Здравей Киара,
писах ти много неща, но още си объркана.Не се страхувай да направиш лапароскопията, забавянето й просто усложнява нещата.
Казваш, че нямаш овулация, причината най - вероятно е ендометриоза,не се стряскай от този факт, че може и да имаш нови огнища, а го приеми по - скоро оптимистично, защото колкото по - бързо разбереш какво ти е състоянието и колкото по - бързо изгорят ендометриозните огнища, толкова по - бързо ще започнете да правите бебе.
Нали все пак най - важното е да се отстрани ендометриозата? Защо се чудиш какво да правиш - от всичкото това чудени и въпроси - какво да правя, се оказва в един момент че си на 30.... а тогава какво?
Ти, явно не разбираш колко сериозно е това заболяване - минала съм по този път и знам какво е.За всеки е индивидуално, но става въпрос за Ендометриоза все пак.
Какво значение има дали е 20 ден или 1 след цикъл - нали ще минаваш на золадекс след това - мисля, че това е най - доброто за теб.
Извинявай за малко грубия тон от моя страна, но това е само защото бях точно като теб преди втората операция и се чудех и се лутах какво да правя, и бях сигурна че нямам вече ендометриоза. Добре, че се намери човек, който ми каза да престана да се държа като малко дете и да рева непрекъснато, защото това не е начина да се оправя.
Извинявай пак!
Но си мисля, че дори да ми се наложи и за 3 - ти път да ме оперират, ще се съглася, защото това е единствения начин да съм сигурна, че няма ендометриоза.
Желая ти много късмет и бъди силна и уверена!