0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: напреднала възраст - нека се подкрепим взаимно
« Отговор #120 -: Септември 21, 2007, 14:43:06 pm »
Здравей kolean! Как вървят нещата при теб?

Добре дошла, vladyhka!  :D
*
« Отговор #121 -: Септември 22, 2007, 10:55:52 am »
Ей, Вазарели радвам се че си тук.При мен всичко е по старому , бориме се с тънката лигавица , но ще я пребориме отново.Аз вече толкова съм амбицирана, че даже когато ми дойде цикъла имам надежда , че нещо се е получило.Направо смахната работа.Поздрави :D :D
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #122 -: Септември 28, 2007, 15:09:28 pm »
Как ми се иска съвсем скоро, някоя от нас да се похвали с най-прекрасната новина, да ни зарадва, да ни даде кураж...

Аз знам, че има забременели момичета на нашата възраст, така че кураж момичета, ще успеем. :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #123 -: Септември 28, 2007, 15:30:06 pm »
Ооооо Ози миличка и аз знам, при това в изобилие.
Ще трябва да направя списък  :D
Но от прима виста - най-пресните ми случаи са мои връстнички, приятелки от детинство:
Едната има бебе на два месеца, роди го на 40 и 1/2. Беше се отказала от опити преди две, три години ...
Втората направи аборт по желание на същата възраст. Два месеца преди това я бяха диагностицирали, че е навлязла в критическата /доста нередовен цикъл/ - не иска второ дете, разведена е и прочие. Тя си знае. Всъщност тя не искаше и първото.
Така че не възрастта е основна пречка ...
*

Osiana

• 4888
« Отговор #124 -: Септември 28, 2007, 15:33:55 pm »
Ммери, то тези неща са ми ясни, аз също познавам такива хора. Но мисълта ми беше за нас, тук, момичетата от зачатие.

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
« Отговор #125 -: Септември 28, 2007, 15:51:56 pm »
да, успелите от зачатие май вече са писали по тази тема ...
« Отговор #126 -: Септември 28, 2007, 16:20:31 pm »
здравейте момичета!Ммого се радвам че не се предавате и продолжавате да вярвате,и аз съм така,съшто като Kolean даже в първия ден на цикъла още се надявам :D     Но никога не съм спирала да вярвам че и при нас ще дойде нашият щастлив ден. :bighug:
<a
« Отговор #127 -: Септември 28, 2007, 16:25:19 pm »
от толкова емоции чак сега видях колко грешки направих :oops: :BangHead:
<a
*
« Отговор #128 -: Септември 28, 2007, 18:05:41 pm »
Здравейте момичета от отбора! :D
Не мислите ли, че такива като нас са много по-борбени и нахъсани за живот, по-жизнени, чувстват се много по-млади, а и дори изглеждат по-млади в сравнение с много млади майки с по едно или две деца, при които живота просто така си тече... :D Не унивайте - живота започва на 40  :D и най-голямото щастие тепърва предстои... :goodluck:
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #129 -: Септември 29, 2007, 08:34:55 am »
то засега от зачатие май сме само ние с боровинката, но нека ви кажа още нещо за стимул.

около мен, моите съученички (все запазени мацки на 40) масово бременеят и раждат. малко преди мен роди едната, преди седмица друга роди второ дете, трета сега е бременна. значи, само от един клас, аз знам за 4 жени на 39-40 годишна възраст, които са бременни или родили. да отбележа, че на 3 от тях това им е втора бременност, а първата бременност на всичките беше над 36 години.

"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #130 -: Септември 29, 2007, 17:47:18 pm »
Еее, такива новини из ефира да се носят!!! Дават кураж. Когато бях на 30, една "по-възрастна" по тогавашните ми представи и мерки 41-годишна колежка роди момиченце. Естествено забременяване, без проблеми бременност, а жената почти до края ходи и на работа. Тогава гледах леко снизходително на това и бях уверена, че до тази възрат вече трябва да съм го минала това. Младо, зелено и наивно се оказах. Така че кой, когато му дойде времето и най-вече, когато му е писано, тогава ще стане. Да не се бъркаме в Божиите планове за нас! Сега не сме доволни, че нещо се бави реализацията им, но те може да са много по-добри, отколкото си ги представяме! Дано да е така за всички тук! Кураж братя по оръжие!

P.S. Не питайте защо все на революционни цитати ме избива напоследък?!  :D Предният беше: "Каквото сабя покаже". Животът се зъби и аз му отвръщам със същото!  :D Изводът е да не се даваме, това е!  :D
« Отговор #131 -: Септември 30, 2007, 10:38:35 am »
Моя съученичка е родила някъде преди 2 месеца, Албенанеделчева от нащия форум също роди юли месец. Аз пък имам приятелка, която май беше над 40 като роди сина си...
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
« Отговор #132 -: Септември 30, 2007, 22:16:23 pm »
Здравейте!Аз съм на 38.Вярвам,че ще успеем всички!Кураж и никакво отчайване! :hello:
« Отговор #133 -: Октомври 01, 2007, 08:58:24 am »
Като говорите за бременни да ви кажа, че и при нас в работата имам колежка дето първото го е родила на 38 години,  а сега пак е бременна и е на 41 години и си ходи на работа без проблем, в 6-ти месец е вече и добре се чувства. Тя е доста живяла в Америка преди време и смята, че това си е нормално по това време да бременееш и да раждаш.  :D
« Последна редакция: Октомври 01, 2007, 09:00:59 am от marina15 »

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #134 -: Октомври 01, 2007, 09:18:02 am »
Исках да ви кажа за тази приятелка, която забременя над 40. Тя забременя нормално. До последния момент ходеше на работа и дори не и личеше особено, че е бременна. Веднъж излизаме двете с количката и детето и при асансьора ни среща една комшийка, която беше много учудена и попита какво е това дете. Приятелката ми и отвърна:" Мое е! Онази вика: "Ама как така?", а приятелката ми:"Ами така, родих си го!" Беше ми много забавно.  :lol:
« Отговор #135 -: Октомври 01, 2007, 17:21:07 pm »
Аз пък дори си мисля, че бих си показвала корема с гордост навсякъде и дай Боже по-скоро да стане това.  :D

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #136 -: Октомври 01, 2007, 17:24:09 pm »
то засега от зачатие май сме само ние с боровинката,
нееее, има и оЩе една  :wink:. Надявам се скоро да го обяви официално. Тя е на 40  :D.
Не спирайте да вярвате, всички Ще успеят!

*

Osiana

• 4888
« Отговор #137 -: Октомври 01, 2007, 18:17:22 pm »
нееее, има и оЩе една  :wink:. Надявам се скоро да го обяви официално. Тя е на 40  :D.
Не спирайте да вярвате, всички Ще успеят!

Ми ето това за мен е стимул, някоя от нас тук, които сме писали по темата, от зачатие. Други жени дето си раждат на 42 и нямат репр. проблеми, много не ме вълнуват.

Успех на всички. И никакво предаване.

« Отговор #138 -: Октомври 02, 2007, 10:55:10 am »
Искам да кажа и за още една, която преди време беше писала. Тя беше на 40 години-с едно осиновено дете и бременна в 5 месец като се видях с нея. Но това беше миналата година.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #139 -: Октомври 03, 2007, 12:21:05 pm »

ооо, супер! ще следим новините, значи :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!