0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: напреднала възраст - нека се подкрепим взаимно
« Отговор #380 -: Юни 19, 2008, 16:29:23 pm »
green apple,  :bighug: :goodluck:
Успех и късмет, миличка;-))))От сърце!
само вярата в доброто ще победи и човек, когато иска нещо силон ще го получи независимо от възрастта. пожелавам успех на всички тук в темата . :)
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #381 -: Юни 20, 2008, 00:45:53 am »
Само, едно не мога да разбера... Какво общо имат 35-годишните, 40, 45 с напредналата възраст? :balk_88: Аз под напреднала възраст, слагам 60-годишните...Пък като се замисля и то зависи :balk_68:
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #382 -: Юни 20, 2008, 00:57:52 am »
Може би........имат предвид напреднала възраст за бебе. Иначе напреднала възраст по принцип.....и аз не мисля че е след 35! :lol:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #383 -: Юни 20, 2008, 10:22:33 am »
Интересна работа! Аз се чувствам прекрасно и съм по-енергична отпреди 15 години. Още съм бременна, а ми се иска пак да ми се случи. И изобщо не си мисля, че нещо ми има :D. Статистиката е относително нещо и не винаги трябва да и се обръща сериозно внимание. Иначе и мен ме смущава факта, че след 5 дни ставам на 40, но това е от числото и изминатия път до тук. Ако по стечение на обстоятелствата започнеш живота си на 36, защо да не се насладиш пълноценно на този дар? Някои започват на 18 и на 40 може да са изморени, но не възрастта е причината.

Дано сме здрави, бодри и свежи, да имаме надежда, да обичаме и бъдем обичани, а другото ще се нареди!
*

Osiana

• 4888
« Отговор #384 -: Юни 20, 2008, 10:25:58 am »
Радвам се много като видя в тая тема бременни момичета.
Лека бременност Faith_hope! :flower:

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
« Отговор #385 -: Юни 20, 2008, 13:51:27 pm »
Забременях и родих на 37. Изкарах много лека бременност, на другия ден след секциото тичках по коридорите и първа си взех бебето.
Имам повече енергия, отколкото имах на 25.
Искам още деца и няма да се откажа. Само дано не чакам следващия положителен тест пак 10 години :)
Възрастта за всеки означава различни неща. Съпругът ми е на 50. Преживяхме 15 щастливи години заедно, въпреки битката, която водихме. А бъдещето все още е пред нас.
Лека бременност, Faith_hope!
И нека никога не се отказваме!

« Отговор #386 -: Юни 20, 2008, 19:24:34 pm »
Благодаря, момичета!

Май перспективата да станеш на повече от 35 изглежда непривлекателна, но после всичко ти изглежда песен :D

Кураж и късмет на всички, които искат да преборят остарелите разбирания, че след 35 сме неефективни. Не сме потъващ кораб :sinking:
*

Osiana

• 4888
« Отговор #387 -: Юни 20, 2008, 19:28:40 pm »
Браво, zeituni!  Честито и тук. Много кураж ни давате, момичета. :D Нека стават все повече щастливите майки в "напреднала възраст" :lol:

*
« Отговор #388 -: Юни 20, 2008, 20:47:05 pm »
zeituni, мила, много хубаво си го написала!  :lol:  Да сте щастливи още много години заедно!
Faith_hope, а на теб, миличка - успех до края!
Мили момичета и аз се чувствам, като вас!  :lol: До сега съм имала две кратки бременности - първата, когато бях съвсем млада - на 19 г и втората, преди година и половина, т.е. бях навършила 38 години. При първата повръщах всекидневно и се страхувах непрекъснато. При втората на право летях от щастие, въпреки, че от време на време ми беше лошичко! И пак ми се иска да изпитам това щастие, независимо дали ще повръщам по цял ден или не, само, че този път да докарам нещата до щастлив финал! И още нещо важно, което научих от живота! Ако не искаш, когато можеш, не можеш, когато искаш!!!  Е, ама аз искам сега повече от всякога, като че ли сега ми е дошло времето и желанието да стана майка! Дано всички да успеем!

« Отговор #389 -: Юни 20, 2008, 21:46:44 pm »
Извинете, че предизвиках такава дискусия, обаче  досега не ми се е случвало да знам какво е да съм бременна и като видя, че отпускали помощи за Инвитро, обаче било за тези до 40 год. и като знам, че съм ги подминала, се чувствам като актъор, за когото завесата е паднала и той не е изиграл нито една роля. Незнам кое е по-обидно, кампанията срещу абортите или тази възрастова граница.
Благодаря на tania7  хубавите думи!
« Отговор #390 -: Юни 20, 2008, 22:15:09 pm »
Извинете, че предизвиках такава дискусия, обаче  досега не ми се е случвало да знам какво е да съм бременна и като видя, че отпускали помощи за Инвитро, обаче било за тези до 40 год. и като знам, че съм ги подминала, се чувствам като актъор, за когото завесата е паднала и той не е изиграл нито една роля. Незнам кое е по-обидно, кампанията срещу абортите или тази възрастова граница.
Благодаря на tania7  хубавите думи!

Е това и мен ме хвърля в неописуем бяс. Това възрастово ограничение са го измислили хора, които или са завършили медицина преди сто години, или нямат никаква представа за реалните измерения на проблема.
Няма за какво да се извиняваш за дискусията, защото на много от момичетата тук това им е един от най-големите страхове-дали ще успеят да хванат последния влак и кога минава той.
От все сърце се моля ти и Душка да получите своя шанс и да го задържите, за да има поне още две сбъднати мечти :bighug:
*
« Отговор #391 -: Юни 20, 2008, 23:15:08 pm »
От все сърце се моля ти и Душка да получите своя шанс и да го задържите, за да има поне още две сбъднати мечти :bighug:
Благодаря ти, мила!  :hug2:
.. обаче  досега не ми се е случвало да знам какво е да съм бременна и като видя, че отпускали помощи за Инвитро, обаче било за тези до 40 год. и като знам, че съм ги подминала, се чувствам като актъор, за когото завесата е паднала и той не е изиграл нито една роля. Незнам кое е по-обидно, кампанията срещу абортите или тази възрастова граница.
Да и мен това много ме нерви! Ето и сега, н-р, община Варна ще подпомага бездетни семейства, жители на общината, при които жената е на възраст до 40 години!  :(

« Отговор #392 -: Юни 21, 2008, 00:29:18 am »
 Е, ама аз искам сега повече от всякога, като че ли сега ми е дошло времето и желанието да стана майка!

Ще успееш,Душка!!!Вярвам,4е този път ще успееш!!!
Успех на вси4ки моми4ета![/quote]
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*
« Отговор #393 -: Юни 21, 2008, 22:53:37 pm »
Е, ама аз искам сега повече от всякога, като че ли сега ми е дошло времето и желанието да стана майка!

Ще успееш,Душка!!!Вярвам,4е този път ще успееш!!!
Успех на вси4ки моми4ета!
[/quote]
 :bighug: :hug2: :balk_21:

*
« Отговор #394 -: Юни 23, 2008, 09:32:12 am »
И мен много ме дразни това възрастово ограничение - до 40!!!
Кой го измисли? В крайна сметка нали тази държава иска деца, защо е това ограничение?? Има толкова много жени над 40 , които забременяват и раждат...
Но така или иначе мили момичета, трябва да се преборим и с това, както се казва, толкова неща са ни минали през главата, та едва ли това ще ни спре!
Стискам ви палци на всички!
Няма да се предаваме!!! :balk_77: :balk_602:

« Отговор #395 -: Юли 15, 2008, 23:52:39 pm »
Момичета,какво значи напреднала възраст над 35??????????Аз след месец ставам на 35 и съвсем не се чувствам в напреднала възраст.Що се отнася до това да имаш деца в тази "напреднала"възраст ще ви кажа- в напредналите развити общества-каквото очевидно не е нашето в България-та там в напредналите жените раждат след 30 години.Първо се образоват,после се реализират и на края създават деца.Имам едно детенце и сме в процес на правене на второ.Имам подозрения,че няма да стане бързо защото имам проблеми с щитовидната жлеза,но ако стане се надявам да имам и трето около 40-ресетте.Е това е Божа работа,но много би ми се искало,и хич не бих се притеснявала от възрастта си.Аз на това му викам перфектната възраст за гледане на деца-с мъдрост и здрав разум.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #396 -: Юли 15, 2008, 23:55:58 pm »
Момичета,какво значи напреднала възраст над 35??????????
Имам едно детенце и сме в процес на правене на второ.

Когато вече имаш 1 дете е различно.
« Последна редакция: Юли 16, 2008, 00:02:14 am от Kimi Raikkonen »
« Отговор #397 -: Юли 16, 2008, 00:11:51 am »
Това изобщо не го оспорвам-така е,но въпреки всичко решението да имаш дете е лично и то не бива да зъвиси или да бъде повлияно от възрастта.
« Отговор #398 -: Юли 16, 2008, 00:13:23 am »
Когато разбира се зависи от нас,а когато не зависи тогава изобщо не бива да се споменават годините-важното е да стане.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #399 -: Юли 16, 2008, 00:18:34 am »
 :lol: