препоръчвам ти д-р Радева -перфектна е!
Само искам да попитам с какво те насочи, и колко рецепти ти изписа за лечение.
Какви бяха изследванията?
Макар че на мен жокер не ми трябва, знам от опит как протичат нещата при нея!
Понеже не ми се пише отново всичко, давам линк към тема, в която съм писала по въпроса.
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=79583.20
Май това е темата, в която мога да вметна, че ако на някоя нейна пациентка се изпишат някакви лекарства (от Радева де) да ми пише на лично. Имам доста, които в паниката
взех и после като се осъзнах така и не пих, нито аз нито мъжа ми, и добре че се спрях, че щеше да стане весело
чакайте,да не говорим за две различни д-ри.аз говоря за тази ,която работи в поликлиниката зад окръжна.стига да не бъркам поксоките.не съм от варна но съм тясно свързана с този град-просто сестра ми живее там и е акушерка.така че предполагама говорим за различни д-рки.тази която вие описвате къде работи?а тази за която ви говоря ме насочи по следия начин-първо изследвания за съвместимост - перфектни,хормонални мои-перфектни с малко по-висок пролактин,но е в границите на допустимото.казват ,че това хормона на емоциите а пък аз доста емоционална.
така-на моя мъж спермограма-добра.след това ходихме на андролог в софия -трибестан пи,макар че професора каза ,че просто това пиене е профилактично по скоро.
та на мен и влагалищната киселинностт ми иследва-тя.обстоен гиникологичен преглед.и рез други неща.с този целия пакет от документи отдохме в поликлиника щерев и с тях хората ни откриха досие!!това което им представихме им беше повече от достатъчно,като на мъжът ми поискаха още една спермограма и от там насетне се задействахме по въпроса.
мисля че говорим за различни д-рки,но за тази която аз ви говоря наистина е добра!