007, 07:33:28 am »
Душе, знам как се чувстваш, не знам обаче как да те успокоя. Горе главата, възрастта ни е прекрасна и имаме шанс.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #177 -: Октомври 23, 2007, 11:38:20 am »
АЗ РЕШИХ - ПРОДЪЛЖАВАМ НАПРЕД, ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ!!!
НЯМА ДА СЕ ПРЕДАМ ТАКА ЛЕСНО!!!   :balk_77:

:grouphug2: :jump12:   :balk_46:
*
« Отговор #178 -: Октомври 23, 2007, 12:12:05 pm »
Здравейте, аз вече навърших 33  :( и се числя към групата на напредналата възраст.

НЯМА ДА СЕ ПРЕДАМ ТАКА ЛЕСНО!!!   :balk_77:

:grouphug2: :jump12:   :balk_46:
Само така, не се предавай.
*
« Отговор #179 -: Октомври 23, 2007, 12:56:52 pm »
НЯМА ДА СЕ ПРЕДАМ ТАКА ЛЕСНО!!!   :balk_77:

:grouphug2: :jump12:   :balk_46:
Браво, Жени!Само така!!!