0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Знае ли някой нещо за лекарството Femara
« -: Август 03, 2007, 13:37:01 pm »
Здравейте,
И аз като всички вас от много време се опитвам да забременея. След хиляди изследвания вече знам че проблема е в мен, тъй като нямам овулация. Лекарствата които приемах до сега нямат особено голям ефект. Последното, което моят лекар ми предписа е Femara, за съжаление нямам упътване, понеже лекарството е доста скъпо и успях да купя само 10 таблетки. Разрових се из интернет и открих че се прилага при жени в менопауза и намалява количеството естроген. И си мисля че не би трябвало да е за моя случай!
Малко се притесних и затова реших да се обърна към вас за съвет! Знаете ли нещо за това лекарство?
Re: Знае ли някой нещо за лекарството Femara
« Отговор #1 -: Август 03, 2007, 15:06:44 pm »
виж това: Aromatase inhibitor
*
« Отговор #2 -: Август 03, 2007, 22:05:27 pm »
От любопитство - как се казва доктора дето ти го изписа.??
*
« Отговор #3 -: Август 05, 2007, 16:32:39 pm »
аз бях на фемара от 3 до 7 ден на цикъла за стимулация преди инсеминация, обикновено имам късна овулация а с фемара беше на 14 ден от цикъла. Понесох я добре
« Отговор #4 -: Август 06, 2007, 09:53:22 am »
Доктора се казва Иво Тодоров
*
« Отговор #5 -: Август 06, 2007, 10:20:53 am »
Доктора се казва Иво Тодоров
Така си и мислех.Миличка провери във форума за този доктор и се насочи веднага другаде.Аз съм пила фемера/изписана от него/.Не ми повлия изобщо и след това вече ми бяха изписани безумно скъпи и непотребни за моя случаЙ инжекции.
Той много обича да изписва скъпи лекарства с повод и без повод.Вярвай ми, че има много по евтини и ефикасни от фемара.Какъв е твоя случай.
Смени лекаря веднага.Забележи, че освен него няма друг специалист, който да ползва фемара т.е. не ти писаха други момичета.
Бягай далеч от клиника Тодорови.
*
« Отговор #6 -: Август 06, 2007, 17:21:09 pm »
само за информация, че не само този доктор изписва фемара
и малко се дразня от подобни остри изказвания, в крайна сметка защо фемара да е лош препарат, искам да чуя доводи
« Отговор #7 -: Август 06, 2007, 20:25:37 pm »
и малко се дразня от подобни остри изказвания, в крайна сметка защо фемара да е лош препарат, искам да чуя доводи

Така е, не само този лекар предписва Фемара. При това фемарата е добър препарат. По-добър от Клостилбегита. Но си има индикации за назначаването му.
*
« Отговор #8 -: Август 07, 2007, 09:15:50 am »
Не съм казала,че е лош препарат.Казах , че въпросния доктор го изписва с повод и без повод.На мен ми беше изписан в пълен противовес на проблема ми.Наблюденията ми са, че се изписва много по рядко.Питайте колко момичета във форума го ползват.Явно си има точно определени случаи за това лекарство.Не съм чувала Владимиров или Стаменов да го ползват много,много.
« Отговор #9 -: Август 07, 2007, 10:49:10 am »

Не съм казала,че е лош препарат.Казах , че въпросния доктор го изписва с повод и без повод.На мен ми беше изписан в пълен противовес на проблема ми.Наблюденията ми са, че се изписва много по рядко.Питайте колко момичета във форума го ползват.Явно си има точно определени случаи за това лекарство.Не съм чувала Владимиров или Стаменов да го ползват много,много.
[/quote]
Въздържай се от подобни призиви! Тук има един лозунг - "Не си обменяйте диагнозите", което че рече, че ако ти не си доволна от даден лекар и неговото лечение, това не означава непременно, че и при други пациентки резултата ще е нула.
На мен също този месец ми е предписана Фемара, ще я започвам от днес. Моят док каза, че е по-добра от клостилбегит.   
Дано слънчо огрее и моят дом ...
« Отговор #10 -: Август 07, 2007, 11:31:38 am »
Въздържай се от подобни призиви! Тук има един лозунг - "Не си обменяйте диагнозите", което че рече, че ако ти не си доволна от даден лекар и неговото лечение, това не означава непременно, че и при други пациентки резултата ще е нула.

Трудно ми е да се въздържа  :lol: (макар да не е отправена към мене забележката)
Бягай от този доктор! Пусни търсачката, прочети и  :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross:

lb2f
« Отговор #11 -: Август 07, 2007, 12:07:58 pm »

Трудно ми е да се въздържа  :lol: (макар да не е отправена към мене забележката)
Бягай от този доктор! Пусни търсачката, прочети и  :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross:

Jazzy, не съм пациентка на д-р Тодоров, забалежката ми друга: това че д-р Тодоров предписва Фемара не значи че този продукт е лош.
Дано слънчо огрее и моят дом ...
*
« Отговор #12 -: Август 07, 2007, 12:48:32 pm »

На мен също този месец ми е предписана Фемара, ще я започвам от днес. Моят док каза, че е по-добра от клостилбегит.   
[/quote]
Миличка ти още май не си загряла че призива се отнася за ДОКТОРА , а не за лекарството.чети внимателно.
« Отговор #13 -: Август 07, 2007, 16:09:30 pm »
Момичета, достатъчно. Всички сте прави:
  • при Иво Тодоров не е препоръчително да се ходи;
  • Фемарата е добър препарат (по-добър от Клостила), но се предписва когато е необходима.
Локвам темата.