0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

здравейте сте се радвам ако в тази тема развием този въпрос.ли4но аз не сам много доволна от моя доктор,защото по принцип не ми обяснява кога и какво сте правим.например за цветна снимка не бях подготвена,и не о4аквах 4е е болезнено а след това бях на работа(сугорно се досештате как сам се 4уствала),затова нека да препоръ4ате на мен и на тия които се лутат тук и там един доктор който носи у себе си не само знания,опит,а и разбиране към пациента.
Здравей, аз съм изключително доволна от доц. Маркова. Само за два месеца, след адекватно лечение, успя да разреши проблема ми. А дотогава близо две години разни самозвани лекари ме тъпкаха с какви ли не лекарства и ми поставяха всевъзможни диагнози.
Маrkiz, няма как лекаря ти да знае теб дали ще те боли или не, или колко ще те боли. Някои ги боли, някои не. Още повече от поста ти оставам с впечатлението че доктора е мъж, а той и да иска няма как да знае каква може да е болката, защото и да му кажеш че е като болезнен менструален цикъл, няма как да разбере  :lol:
То и аз не съм питала ще боли ли или няма, като знам че няма как да ми се даде еднозначен отговор. Прочетох преди това тук и там за мнения, и в крайна сметка като минеш през нещо разбираш какво е, и че в повечето случаи няма нищо общо с предварителната нагласа.
Здравей, аз съм изключително доволна от доц. Маркова. Само за два месеца, след адекватно лечение, успя да разреши проблема ми. А дотогава близо две години разни самозвани лекари ме тъпкаха с какви ли не лекарства и ми поставяха всевъзможни диагнози.
били ми каза как мога да се свържа с нея или да запиша 4ас.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
  markiz,бях прочела ,че ходиш при д-р Сариев във Майчин дом-Варна.Та той работи в кабинета на доц.Маркова-сутрин,а тя следобед в определени дни.Час за нея можеш да си запазиш,но свободни има вече само за септември.Ето ти телефоните на Майчин дом:332000 и 331144.Аз също съм много доволна от нея.Иначе последният месец бях на прегледи при д-р Сариев,който започва да работи на 6.08. след отпуска.Не мога да се оплача от него,но винаги съм си изисквала обяснения за всичко ,което ме е вълнувало.При него трябва да си по-настоятелна,когато нещо те тревожи,трябва да питаш за всичко...иначе ето как се е получило "недоразумението" за цветната снимка.Моята я прави доцентката и предварително ми беше казала за болката,макар че аз я изживях по-болезнено от колкото ми бе обяснено.Ако искаш можеш да си запазиш час за д-р Александров във Клиника "Кисьови",но той е в отпуска до края на месеца.Той също е много-добър специалист и много обича да обяснява всичко с подробностти.Много е внимателен.Ето ти тел.на Клиниката:631888.Успех! :D
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Едва ли може да се каже: Този е най-добрият.

*
Лично мое мнение-изчакай Александров да се върне от отпуска.Била съм пациент и на него и на Маркова.Кракът ми повече няма да стъпи при нея, познавам лично и доста момичета на същото мнение, дори от този форум.
Затова мен ако питаш върви при Александров.
А що се отнася до снимката, на мен ми я прави Маркова, беше най-болезненото нещо в живота ми, но все пак тя нямаше вина.Просто си е до самия човек.Някои нищо не усещат, пък и има голямо значение състоянието на тръбите ти.
Все пак сама вземи решение.
Здравей, аз бях пациентка на дц.Маркова, но ти препоръчвам д-р Александров
*
Маркова малко си пада рязка но е най-добрата специалистка по стерилитет спор няма. Провери мненията тук, може да ти помогнат http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=8946.0
Много е относително да се отговори на въпроса 'кой е най добър'. Всеки има различно разбиране и представа за 'добър' лекар.
Аз лично предпочитам мъже, по лични съображения, но точно така други предпочитат жени. Момичетата са те насочили, а изборът изцяло е твой.
И аз горещо ти препоръчвам д-р Александров.

Ето ти и негови координати:
Д-р Кателия Александров - 088 / 8 325 749;
052 / 884 568; 052 / 613 805;
 alexandrov_md@abv.bg
 http://kozovski.hit.bg
много ви благодря,вие сте страхотни,аз сам от скоро в форума но тук разбрах повече неща от колкото кадето и да е било.имам чуството че нищо и никъде няма по сплотени хора като вас,явно всички сме усетили горчивия вкус на безплодието и само тук едни на други получаваме разбиране
още веднъж ви благодаря!!! :bighug: :bighug: :bighug: