Абе, остави!Аз съм на 26 и все се намира някой да ми каже, че часовника тиктакал.
Мен пък ме вбесяват като започнат "Оооо де бързате, я млади сте - имате време! Ще стане!" Е да, ама след 3 години опити вече е нормално да сме нетърпеливи, нали? Особено шефката - да съм си работела аз повече и да не се "разсейвам" с мисли за бебета и ходене по доктори. Ама накрая и казах, че според изследванията ми на 27 вече имам намаляване на яйчников резерв
Естествено, трябваше да обяснявам кво е това. И най-накрая разбра, че съм "на зор".
Може би трябваше да направим отделна темичка "под 30"
Извинявам се на момичетата, които започнаха темата, ако написаното от мен не се вписва много. Но, милички, всички тук се борим за едно и също и ни боли
Независимо на колко години се сетим, че искаме бебета, няколко години чакане ни се струват вечност и започваме "да чуваме как тиктака часовникът"
Пожелавам на всяка от нас скоро да види положителния тест и да гушне след 9 месеца бебчето си
А за годините, моя позната и тя на към 42-3 години си забременя от раз от втория си мъж. Сега има прекрасна малка госпожица - да и е жива и здрава! Който когато е готов, тогава да създава деца, а не да се пълнят детските домове с неочаквани и нежелани мъничета...