Маринче, успокой се, бе! Никой не те кори теб лично! Схванахме какво имаш пред вид. Момичетата просто си разсъждават по темата. Пишеш за холивудските звезди - ами, ние за тях знаем само това, което се пише по жълтите издания. Обаче, пак ще кажа, че за мен всичко си е индивидуално:два еднакви случая няма.
Веси, добре дошла в групичката! Я, виж колко положителни примери има тук! И Джам, и Фоксчето - от писалите тук. А и много други момичета са с добро развитие на нещата и на тази възраст. Нищо и няма на възрастта - какво и е?! Малко повечко ме е страх сега, отколкото преди четири години, когато започнахме и бях ужасно невежа по тези въпроси. Но и това се преодолява. А по въпроса кой кога се е сетил - mmery го е написала, че си е индивидуално. Аз се сетих на 34 и започнахме тогава, та вече 4 години. Дотогава просто не се чувствах готова да бъда майка. Не че не ме вълнуваше бебешката тема (все пак съм човешко същество), но ми се струваше, че имам пред себе си цялото време на света. Оказа се друго. Обаче, трябва да сме гъвкави и да действаме според това как се менят обстоятелствата. Така трябва да настройваме и мозъка си, защото иначе драма, драма ще ни тресе постоянно. Разприказвах се нещо и аз. Успех на всички! И никакъв песимизъм!