Благодаря наистина за отговора, но мисля че някак е станало това чудо...хем се страхувам да мечтая, хем вътрешно съм убедена че е станало, само дето нямам обяснение, този път :)иначе обикновенно за всичко намирам...сънувах много странен сън следобед, не че му е тук мястото предполагам,ама...един поп и две послушници, възрастни жени ме срещат и едната ме пита:"От кога си бременна, момиче?", аз и викам:" ами аз още не знам дали съм, вие как решихте, че съм?", а тя ми вика:" бременна си!","отчето пък казва - ние лекуваме от сомнамбули" ?? Аз го питам: "Ами приличам ли ти на сомнамбул?", а той вика: "скоро ще заприличаш!" и аз:"Какво да правя?", - "Слушшай мъжа си...", което не се случва често реално, имам предвид да слушам мъжа си :oops:Абе много странно...ех как ли не ни се отразява това жадувано майчинство
Иначе по същество, гърдите не болят за първи път в живота ми, преди цикъл, само яйчниците ме болят така все едно съм неразположена или всеки момент ще ми дойде...дано не е второто!Гади ми се от време на време, но не сутрин, а вечер и имам страхотен запек
вече две седмици :?Знам че трябва да изчакам спокойно поне до утре за следващ тест, ама пусто как се чака ?!Дано и за нас има коледно чудо, момичета :crossfingers:и без да търсим обяснение,само да се случи...