Жената след 30,35год.е в най-хубавата си въздраст-активна,дейна,изпълнена с енергия,красива.
Аз съм на 33,а съпругат ми на 31и след 4год.ходене по мъките в борба със стерилитета съм бременна от втора инсеминация.Понякога ми става малко криво като видя в кварталното кафене мамчета с колички по на 20,25год.,но после като се погледна в огледалото,независимо,че се появяват и бръчици не им се давам на 20годишните-нито по визия,нито по интелект.
Възрастта ни е прекрасна и в подкрепа ще дам 2примера:
Моята свекърва се е омъжила на 37г.,а е родила на 39г.,сега е на 70г.и изглежда и се чувства перфектно,никой не и дава повече от 55г.Винаги е с прическа,жизнена,облякана по посл.мода,даже още работи.Споделя,че раждането на 39г.е било най-точното време за нея и това винаги я е карало да се поддържа,да следи новостите,да е в крак с модата.
А моята майка се е омъжила на 17г.,родила е на 18,и по стечение на обстоятелствата сестра ми също се омъжи млада-на 18,а роди на 19г.Майка ми казва,че докато отгледа мен и сестра ми и дошло време да гледа внучета и сега се чувства уморена,няма желание нито за прическа,нито за нова дреха,а няма 60год.
Така че, момичета, възрастта ни е чудесна!
Желая Ви оптимизъм,вяра и сили за борба и много скоро(за тези,които се борят със пробл.забременяване)бременност и бебчета!