0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Доктор Мазнейкова
« Отговор #20 -: Февруари 15, 2006, 16:44:51 pm »
Що Ман, какво е станало?
*

    manhattan

  • *****
  • 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
Доктор Мазнейкова
« Отговор #21 -: Февруари 15, 2006, 16:58:21 pm »
ми кво, приятелката ми е имала аборти преди това и спонтанни и други, но не това е важно.... и при последното забременяване, отива при НЕЯ, като ТЯ не счита 5 бременност за патологична!!! имаше болки през цялото време, контракции, ТЯ - "нищо ти няма", "всичко е наред". докато един прекрасен ден, след поредните болки, на магарето ТЯ казва "аууу, бързо в МД имаш разкритие". балона беше слязъл в шийката и така :(
при 5 бременност без раждания трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО серклаж...
та така :evil: а, и сети се Дидето, с "химическата бременност"...
*

    !!!

  • *****
  • 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
Re: Доктор Мазнейкова
« Отговор #22 -: Август 27, 2006, 00:59:35 am »
 Д-р(ако трябва така да се изразязвм въобще) Мазнейкова преди година обмислях да я заведа под съд! Ако не беше тя сега щях да имам 2 тръби, нямаше да имам мозайка и куп др. проблеми които бяха вследствие на всичко.
Re: Доктор Мазнейкова
« Отговор #23 -: Август 29, 2006, 14:51:24 pm »
Здравейте,

Има ли някой впечатления от Д-р Мазнейкова? Препоръчаха ми я като най- добър генеколог!? В четвъртък имам час при нея /за преглед - планирам бебе/ и ще бъда благодарна за мнението Ви.
ot godini xodq pri neq po razli4ni povodi, nqmam lo6o mnenie za neq
др.Мазнейкова
« Отговор #24 -: Май 18, 2007, 18:23:25 pm »
момичета може ли да се направи биохимичен скриниг при др.Мазнейкова и резултататът да е отрицателен,но да излезе неверен.Знам че звуча объркано ,но за съжеление имам свойте притеснения.
*
Re: др.Мазнейкова
« Отговор #25 -: Май 18, 2007, 19:17:46 pm »
Ики, първо да те питам какво разбираш под отрицателен резултат на БХС  - има малък и голям риск, но резултатът си остава само статистика.
Второ, БХС не се прави при д-р Мазнейкова, а се изпраща в Генетичната лаборатория в МД, с която нейната клиника има договор.
Във връзка с питането ти за неверните резултати, повече за биохимичния скрининг би могла да прочетеш тук - http://old.zachatie.org/modules.php?name=News&file=article&sid=132
Re: Доктор Мазнейкова
« Отговор #26 -: Март 25, 2008, 13:18:35 pm »
Тя за мен не е човек,който дори трябва да бъде удостоен с посещение без значение по какъв повод!Съжалявам ако разочаровам някой!
*
Re: Доктор Мазнейкова
« Отговор #27 -: Май 08, 2009, 12:52:58 pm »
*

    Starlet

  • *****
  • 1937
  • Добротата ще спаси света!!!
Re: Доктор Мазнейкова
« Отговор #28 -: Май 09, 2009, 11:23:19 am »
http://blitz.bg/article/11171

Да и Гала в "На Кафе" вчера отдели почти половината време от предаването за да изложат фактите по този случай. Като слушах Весела Нейски и мъжа на Запряна за перипетиите които са минали и безхаберието което са срещнали се разплаках и се сетих за моят случай от преди години, по подобен начин щяха да ме изтърват и мен в следствие на извънматочна бременност  :(
Тази лекарка ми напомня на един друг лекар от Плевен, мой "политически приятел" ако мога така да се изразя. Прави са петричани че искат линч. Неможе в 21 първи век където вече се използват какви ли не технологии и където науката и медицината са в такаво напреднало ниво да се загуби човешки млад живот поради немарливост и некомпетентност. А хората са си платили за всичко това 4600 лв. На всичкото отгоре тази лекарка няма доблестта да каже поне едно съжалявам за случилото се и се крие като в миша дупка, отговаря само с писма на медиите и предаванията които коментират случая. За коментираната човешка грубост и отношение към близките направо няма смисъл да говоря. Охххххх а е толкова красиво това момиче и бебчето й, толкова невинно и добро. Това е личен коментар не ангажирам никого да се съгласява с мен, просто бях ужасена и потресена от фактите които изнесоха вчера! :(
БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ, А НЕ ПЕСИМИСТИ!!!
*

    denisa

  • *****
  • 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Re: Доктор Мазнейкова
« Отговор #29 -: Май 09, 2009, 12:20:52 pm »
"Благодарение" на д-р Мазнейкова моя много близка приятелка щеше да си загуби бебето при раждането разминаха се на косъм.
*

    ani slaveva

Re: Доктор Мазнейкова
« Отговор #30 -: Май 17, 2009, 01:09:15 am »
a,men ne me e strah,da ia nare4a bezdarna....tolkova pari sam dala,a tia pogubi parvoto mi dete...savsem zdravo,imam epikriza
*

    daninaa

  • ****
  • 700
  • Все някога ще успеем
Re: Доктор Мазнейкова
« Отговор #31 -: Май 17, 2009, 13:43:28 pm »
И аз имам лично впечатление от нея от преди 4години.Отидох в клиниката по повод че планирахме второ дете а не стваше вече втора година.Веднага ми назначи цв.снимка без никакви изсл преди това и на ден 15 от цикъла.Снимката ми я направи една друга лекарка от клиниката мисля Томова беше .И резултата две запушени тръби.Заключение само инвтиро нищо друго.Малко по късно отивам при друг лекар който според мен си разбира от работата и той казва друга снимка тази не е направена както трбява контраста е изтекъл от катетъра нанякъде си и въобще не е изпълнил маточната кухина.Изводите сами си ги направете но един е главният не е специалист според мен по стерилитет.Това ми беше първото и последно посещение.
*

    *слонче*

  • *****
  • 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: Доктор Мазнейкова
« Отговор #32 -: Май 17, 2009, 17:08:49 pm »
напоследък все повече мнения и репортажи са отрицателни за въпросната клиника. знам, че винаги има доволни и недоволни, но всеки решава сам съдбата си. дано няма повече такива репортажи и случаи, защото е нелепо в 21 век и толкова напреднала медицина да има жертви при раждане. :o
пожелавам успех и късмет на всички, без значение от избора на лекар или клиника. :wink:
никога не отстъпвай на принципите си!
*

    crow

  • *****
  • 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
Re: Доктор Мазнейкова
« Отговор #33 -: Май 17, 2009, 17:42:37 pm »
Снощи в предаването "Горещо" - просто сърцето ми беше свито на буца ... Нека има повече гласност за всички щети, които лекар ни е причинил, за да се опитат поне да бъдат по-човечни ... Нямам думи !
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*
Re: Доктор Мазнейкова
« Отговор #34 -: Май 17, 2009, 19:05:10 pm »
И аз го гледах въпросното предаване и ще изразя моето мнение,с което най-вероятно ще шокирам някого.
Това,което се е случило на Весела Нейски се случва на много жени,за съжаление,а още по-често на жени с отрицателен резус фактор.
Допуснати са грешки и от двете страни.Но все пак си мисля,че една жена,която е отговорна за здравето си би изчакала 1 ч,за да бъде прегледана,и не би седяла 12 дни с кръвоизлив.
Преди да разпънем някого на кръст,нека не забравяме,че лекарите от клиниките по стерилитет работят сутрин от 8.00ч -вечер до 20.00ч,а понякога и до 22.00ч.Няма събота,няма неделя,няма болнични.Те все пак не са роботи,а човешки същества.



*

    denisa

  • *****
  • 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Re: Доктор Мазнейкова
« Отговор #35 -: Май 17, 2009, 19:46:38 pm »
me4kata първо-лекарката,която се обсъжда в тази тема не работи в клиника по стерилитет,а в частна болница(МБАЛ “Света София)управител на която е съпругът и.
Второ-да на много жени се случва това,но начина по който и е поднесена тази ужасна новина е направо циничен.
 
*

    Tamara

  • *****
  • 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
Re: Доктор Мазнейкова
« Отговор #36 -: Май 17, 2009, 21:16:44 pm »
но един е главният не е специалист според мен по стерилитет
Ами то и според нея не е специалист по стерилитет.
Колко още теми трябва да се пуснат тук за това, че специалистите по патологична бременност не са специалисти по стерилитет.
Аз съм си много доволна от нея. Ходих заради Rh несъвместимост... в 10-12 седмица някъде имаше съмнения за проблем. Тя си назначи изследвания, подходи отговорно и ми обясни всичко от... до.
А за предаването вчера... нямам доверие на тези от Шейново, а още по-малко на бурканчето с вътрешности.
Нали не забравяте, че абразио може да направи всеки, но ако те "почистят" прекалено добре, после ще си имаш проблеми с лигавицата. Ама това не го казаха май в предаването. Иначе много ги бива тези в Шейново да съдят и обсъждат и да обясняват колко са некадърни колегите им от другите болници, още повече от частните.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*
Re: Доктор Мазнейкова
« Отговор #37 -: Май 17, 2009, 21:33:29 pm »
denisa12251 ,знам,че клиниката не е по стрилитет,не знаех как точно да се изразя,за което се извинявам и премам забележката.
Репликата,цитирам:"Това дете си е решило съдбата" не мисля,че цели да обиди или наскърби весела Нейски.
Д-р Мазнейкова може и да е допуснала грешки,но е помогнала на много жени.Но за съжаление в бг се прави предимно статистика на неуспехите.Винаги се правят предавания за грешките или за неуспехите на лекарите.Единственото предаване, в което пациенти благодарят на лекар(лекарят е д-р Стаменов),беше  "Имаш поща".
Винаги ще има доволни и недоволни от дадена клиника или лекар.

*

    denisa

  • *****
  • 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
Re: Доктор Мазнейкова
« Отговор #38 -: Май 17, 2009, 21:53:33 pm »
Момичета всички сте прави както казва me4kata винаги ще има доволни и недоволни.
Приятелката ми за която писах по-горе ми разказа как е лежала след раждането в една стая с друго момиче,което много възхвалявало лекарката която го е израждала приятелката ми пък е била много разочарована от своята лекарка(на която тогава не е знаела името)в един момент се оказало,че е една и съща д-р Мазнейкова.
*
Re: Доктор Мазнейкова
« Отговор #39 -: Май 17, 2009, 23:35:18 pm »
Аз съм доволна от д-р Мазнейкова. Тя проследи цялата ми бременност. Тя извърши секциото и беше в стаята ми поне по два пъти на ден до изписването. След 3 дни отидох да ми свалих конците заедно с бебето. Тя се радваше на дъщеря ми все едно е първото дете, което е довела на бял свят.
По повод вчерашното предаване ще си кажа моето мнение. Като жена претърпяла 1 желан и 2 спонтанни аборта и общо 4 пъти абразирана. Абразиото се прави, така да се каже, на тъмно. Няма камера, кояо да следи какво се изтъргва или изсмуква. И после не показват бурканчета, вервайте ми. Освен ако не го правят за ВИП-ове. :wink: Затова казват че в 10 % от случаите може да има проблеми. При мен след едно абразио в МД на изписването се установи, че още съм бременна и че има ембрион.  :D След седмица и сърдечна дейност се появи на този ембрион. Така че всичко е възможно.
А това, че Неински няма хистология си е нейна грешка, че не я е потърсила. Те не ги пращат по пощата. Стават за 2-3 седмици все пак.
Не адвокатствам на д-р Мазнейкова. Според мен тя добре се справи и сама.
А пък ще се моля за Весела Неински много скоро да стане майка и да забрави горчивите спомени.